Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 101
- Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ
Καλημέρα σε όλους τελευταία μέρα για εμάς Ευελπίδων σήμερα για αθλήματα να τελειώνουμε επιτέλους!!!
"ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ" 575
Ειμαι ψηλα εγω chris αλλα δεν το λεω μονο για μενα αλλα και για αυτους που το θελουν και βλεπουν να περνανε τα τατουαζ ακομα και σε εμφανη σημεια και ουτε το υψος να μετρανεChris12 έγραψε: Σταυρος 7 τι επιλαχων εισαι?
- Chris12
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 59
Εε κι γω 71 ειμαι θα δειξει αλλα πιστευω ολα καλα θα πανε
Καλημέρα παιδιά Έχουμε κανα νέο από αθλήματα ;
Καλή επιτυχία στα παιδιά σλειντ σωστά ολα
Αλανια κκαι σε εμας δεν ηρθαν 3-4 ατομα στην για ψυχοτεχνικα σήμερα
Αυτοι που πηγανε στα ψυχοτεχνικα πιστευω θα πανε ολοι και στα αθληματα οποτε μονο αν ειναι αυστηροι και κοβουν παιδια
Πείτε μας τα αθλήματα τ γινετε
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 101
- Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ
Φίλε είναι γελοία τα αθλήματα νομίζω κόπηκε 1 σε εμάς στο 1000αρι αλλά ήταν στο τελος μακρια από ολους. Χαλαρα και το τρέξιμο βγαίνει άνετα με σταθερή ροή.Θανος2468 έγραψε:Πείτε μας τα αθλήματα τ γινετε
"ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ" 575
Καλημέρα μάγκες μέχρις στιγμής έχουμε κάνει 1000αρη και σφαίρα όλα οκ ένας κόπηκε που έκανε 4.32, ένας 4.22 τον πέρασαν αλλα καλα κανανε διοτι το παιδί ειχε δεμένο το γόνατο και στο τελος έτρεχε κλαίγοντας, ανά 17αδες δίνουμε αθλήματα ξεκινάνε ή σφαίρα ή 1000αρη.
Hot νέο ο ποτσεπης κόπηκε την Κυριακή στα ψυχοτεχνικα και χτες στα ιατρικά του είπαν ότι δεν είσαι στη λίστα και σήμερα έχω μάθει από κολλητό που είναι ψυχοτεχνικα ότι ξαναπηγε να περάσει ωστόσο έπεσε βύσμα γερό... όποιος επιλαχών κατάλαβε κατάλαβε τα λέμε πιο μετά που θα έχουμε τελειώσει τα υπόλοιπα.
Hot νέο ο ποτσεπης κόπηκε την Κυριακή στα ψυχοτεχνικα και χτες στα ιατρικά του είπαν ότι δεν είσαι στη λίστα και σήμερα έχω μάθει από κολλητό που είναι ψυχοτεχνικα ότι ξαναπηγε να περάσει ωστόσο έπεσε βύσμα γερό... όποιος επιλαχών κατάλαβε κατάλαβε τα λέμε πιο μετά που θα έχουμε τελειώσει τα υπόλοιπα.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 90
Στο μήκος έπρεπε να πατάς βαλβίδα; Τι ώρα τελείωσε η διαδικασια; Ήταν χαλαρά σαν τις πανελλήνιες που τους περνάνε ακόμη και αν ξεπερναγαν τα όρια για λίγο η και αυτόν με 4.21 στο χιλιαρι τον έκοβαν; Εκτός από το χιλιαρι κόπηκε κανένας σε κανένα άλλο αθλημα;
"Θαρσείν Χρή" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
Πόσοι ωρα δίνουν από το ένα στο άλλο προλαβαίνεις να ξεκουραστείς;
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 90
Ενημερώστε όσο μπορειτε για τα αθλήματα μάγκες μας καίει όλους. ευχαριστουμε!
"Θαρσείν Χρή" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
Αυτά γιατί γράφατε ότι ο Meraklis είναι ψεύτης και λέει ανακρίβειες όσον αφορά τον ποτσεπη.. Άδικο αυτό με το χιλιαρι λόγο επιλαχοντων και οι επιλαχοντες κλαίνε που δεν θα μπουν όμως..Slade7 έγραψε:Καλημέρα μάγκες μέχρις στιγμής έχουμε κάνει 1000αρη και σφαίρα όλα οκ ένας κόπηκε που έκανε 4.32, ένας 4.22 τον πέρασαν αλλα καλα κανανε διοτι το παιδί ειχε δεμένο το γόνατο και στο τελος έτρεχε κλαίγοντας, ανά 17αδες δίνουμε αθλήματα ξεκινάνε ή σφαίρα ή 1000αρη.
Θανος2468 έγραψε:Πόσοι ωρα δίνουν από το ένα στο άλλο προλαβαίνεις να ξεκουραστείς;
35 με 40 λεπτά
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες