YPDNEAS έγραψε:Δημοσιεύτηκαν τα αποτελέσματα από τις αθλητικές δοκιμασίες.24 επιτυχόντες. Τελικά φαίνεται οτι πάμε και για 3ο γύρο συμπληρωματικά καλούμενων.
Καλησπερα σε ολους εγω δεν πιστευω να παμε σε 30 γυρο θεωρω οτι εινια ικανοποιητικο στα 80 ατομα συνολο!
το μονο που με ανησυχει και μου φαινεται περιεργο επειδη επικοινωνησα με το υπουργειο ειναι οτι δεν ξεκαθαριζουν και δεν ξερουν λεει το πως θα καλυφθουν κενες θεσεις της πρωτης φουρνιας πχ.(στο νομικο που εχει κενα θα καλυφθουν απο τους πρωτους μοριακα ανεξαρτητα κατηγοριας 'η αν εχει νομικους στο δευτερο κομματι θα καλυφθουν απο εκει!
Παιδιά δεν υπάρχουν (πλέον) κενές θέσεις νομικών, θα συμπληρωθούν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου από τα παιδιά που δίνουν αύριο, για τις άλλες κατηγορίες δεν ξέρω τι γίνεται υποθέτω θα είναι κάπως έτσι κι εκεί. Εγώ αυτό που ρωτάω είναι αν υπάρχει κάποια ενημέρωση ως προς το πότε θα μπούμε.
Καλησπερα. Βασει προκηρυξης οι θεσεις καλυπτονται πρωτιστως ΜΟΝΟ απο υποψηφιους της εκαστοτε κατηγοριας ειτε επιτυχοντες ειτε επιλαχοντες, και επειτα απο αλλες κατηγοριες εφ' οσον δεν επαρκει ο πινακας αυτων.
Παιδια καλησπερα οχι τριτο γυρo μιλησα στο τηλεφωνο και εγω και μου ειπαν οτι δεν ειναι απαραιτητο να συπληρωθει ο αριθμος 90. Οποτε λογικα δεν εχει 3 γυρο
Ο αριθμός 90 δεν είναι απαραίτητο να συμπληρωθεί, αλλά η προκυρηξη λέει η κάθε κατηγορία πρέπει να είναι τουλάχιστον το διπλάσιο σε υποψήφιους. αυτή την στιγμή μηχανολόγοι, ηλεκτρολόγοι κλπ δεν υπάρχουν άλλοι για να συμπληρωθεί το διπλάσιο, η μόνη κατηγορία που μπορεί να τους καλύψει για να φτάσουν διπλάσιο είναι τα ΤΕΙ. Επομένως 13 άτομα υπάρχει έλλειψη. Αν γνωρίζει κανείς άλλος ας με διορθώσει.
Καλημέρα παιδιά υπάρχει κανείς να μας εξηγήσει λίγο με της εξετάσεις της σφραγίδες και της φωτογραφίες τι παίζει να προετοιμαστούμε και εμείς; Ευχαριστώ πολυ...
hellenic_ranger έγραψε: Καλημέρα παιδιά υπάρχει κανείς να μας εξηγήσει λίγο με της εξετάσεις της σφραγίδες και της φωτογραφίες τι παίζει να προετοιμαστούμε και εμείς; Ευχαριστώ πολυ...
Αν διάβασεις από την μέση περίπου και πέρα αυτό το topic θα σου λυθούν όλες οι απορίες.
Καλησπέρα σας και καλό μήνα. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το άθλημα των 100 μέτρων, επειδή γράψατε ότι υπήρχε ένα χρονόμετρο για κάθε άτομο και σας δείξανε και το χρόνο σας υπήρχε κάποιος που έκανε πάνω από 16'' χωρίς να δείξει το χρονόμετρο 17 και να πέρασε; Ήταν ελαστικοί σε αυτό; Παράδειγμα 16,8''
Ελαστικότητα δεν υπάρχει πουθενά παίδες. Αν κάνεις παραπάνω από τον προβλεπόμενο χρόνο σε κόβουν. Και δεν υπάρχει περίπτωση να μη σου δείξουν το χρονόμετρο. Πέραν του ότι, υπάρχει ένα χρονόμετρο για κάθε υποψήφιο, υπάρχει και υπεύθυνος αξιωματικός με τη λίστα υποψηφίων για το κάθε ένα άθλημα στο οποίο ο υποψήφιος λαμβάνει μέρος και με βάση το χρονόμετρο, αναγράφει το αποτέλεσμα. Μετά το πέρας του εκάστοτε αθλήματος, σου δείχνουν το χρονόμετρο και μετά υπογράφεις ότι έκανες γνώση του αποτελέσματος.