Προκήρυξη Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ. (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Liontarina »

Bodyguard έγραψε:Παίδες μια ερώτηση για το 1000 χιλιαρι πόσοι κύκλους πρέπει να κάνουμε σε 04:20; Ας μου απαντήσει κάποιος που ξέρει.

Ευχάριστω πόλυ εκ των προτέρων.🙂

2μιση σε 400αρη στίβο

3 και 100 μέτρα σε 300αρη στιβο

Bodyguard
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Bodyguard »

Liontarina έγραψε:
Bodyguard έγραψε:Παίδες μια ερώτηση για το 1000 χιλιαρι πόσοι κύκλους πρέπει να κάνουμε σε 04:20; Ας μου απαντήσει κάποιος που ξέρει.

Ευχάριστω πόλυ εκ των προτέρων.🙂

2μιση σε 400αρη στίβο

3 και 100 μέτρα σε 300αρη στιβο

Σε ευχαριστώ πολύ, να είσαι καλά!!!

Άβαταρ μέλους
ploiarxos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 19
Επάγγελμα: πυρινικος επιστημονας

Δημοσίευση από ploiarxos »

Nick έγραψε:Συγνώμη να σε ρωτήσω; Για το lower μιλάς; Και σε ποια προκυρηξη αναφέρεσαι σημαιοφόρων; Γιατί αν ναι έχω απαντηση

Nαι για την παγιδα να το λες καλυτερα το lower δεν ειναι σωστο αυτο στο οτι πρεπει να εχεις δευτερη γλωσσα για να μετρηση στο lower γιατι αν υποθεσω οτι στις πρωτες θεσεις στην κατηγορια πλοιαρχων παντα εαν εχουν advance η porfi. Ακομα και το lower εαν μετρουσα θα ετρωγα 4 ατομα με τα δεδομενα οσων περασαν...

οποτε σαν προσωπικη αποψη δεν ειναι δικαιο αυτο!

οπως κριτηρια 3 τεκων και πολυτεκνων που δινουν μορια δεν δεχομαι να με τρωει καποιος με αυτα τα δεδομενα απο τη στιγμη που με τα χαρτια και βαση υπηρεσιας εχω παραπανω κτλ.

(χωρις να θελω να θιξω καποιον απλα η ταπεινη μου αποψη και ως ενα παραπονο)

παντως σας ευχαριστω για οσους μου εχουν απαντηση και γενικα ειχαμε νεα στο ιγινεται Με την διαδικασια!

Άβαταρ μέλους
ploiarxos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

ploiarxos έγραψε:
Nick έγραψε:Συγνώμη να σε ρωτήσω; Για το lower μιλάς; Και σε ποια προκυρηξη αναφέρεσαι σημαιοφόρων; Γιατί αν ναι έχω απαντηση

Nαι για την παγιδα να το λες καλυτερα το lower δεν ειναι σωστο αυτο στο οτι πρεπει να εχεις δευτερη γλωσσα για να μετρηση στο lower γιατι αν υποθεσω οτι στις πρωτες θεσεις στην κατηγορια πλοιαρχων παντα εαν εχουν advance η porfi. Ακομα και το lower εαν μετρουσα θα ετρωγα 4 ατομα με τα δεδομενα οσων περασαν...

οποτε σαν προσωπικη αποψη δεν ειναι δικαιο αυτο!

οπως κριτηρια 3 τεκων και πολυτεκνων που δινουν μορια δεν δεχομαι να με τρωει καποιος με αυτα τα δεδομενα απο τη στιγμη που με τα χαρτια και βαση υπηρεσιας εχω παραπανω κτλ.

(χωρις να θελω να θιξω καποιον απλα η ταπεινη μου αποψη και ως ενα παραπονο)

παντως σας ευχαριστω για οσους μου εχουν απαντηση και γενικα ειχαμε νεα στο ιγινεται Με την διαδικασια!

Επισης δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν μου μετρουν εξτρα μορια στο ECDL EXPERT (PROFICIENCY) ;

ΔΕΑ

Δημοσίευση από ΔΕΑ »

Πλοίαρχε, δες ξανά την προκήρυξη. Μια χαρά σου μέτρησαν τα μόρια. Είναι η μοναδική χρονιά που δεν χρειάζεται να κάνεις ένσταση, διότι είναι όλα ελεγμένα.

Τι αγχώνεσαι όλοι θα μπείτε και οι 57!

310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από 310LELE »

Μια ερώτηση όσον αφορά την κολύμβηση, στα τελευταία μέτρα προς τον τερματισμό αρκούσε στην επιτροπή να αγγίξεις με τη χεριά σου το πλακάκι η σας είπαν και κάνατε κάτι άλλο;
Άβαταρ μέλους
ploiarxos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

310LELE έγραψε:Μια ερώτηση όσον αφορά την κολύμβηση, στα τελευταία μέτρα προς τον τερματισμό αρκούσε στην επιτροπή να αγγίξεις με τη χεριά σου το πλακάκι η σας είπαν και κάνατε κάτι άλλο;

Φιλε μου πραγματικα η κολυμβηση ειναι οτι πιο ευκολο υπαρχει μη σκας καθολου ακομα και χαλαρα να το πας προλαβαινεις για πλακα μονο αν πνιγεις θα κοπεις εκει! Αρκει να αγγιξεις το χερι σου μονο επισης μπορεις η απο βατηρα η απο μεσα να ξεκινησεις!

Γκορ

Δημοσίευση από Γκορ »

Πως θα μπούμε και οι 57 φίλε μου αφού 45 θέσεις θα πάρει!!
Dimitris mak

Δημοσίευση από Dimitris mak »

Επιλαχόντες.
Dimitris mak

Δημοσίευση από Dimitris mak »

Γκορ, από το 46ο έως το 57ο υπάρχουν 4 άτομα βυσματάρες. ΘΑ ΣΑΣ ΣΠΡΏΞΟΥΝ.
Γκορ

Δημοσίευση από Γκορ »

Το θέμα είναι να είσαι μέσα στους 45! Και σίγουρα πιστεύω ότι θα κόψουν ψυχοτεχνικα Ελλάδα ζούμε!
Geo91
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Geo91 »

Καλησπέρα! Όσοι δώσατε αθλήματα, μπορεί να μου πει κάποιος αν στο μήκος σας είπαν να πατήσατε βαλβίδα ή στην άκρη του σκαμματος; Ευχαριστώ!
YPDNEAS
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από YPDNEAS »

Geo91 έγραψε: Καλησπέρα! Όσοι δώσατε αθλήματα, μπορεί να μου πει κάποιος αν στο μήκος σας είπαν να πατήσατε βαλβίδα ή στην άκρη του σκαμματος; Ευχαριστώ!
Στο μήκος υπάρχει βαλβίδα πλάτους 30 -40 εκ. Ζητούν να πατήσεις έστω σε κάποιο σημείο επί αυτής.
Giannis

Δημοσίευση από Giannis »

Υπήρχε βαλβίδα; Αφού αυτό είναι μόνο για όσους δίνουν για ΤΕΦΑΑ. Στις στρατιωτικές και στα σώματα ασφαλείας δεν υπάρχει βαλβίδα. Και τι σας είπαν; Να πατήσετε την βαλβίδα ή οχι;
YPDNEAS
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από YPDNEAS »

Giannis έγραψε: Υπήρχε βαλβίδα; Αφού αυτό είναι μόνο για όσους δίνουν για ΤΕΦΑΑ. Στις στρατιωτικές και στα σώματα ασφαλείας δεν υπάρχει βαλβίδα. Και τι σας είπαν; Να πατήσετε την βαλβίδα ή οχι;
Ωραιότατη βαλβίδα υπήρχε και ζητούσαν πατήσεις εντός αυτής έστω και με τη μύτη του παπουτσιού. Αυτό για τα σώματα ασφαλείας και τις στρατιωτικές που δεν υπάρχει βαλβίδα από που προκύπτει; Το γράφει πουθενά;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες