Προκήρυξη Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ. (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από 310LELE »

Δηλαδή όσοι τρέξατε κάνατε κάτω από 16'' η 16 ακριβώς, δεν το νομίζω...
YPDNEAS
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από YPDNEAS »

310LELE έγραψε: Δηλαδή όσοι τρέξατε κάνατε κάτω από 16'' η 16 ακριβώς, δεν το νομίζω...
Φίλε για ένα πράγμα δεν μπορώ να κατηγορήσω το ΛΣ γι αυτόν το διαγωνισμό: Γιατί υπήρχε παντού διαφάνεια και αξιοκρατία... Όσο και αν σου φαίνεται περίεργο όσοι δεν έβγαζαν τα όρια κόβονταν απευθείας. Γι' αυτό άλλωστε 1. Κανένας δεν γκρίνιαξε που κόπηκε,2. Γιατί χρειάστηκε να καλέσουν υποψηφίους και 2η φορά; Πιστεύεις οτι ψήνονταν να ξαναπεράσουν όλες αυτές τις διαδικασίες τα στελέχη; Αμα θέλανε δεν θα είχαν τελειώσει με την πρώτη; Γνώμη μου είναι να κάνεις κάθε μέρα προπονήσεις γιατί και στους ΛΦ δεν νομίζω να είναι καθόλου ελαστικοί...
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

YPDNEAS έγραψε:
310LELE έγραψε: Δηλαδή όσοι τρέξατε κάνατε κάτω από 16'' η 16 ακριβώς, δεν το νομίζω...
Φίλε για ένα πράγμα δεν μπορώ να κατηγορήσω το ΛΣ γι αυτόν το διαγωνισμό: Γιατί υπήρχε παντού διαφάνεια και αξιοκρατία... Όσο και αν σου φαίνεται περίεργο όσοι δεν έβγαζαν τα όρια κόβονταν απευθείας. Γι' αυτό άλλωστε 1. Κανένας δεν γκρίνιαξε που κόπηκε,2. Γιατί χρειάστηκε να καλέσουν υποψηφίους και 2η φορά; Πιστεύεις οτι ψήνονταν να ξαναπεράσουν όλες αυτές τις διαδικασίες τα στελέχη; Αμα θέλανε δεν θα είχαν τελειώσει με την πρώτη; Γνώμη μου είναι να κάνεις κάθε μέρα προπονήσεις γιατί και στους ΛΦ δεν νομίζω να είναι καθόλου ελαστικοί...

Δεν αντιλέγω σαφώς και μπράβο τους, αν δεν μπορώ πάω σπίτι μου, αλλά αυτό που ρωτάω ουσιαστικά είναι μια σημαντική λεπτομέρεια. Εσύ φίλε για παράδειγμα τι χρόνο έκανες; Κόψανε άτομο που έκανε 16,5'' ας πούμε;

alex7
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από alex7 »

310LELE έγραψε:Δηλαδή όσοι τρέξατε κάνατε κάτω από 16'' η 16 ακριβώς, δεν το νομίζω...

αμα δεν μπορεις να το κανεις κατω απο 16", δεν σημαινει οτι ειναι ακατορθωτο. Ξεκινα το τρεξιμο. Φιλικα...

alex
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

Δεν είπα ότι είναι ακατόρθωτο, άλλος το έχει κάνει και σε 9''. Αμφιβάλλω όμως εάν στο σύνολο τους τα άτομα κατάφεραν να είναι κάτω από 16 η ακριβώς 16 και ρωτάω επίσης φιλικά και ήρεμα τι χρόνους σας δείξανε τι χρόνους κανατε; Πέρασαν το 15,99 και έκοψαν το 16,20 παράδειγμα;
alex7
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από alex7 »

310LELE έγραψε:Δεν είπα ότι είναι ακατόρθωτο, άλλος το έχει κάνει και σε 9''. Αμφιβάλλω όμως εάν στο σύνολο τους τα άτομα κατάφεραν να είναι κάτω από 16 η ακριβώς 16 και ρωτάω επίσης φιλικά και ήρεμα τι χρόνους σας δείξανε τι χρόνους κανατε; Πέρασαν το 15,99 και έκοψαν το 16,20 παράδειγμα;

αν καποιος πρεπει να ειναι τυπικος στον χρονο, στο 16.01 πρεπει να τον κοψει. Οσο κακο και αν ακουγεται αυτο. Οσο για τα 9" που ειπες, σιγα μην κανουμε και παγκοσμιο ρεκορ. Δεν ειμαστε μπολτ. Αλλα αμα εχεις μια επαφη με τον αθλητισμο, το 16" και κατω βγαινει ευκολα με προπονηση. Φιλικα τα λεω κ εγω.

alex
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

alex7 έγραψε:αν καποιος πρεπει να ειναι τυπικος στον χρονο, στο 16.01 πρεπει να τον κοψει. Οσο κακο και αν ακουγεται αυτο. Οσο για τα 9" που ειπες, σιγα μην κανουμε και παγκοσμιο ρεκορ. Δεν ειμαστε μπολτ. Αλλα αμα εχεις μια επαφη με τον αθλητισμο, το 16" και κατω βγαινει ευκολα με προπονηση. Φιλικα τα λεω κ εγω.

Ναι ισχύει αυτό λέει 16 η 15 και πρέπει να γίνει, προσωπικά ζοριζομαι και λόγω του ύψους και όγκου μου, αλλά δεν ψάχνω δικαιολογίες. Εν πάση περιπτώσει αν μπορεί κάποιος που έτρεξε να γράψει το χρόνο που του έδειξαν θα σας ήμουν ευγνώμων

YPDNEAS
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από YPDNEAS »

310LELE έγραψε:
alex7 έγραψε:αν καποιος πρεπει να ειναι τυπικος στον χρονο, στο 16.01 πρεπει να τον κοψει. Οσο κακο και αν ακουγεται αυτο. Οσο για τα 9" που ειπες, σιγα μην κανουμε και παγκοσμιο ρεκορ. Δεν ειμαστε μπολτ. Αλλα αμα εχεις μια επαφη με τον αθλητισμο, το 16" και κατω βγαινει ευκολα με προπονηση. Φιλικα τα λεω κ εγω.

Ναι ισχύει αυτό λέει 16 η 15 και πρέπει να γίνει, προσωπικά ζοριζομαι και λόγω του ύψους και όγκου μου, αλλά δεν ψάχνω δικαιολογίες. Εν πάση περιπτώσει αν μπορεί κάποιος που έτρεξε να γράψει το χρόνο που του έδειξαν θα σας ήμουν ευγνώμων

Στην ομάδα μου πάντως τερμάτισα τελευταίος με 15 μισό αν θυμάμαι καλά.
lef
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από lef »

Κανενα νεο εχεις κανεις για τον πινακα;δεν μπορω να τους βρω στο τηλ ειναι κατειλημμενο

Chris

Δημοσίευση από Chris »

Καλησπέρα! Θα μπορούσε κάποιος από τους υποψήφιους σημαιοφόρους να μας ενημερώσει εάν μετά την υψομέτρηση τους δόθηκε ειδική "καρτέλα" για να μαζέψουν υπογραφές από τις διάφορες ιατρικές εξετάσεις; Ή ο κάθε ιατρός υπέγραφε/βεβαίωνε ξεχωριστά, πάνω στα αποτελέσματα;

Ευχαριστώ!

EllinasXxX

Δημοσίευση από EllinasXxX »

Παίδες έχουμε ενημερωση 1) ποτέ θα βγει ο πίνακας των σημαιοφορων

2)ποτε αναμένεται να καταταγουμαι

Νομίζω ότι έχει μια αργοπορία η όλη φαση

Εκτός από τα διαδικαστικά,

Ξέρουμε όταν μπούμε πάνω κάτω μια περιγραφή τι θα κάνουμε όπως μαθήματα, πότε θα βγαίνουμε, αν θα μπορούμε να παίρνουμε αδειες(πχ φοιτητικές)

Ευχαριστώ και συγχαρητήρια Εικόνα!!

ΣΗΜ ΛΣ

Δημοσίευση από ΣΗΜ ΛΣ »

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση για τη κατάταξη. Σε ερώτηση μου στα ψυχομετρικά σε αξιωματικό, η απάντηση του ήταν ότι περιμένουμε ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Λιμενικού Σώματος καθώς και τηλεφωνική ενημέρωση. Πάντως, με ενημέρωσε επίσης τότε, ότι όταν βγει η ανακοίνωση η κατάταξη ΔΕΝ θα γίνει σε άμεσο χρονικό διάστημα. Δηλαδή, θα υπάρχει κάποιος χρόνος μέχρι τη κατάταξη. Ίσως 15 με 20 μέρες πιστεύω, κάτι τέτοιο. Προσωπικά, πιστεύω ότι περιμένουνε να τελειώσουν πρώτα με τους λιμενοφύλακες και μετά να εκδοθούν οι τελικοί πίνακες επιτυχόντων σημαιοφόρων και λιμενοφυλάκων, ούτως ώστε να εγκριθούν τα ανάλογα κονδύλια για τη κατάταξη. (καθηγητές, ενδυμασίες κτλ). Σε αναμονή..
lef
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από lef »

ΣΗΜ ΛΣ έγραψε:Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση για τη κατάταξη. Σε ερώτηση μου στα ψυχομετρικά σε αξιωματικό, η απάντηση του ήταν ότι περιμένουμε ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Λιμενικού Σώματος καθώς και τηλεφωνική ενημέρωση. Πάντως, με ενημέρωσε επίσης τότε, ότι όταν βγει η ανακοίνωση η κατάταξη ΔΕΝ θα γίνει σε άμεσο χρονικό διάστημα. Δηλαδή, θα υπάρχει κάποιος χρόνος μέχρι τη κατάταξη. Ίσως 15 με 20 μέρες πιστεύω, κάτι τέτοιο. Προσωπικά, πιστεύω ότι περιμένουνε να τελειώσουν πρώτα με τους λιμενοφύλακες και μετά να εκδοθούν οι τελικοί πίνακες επιτυχόντων σημαιοφόρων και λιμενοφυλάκων, ούτως ώστε να εγκριθούν τα ανάλογα κονδύλια για τη κατάταξη. (καθηγητές, ενδυμασίες κτλ). Σε αναμονή..
Φιλε οι λιμενοφυλακες θα πανε μετα το καλοκαιρι. Θα καλεσουν ποσα ατομα και απο οτι λεγεται απο τελος μαρτη. Τρεχα γυρευε εδω ειναι ετοιμα τα αποτελεσματα... δεν ξερω γιατι δεν τα βγαζουν... ας αργησει η καταταξη..

ΥΠΟ

Δημοσίευση από ΥΠΟ »

Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να βγούν μαζί με τους πίνακες των λιμενοφυλάκων τα αποτελέσματα;
Δεν το βλέπω και πολύ λογικό. Και αυτοί που είναι επιτυχόντες στους σημαιοφόρους πως θα το ξέρουν για να μην πάνε και στους λιμενοφύλακες.
ΣΗΜ

Δημοσίευση από ΣΗΜ »

Καλησπέρα παιδιά, έχουμε κανένα νέο για προσωρινούς πίνακες; Πήρε κανείς τηλέφωνο; Έτσι όπως πάνε τα πράγματα εικάζω πως σχολή θα μπούμε είτε μετά το Πάσχα είτε από Σεπτέμβρη.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης