Προκήρυξη Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ. (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
ploiarxos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 19
Επάγγελμα: πυρινικος επιστημονας

Δημοσίευση από ploiarxos »

YPDNEAS έγραψε:
Geo91 έγραψε: Καλησπέρα! Όσοι δώσατε αθλήματα, μπορεί να μου πει κάποιος αν στο μήκος σας είπαν να πατήσατε βαλβίδα ή στην άκρη του σκαμματος; Ευχαριστώ!
Στο μήκος υπάρχει βαλβίδα πλάτους 30 -40 εκ. Ζητούν να πατήσεις έστω σε κάποιο σημείο επί αυτής.

Στο μηκος εχει μια ασπρη γραμμη μονο στην οποια σου λεει απλα μπορεις να πατησεις αλλα να μην την ξεπερασεις... Δεν ειναι κατι μην ανησυχεις με το ματι το βλεπουν!

Άβαταρ μέλους
ploiarxos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

ΔΕΑ έγραψε:Πλοίαρχε, δες ξανά την προκήρυξη.Μια χαρά σου μέτρησαν τα μόρια. Είναι η μοναδική χρονιά που δεν χρειάζεται να κάνεις ένσταση, διότι είναι όλα ελεγμένα.

Τι αγχώνεσαι όλοι θα μπείτε και οι 57!

Θα παρουν οσους ζητησαν οχι παραπανω εκτος εαν παταιτηθει καποιος μονο σαν επιλαχοντα καλα χριστουγεννα δηλαδη.

και ομως υπαρχει λογος για ενσταση πες μου εσυ που ακριβος λεει εαν στην προκυρηξη διευκρινιζει ποσα μορια ακριβος παιρνουν πολυτεκνοι -τριτεκνη και θυματα πολεμου...

επισης αν εγω σαν πλοιαρχος η οτι αλλο ειμαι πχ. Ειμαι τριτεκνος διαυκρινιζει εαν μπορω να μπω και στην κατηγορια πλοιαρχων και τριτεκνων η παει αυτοματα.

Εαν εχει απαντησει καποιος να μου την καλυψη ευχαριστως θα την ακουγα!

Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Στο τελος της προκυρηξη σ γράφει θα πάρει έναν τρίτεκνο και τέσσερις πολύτεκνους/θύμα πολέμου επι το συνόλου ανεξάρτητως κατηγορίας
ΔΕΑ

Δημοσίευση από ΔΕΑ »

Υπάρχουν παιδιά (βύσματα πολιτικού ενδιαφέροντος) που βρίσκονται στους επιλαχόντες. Όλους θα τους πάρει.45 τώρα και τους υπόλοιπους 12 μετά από 7 μήνες.

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Diasostis31 »

ΔΕΑ έγραψε:Υπάρχουν παιδιά (βύσματα πολιτικού ενδιαφέροντος) που βρίσκονται στους επιλαχόντες. Όλους θα τους πάρει.45 τώρα και τους υπόλοιπους 12 μετά από 7 μήνες.

Μόνο που οι επιλαχόντες δε θα είναι 12, αλλά παραπάνω.

Θα ξανακαλεσουν άτομα για ΠΚΕ

Άβαταρ μέλους
ploiarxos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

ΔΕΑ έγραψε:Υπάρχουν παιδιά (βύσματα πολιτικού ενδιαφέροντος) που βρίσκονται στους επιλαχόντες. Όλους θα τους πάρει.45 τώρα και τους υπόλοιπους 12 μετά από 7 μήνες.

Μαλιστα ωραιο αυτο και εξυπνο που λες ανεβηκες τωρα εγινες θεο η ευκολη απαντηση!

πες μου τοτε ποσα μορια παιρνουν οι τριτεκνοι πολυτεκνοι και που το αναγραφει και τοτε θα σου πω ειναι δικαιο!

Γκορ

Δημοσίευση από Γκορ »

Πως το ξέρεις ότι θα καλέσουν φίλε; Επίσης γνωρίζετε τι περίπου κάνουμε στα ψυχοτεχνικα και γενικά αν κόβουν;
Άβαταρ μέλους
ploiarxos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

ploiarxos έγραψε:

Μαλιστα ωραιο αυτο και εξυπνο που λες ανεβηκες τωρα εγινες θεο η ευκολη απαντηση!

πες μου τοτε ποσα μορια παιρνουν οι τριτεκνοι πολυτεκνοι και που το αναγραφει και τοτε θα σου πω ειναι δικαιο!

Και να μου πεις αν θεωρεις δικαιο και αξιοκρατικο να σ παιρνει μορια αυτες οι κατηγοριες;

με ποια εμπειρια και Με ποια χαρτια ; Του τριτεκν ου; Δηλ. Μ λες οτι εινια ανωτερος σαν μορφωση;

Το δικαιο θα ηταν μπες σε αυτη την κξατηγορια ειδαλος χωρις την τριτεκνια! Ετσι ναι ειναι αξιοκρατικο!

Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

ploiarxos έγραψε:
ploiarxos έγραψε:

Και να μου πεις αν θεωρεις δικαιο και αξιοκρατικο να σ παιρνει μορια αυτες οι κατηγοριες;

με ποια εμπειρια και Με ποια χαρτια ; Του τριτεκν ου; Δηλ. Μ λες οτι εινια ανωτερος σαν μορφωση;

Το δικαιο θα ηταν μπες σε αυτη την κξατηγορια ειδαλος χωρις την τριτεκνια! Ετσι ναι ειναι αξιοκρατικο!

Καταρχας δεν παίρνει μόρια να το ξεκαθαρίσουμε αυτό.
Ανθυποπλοίαρχος

Δημοσίευση από Ανθυποπλοίαρχος »

ploiarxos έγραψε:

Σταμάτα να κλαίγεσαι και να σπαμάρεις ακατάπαυστα με τις ασυναρτησίες σου. Το καταλάβαμε ότι δεν πρόκειται να περάσεις. Δεν χρειάζεται να μας το υπενθυμίζεις κάθε τρεις και λίγο. Έλεος.

Άβαταρ μέλους
ploiarxos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

ploiarxos έγραψε:
ploiarxos έγραψε:

Σταμάτα να κλαίγεσαι και να σπαμάρεις ακατάπαυστα με τις ασυναρτησίες σου. Το καταλάβαμε ότι δεν πρόκειται να περάσεις. Δεν χρειάζεται να μας το υπενθυμίζεις κάθε τρεις και λίγο. Έλεος.

Εφοσον κλαιγομαι και δεν ειναι ερωτησεις αποριας μην απαντας δε σε υποχρεωσε κανενας φορουμ για αποριες ειναι σχετικα με την προκηρυξη και τους ενδιαφερομενους!

ΔΕΑ

Δημοσίευση από ΔΕΑ »

Διασώστη31, γιατί να ξανακαλέσει; Όσοι έμειναν τώρα, οι Σημαιοφόροι είναι ακριβοί για 14 μήνες σχολή.

Με εντολή Υπουργού, όλα γίνονται να μου πεις!

Γκορ

Δημοσίευση από Γκορ »

Απ το να τσακώνεστε δεν συζητάμε λέω εγώ επί του ενδιαφέροντος σε τι εξεταζομαστε στα ψυχοτεχνικα οποίος είναι να περάσει θα περάσει ρε παιδιά χαλαρώστε!
Άβαταρ μέλους
hellenic_ranger
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από hellenic_ranger »

Καλησπερα... Καλή επιτυχία σε όλους σας. Δείτε τι σας είπε ποιο πάνω ο διασώστης είναι πολλά χρόνια μέλος του φόρουμ και επιτυχών σε διαγωνισμό κάτι ξέρει παραπανω απο όλους σας... Και κάποιοι ξεκινήστε καμία προετοιμασία και αφήστε την φαγωμάρα μεταξύ σας... Δεν είναι δίκαιο για κανέναν έτσι όπως γίνονται οι διαγωνισμοί. Γινονται έτσι για να εξυπηρετούν άλλους σκοπούς. Δικαιο θα ήταν μια ανοιχτή σχολή λιμενοφυλάκων και σημαιοφόρων να μπαίνουν όλοι και να βγαίνουν όσοι το αξίζουν μέσα απο εκπαίδευση... Αλλά Ζούμε στην Ελλάδα δεν πρόκειται να γίνει ποτέ αυτό.
Giannis

Δημοσίευση από Giannis »

Εγώ που έκανα κάποιες προπονήσεις με γυμναστή μου είπε ότι στις στρατιωτικές και στα σώματα ασφαλείας δεν ισχύει η βαλβίδα και ότι πατάς όπου θέλεις. Η βαλβίδα λέει ισχύει μόνο στα ΤΕΦΑΑ... Μόνο αυτό κατάφερα να βρω που κάπως τον επαληθεύει:

https://smy.army.gr/news/enimerosi-kai-odigies-gia-tin-athlitiki-dokimasia-ypopsifion-assy-asei-1

Κατέβα λίγο και κάπου δείχνει άλμα εις μήκος και λέει ότι μπορείς να πατήσεις όπου θέλεις.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες