Προκήρυξη Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ. (2019)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 1
Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής/ Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής προκηρύσσει διαγωνισμό για την κατάταξη στο Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή σαράντα πέντε (45) συνολικά Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ. Σ.-ΕΛ. ΑΚΤ. (ανδρών - γυναικών), με εφαρμογή συστήματος μοριοδότησης των υποψηφίων.
H προκήρυξη έχει δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 32/30-08-2019, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) Και αναρτηθεί στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του Αρχηγείου Λ. Σ. - ΕΛ. ΑΚΤ.( www.hcg.gr ), Καθώς και στην ιστοσελίδα του προγράμματος «Δι@ύγεια» ( http://diavgeia.gov.gr ) (ΑΔΑ: Ω1ΝΧ4653ΠΩ-ΦΓΘ) , από όπου μπορούν να ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι.
Στην προκήρυξη αναφέρονται, μεταξύ άλλων, η ηλικία και τα λοιπά προσόντα των υποψηφίων, οι διαδικασίες του διαγωνισμού, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, καθώς και κάθε άλλη απαραίτητη πληροφορία.
Κατάθεση δικαιολογητικών, είτε ταχυδρομικώς με συστημένη αλληλογραφία, είτε αυτοπροσώπως (ή με νομίμως εξουσιοδοτημένο προς τούτο άτομο) (κατά τις εργάσιμες ημέρες Και ώρες από 08:00 έως 14:00), από την 30-09-2019, ημέρα Δευτέρα μέχρι και την 11-10-2019, ημέρα Παρασκευή στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής / Αρχηγείο Λ. Σ.-ΕΛ. ΑΚΤ. (Ακτή Βασιλειάδη - Πύλες Ε1-Ε2, Πειραιάς Τ. Κ.18510).
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 32
Γνωρίζετε πότε είναι η έναρξη της σχολής σημαιοφόρων εκτός πανελληνίων ;
-
- Υπολοχαγός
http://www.ellinikos-stratos.com/forum/forum_posts.asp?TID=19839&PN=1 ; Ψηφίστε ποιά κατηγορία δίνετε.
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 1
- Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ
http://www.hcg.gr/sites/default/files/article/attach/prokirixi_110919.pdf
"ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ" 575
-
- Υπολοχαγός
Καλησπερα παiδια εβγαλα φωτογραφιες τυπου διαβατηριου και δεν χωρανε στην αιτηση, στους αξιωματικους μονο τυπου διαβατηριου ζηταει. Τι κανουμε;
καλησπέρα σας θα ήθελα παρακαλώ να ρωτήσω κάτι όσον αφορά τ προκυρηξη για αξιωματικούς. έχω πτυχίο που δεν εμπίπτει στα συγκεκριμένα πτυχία που αναγράφονται αλλά έχω μεταπτυχιακό. Σύμφωνα με το προηγούμενο φεκ θα μπορούσα γιατί είχε 20%για ο λες τις κατηγορίες πτυχίων. ξέρετε αν μπορώ με το μεταπτυχιακό μου να κάνω τα χαρτιά μου η θέλει αποκλειστικά πτυχίο. ; λέει πτυχίο η ισότιμο κ αντίστοιχο τίτλο σπουδών η προκυρηξη. σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Καλημέρα Greek army μήπως να κάνετε ένα νήμα για αυτή την προκυρηξη.. ευχαριστω..https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/limeniko-pos-tha-ginei-i-epilogi-200-monimon
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 10
; έγραψε:Πότε λέτε θα δώσουμε αθλήματα;
κατσε να μας φωναξουν πρωτα για αθληματα !
alex
Τι δικαιολογητικά χρειάζεται για τ πτυχίο; Μόνο το πτυχίο αρκεί;
Είμαι εν ενεργεία υπαξιωματικός του Στρατού Ξηράς, έχω πτυχίο ΑΕΙ, και όλα τα υπόλοιπα προσόντα, γνωρίζει κάποιος εάν μπορώ να κάνω την αίτηση για την προκήρυξη αυτή?
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 10
stratos έγραψε:Είμαι εν ενεργεία υπαξιωματικός του Στρατού Ξηράς, έχω πτυχίο ΑΕΙ, και όλα τα υπόλοιπα προσόντα, γνωρίζει κάποιος εάν μπορώ να κάνω την αίτηση για την προκήρυξη αυτή;
οχι δεν μπορεις
alex
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες