Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 90
Έχει κάποιος κάποιο νέο με την διαδικασία των Υγειονομικών ; Άτομα με εμφανή τατουαζ τους έκοψαν;
"Θαρσείν Χρή" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
Παιδιά εγώ τελείωσα και τα υγειονομικά σήμερα.
Λοιπόν ο αγάπη μόνο και ο αδερφός του πέρασαν!!! Λίγο που τον παρατήρησα μια χαρά παιδί είναι, απλά κάνει πολύ χαβαλέ.
Τώρα σχετικά με την διαδικασία, θα σας πάνε στην αρχή σε ένα γραφείο να δουν εάν έχετε την καρτέλα και υπογραφές. Μετά θα σας βάλουν σε ένα δωμάτιο ανά δεκάδες και θα σας ελέγξουν τους όρχεις. Μετά θα περπατήσετε στις μύτες και στις φτέρνες και τέλος θα κλείσετε τα μάτια και θα κάνετε με τα χέρια σας κουπέ πε.
Δεν μας ζύγισαν ούτε μας μέτρησαν ύψος.
Σχετικά με τα τατουάζ, ένα παιδί είχε στο μπούτι το σήμα της αεκ δεν ασχολήθηκαν. Γενικά δεν νομίζω να κόψουν κανέναν.
Επίσης, θα σας πουν να πείτε "σιδηροδρομικος σταθμός και Σιδηρόκαστρο".
Λοιπόν ο αγάπη μόνο και ο αδερφός του πέρασαν!!! Λίγο που τον παρατήρησα μια χαρά παιδί είναι, απλά κάνει πολύ χαβαλέ.
Τώρα σχετικά με την διαδικασία, θα σας πάνε στην αρχή σε ένα γραφείο να δουν εάν έχετε την καρτέλα και υπογραφές. Μετά θα σας βάλουν σε ένα δωμάτιο ανά δεκάδες και θα σας ελέγξουν τους όρχεις. Μετά θα περπατήσετε στις μύτες και στις φτέρνες και τέλος θα κλείσετε τα μάτια και θα κάνετε με τα χέρια σας κουπέ πε.
Σχετικά με τα τατουάζ, ένα παιδί είχε στο μπούτι το σήμα της αεκ δεν ασχολήθηκαν. Γενικά δεν νομίζω να κόψουν κανέναν.
Ανθρωπος που ειχε ταττουαζ στο λαιμο.. και ενα στο χερι μεχρι τον αγκωνα τον περασαν, ενω κανουν μπαμ με κοντομανικο! Μπραβο ωραια αξιοκρατια τριμπουρδελα!
Μερακλη ειναι σιγουρη η πληροφορια σου για τα 62 ατομα;
Ναι φίλε μου συνολικά όσοι κοπηκαν μαζί με αυτούς που δεν πήγαν..Giwrghs2 έγραψε:Μερακλη ειναι σιγουρη η πληροφορια σου για τα 62 ατομα;
Meraklis είσαι εγγύηση μεγάλη... ο ποτσεπης πέρασε πρώτον δεύτερον δεν κόπηκαν τόσα άτομα εκτός αν εννοεις αυτά που δεν παρουσιάστηκαν γιατί είχε όντως αποχή από άτομα τώρα για 62 δεν ξέρω αλλά κάποια παιδιά γύρω στα 30 δεν εμφανίστηκαν και Τία δυο μερες
Εσυ λες οτι ο αγαπη μονο κοπηκε και μετα λεει ο αλλος οτι περασε... σε δυο επιτροπες μονο εχουν κοπει και δεν εχουν εμφανιστει 62 ατομα ειναι σιγουρο?
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 90
Ευχαριστούμε Chriz για τις πληροφορίες σου. Κάποιος άλλος που πήγε σήμερα στα υγειονομικα μπορεί να μας πει την εμπειρία του;
"Θαρσείν Χρή" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
- Chris12
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 59
Παιδια μηπως ξερει κανεις σημερα στα ψυχομετρικα ποσοι δεν πηγαν η σν κοπηκαν; Γιατι σημερα ειναι η δευτερη 400 αδα
Όχι φίλε τι 62 άτομα σρ μια επιτροπή αν κόπηκαν 62 είναι από όλες τις επιτροπές αν Και νομίζω λίγο παρακάτω γιατί δρν εμφανίστηκαν άτομα
Σλειντ σε περιμένω να μας πεις αν κόπηκε κανεις και τι κάνετε ποσο διήρκησε ολο αυτο
Πέρασα και εγώ ψυχοτεχνικα σήμερα. Τσάμπα άγχος είναι παίδες! Το μυαλό μας όλοι στα αθλήματα. Επίσης στους γιατρούς από ότι κ είπε ένας φίλος απλά τους κοιταξανε καρτέλα και κάτω στα απόκρυφα! Να απαντάτε σύντομα και σοβαρά! Μην λέτε και λέτε γτ ρωτάνε κ εκείνοι μετά και ίσως κομπλαρετε. Ο άλλος είπε ότι τ αρέσει η δράση και τον σκισανε στις ερωτήσεις 5 λεπτά με τ ρολόι , όλοι κοιταζομασταν μεταξύ μας νμζαμε ότι θα τον κόβανε. Τελικά περάσαμε όλοι!
Chriz έγραψε:Παιδιά εγώ τελείωσα και τα υγειονομικά σήμερα.
Αυτά ακριβώς και εμάς το μεσημέρι 13.30 ,2 Παιδιά με τατουάζ λαιμο ο ένας μανίκι ο άλλος δεν ασχολήθηκαν καν και τους πέρασαν, ΔΜΣ μέτρησαν μόνο σε έναν που φαινόταν ότι είχε κιλά έβγαλε 27.8 ΔΜΣ μέτρησαν μέση έβγαλε 97 εκατοστά και πέρασε , όσο για χτες είπαμε 6 άτομα δεν εμφανίστηκαν Γ επιτροπή και κόψανε 6 7 άτομα αυτά ξέρω εγώ καλή συνέχεια αύριο στα αθλήματα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 10 επισκέπτες