Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)
- athavars1
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Πως ξέρουμε που θα πάμε διδ η Κομοτηνή
Παιδες έμαθε κάνεις αν παίρνουν τηλέφωνο όλους τους επιλαχοντες η μόνο αυτούς που θα μπουν;
Αδέρφια περασα και εγώ 35 Επιλαχών ειμαι μεσα!! το ονοιρο έγινε πραγματικότητα!! Ευχαριστώ τν Σωτήρη σλειντ ξανθό και όλα τα παιδιά για τα ατελείωτα μυνήματα τα λέμε σχολη
Μπράβο φιλαράκι συγχαρητήρια.. κ εγώ αν και σακατεμενος πέρασα τα αθλήματα κ περιμένω...100 σχεδόν επιλαχον.
Θανος2468 έγραψε:Αδέρφια περασα και εγώ 35 Επιλαχών ειμαι μεσα!! το ονοιρο έγινε πραγματικότητα!! Ευχαριστώ τν Σωτήρη σλειντ ξανθό και όλα τα παιδιά για τα ατελείωτα μυνήματα τα λέμε σχολη
Μπράβο αγορίνα μου περιμένω μαθήματα grabling
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 90
Παιδιά πήγα εχθές στο τμήμα και μου έδωσαν τρία φυλλα που έλεγαν οδηγίες με το τι θα έπρεπε να έχουμε μαζί μας στη σχολη, και κάποια δικαιολογητικά (πχ βεβαίωση ΑΜΚΑ, βεβαίωση αφμ κλπ), αλλά δεν μου είπαν κάτι για δαχτυλοσκοπηση (αποτυπωματα), ούτε για το πότε φευγουμε, να περιμένουμε τηλέφωνο;
"Θαρσείν Χρή" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
- Chris12
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 59
ΑΔΕΡΦΙΑΑΑΑΑ ΠΕΡΑΣΑ ΚΙ ΓΩ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΚΕ !!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ ΣΧΟΛΗ.71 ΕΠΙΛΑΧΩΝ
Φιλαρακι πως ξερεις οτι περασες;
Εμενα μαγκες απο θεσσαλονικη σημερα πειγα στο τμημα και με ειπαν με δωσαν το χαρτι με τις οδηγιες και αυριο παμε μεγαρο για δακτυλικα αποτιποματα με αφμ ταυτοτητα και τον κλειδαριθμο απο το αφμ που θα μουβτο δωσει ο λογιστης μου
Παιδιά έτοιμος κι εγω τελείωσα σήμερα αγωνίσματα. ευχαριστω όλα τα παιδιά για τις πολύτιμες συμβουλες
Παιδιά, μια απορία.. γιατί μας λένε να πάρουμε λάπτοπ μαζί;
Think less..Live more...
Χρησταρα πως ξερεις οτι μπηκες ενω εισαι 71 επιλαχων;
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 101
- Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ
Θάνο αλάνι ανυπομονώ να σε γνωρίσω φίλε συγχαρητήρια γερός δυνατός να είσαι!!Θανος2468 έγραψε:Αδέρφια περασα και εγώ 35 Επιλαχών ειμαι μεσα!! το ονοιρο έγινε πραγματικότητα!! Ευχαριστώ τν Σωτήρη σλειντ ξανθό και όλα τα παιδιά για τα ατελείωτα μυνήματα τα λέμε σχολη
"ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ" 575
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες