Προκήρυξη Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ. (2019)
- ploiarxos
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 19
- Επάγγελμα: πυρινικος επιστημονας
Μπορει να μου απαντηση καποιος στο ερωτημα που εχω ρωτησει και δεν εχει απαντηση κανενας στο Τι εστι (θυματα πολεμου -εθνικη αντισταση) ; Πως γινεται το 2020 να εχεις καποιος πατερα το οποιο να ειναι θυμα πολεμου απο τη στιγμη που ο πολεμος ηταν το 1940! παρακαλω ας μου απαντησει καποοιος η ας μου δωσει ενα link Για διευκρινηση
ευχαριστω!
ευχαριστω!
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 3
Άμα ο πατέρας σου είναι τύπου Βουτσάς τότε μπορεί να γίνεταιploiarxos έγραψε:Μπορει να μου απαντηση καποιος στο ερωτημα που εχω ρωτησει και δεν εχει απαντηση κανενας στο Τι εστι (θυματα πολεμου -εθνικη αντισταση) ; Πως γινεται το 2020 να εχεις καποιος πατερα το οποιο να ειναι θυμα πολεμου απο τη στιγμη που ο πολεμος ηταν το 1940! παρακαλω ας μου απαντησει καποοιος η ας μου δωσει ενα link Για διευκρινηση
ευχαριστω!

- ploiarxos
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Liontarina έγραψε:Άμα ο πατέρας σου είναι τύπου Βουτσάς τότε μπορεί να γίνεταιploiarxos έγραψε:Μπορει να μου απαντηση καποιος στο ερωτημα που εχω ρωτησει και δεν εχει απαντηση κανενας στο Τι εστι (θυματα πολεμου -εθνικη αντισταση) ; Πως γινεται το 2020 να εχεις καποιος πατερα το οποιο να ειναι θυμα πολεμου απο τη στιγμη που ο πολεμος ηταν το 1940!παρακαλω ας μου απαντησει καποοιος η ας μου δωσει ενα link Για διευκρινηση
ευχαριστω!
Καλως σε ευχαριστω για την απαντηση :)
θα σ πω εγώ!! Βυσματικεςploiarxos έγραψε:Μπορει να μου απαντηση καποιος στο ερωτημα που εχω ρωτησει και δεν εχει απαντηση κανενας στο Τι εστι (θυματα πολεμου -εθνικη αντισταση) ; Πως γινεται το 2020 να εχεις καποιος πατερα το οποιο να ειναι θυμα πολεμου απο τη στιγμη που ο πολεμος ηταν το 1940! παρακαλω ας μου απαντησει καποοιος η ας μου δωσει ενα link Για διευκρινηση
ευχαριστω!
Βγήκαν τα αποτελέσματα των αθλημάτων και το πρόγραμμα των ψυχοτεχνικων.
Police7 έγραψε:θα σ πω εγώ! Βυσματικεςploiarxos έγραψε:Μπορει να μου απαντηση καποιος στο ερωτημα που εχω ρωτησει και δεν εχει απαντηση κανενας στο Τι εστι (θυματα πολεμου -εθνικη αντισταση) ; Πως γινεται το 2020 να εχεις καποιος πατερα το οποιο να ειναι θυμα πολεμου απο τη στιγμη που ο πολεμος ηταν το 1940!παρακαλω ας μου απαντησει καποοιος η ας μου δωσει ενα link Για διευκρινηση
ευχαριστω!
Άραξε μωρέ, έμαθες και πετάς παντού μια λέξη "βυσματικές" και το παίζεις ξερόλας.
Μπήκα Ε. Φ το 2011 ήμουνα στο τελευταίο γκρουπ των επιλαχόντων, φαντάζομαι και εγώ βύσμα θα είμαι κατά τα λεγόμενα σου.
Το 2011 πήγαινες γυμνάσιο ακόμα;
που κολλάει. Αυτό. Με την εθνική αντίσταση και τα θύματα πολέμου; Καλά έκανες και μπήκες, που δεν έχεις μπει αλλά εντάξειfsafsa έγραψε:Police7 έγραψε:θα σ πω εγώ! Βυσματικεςploiarxos έγραψε:Μπορει να μου απαντηση καποιος στο ερωτημα που εχω ρωτησει και δεν εχει απαντηση κανενας στο Τι εστι (θυματα πολεμου -εθνικη αντισταση) ; Πως γινεται το 2020 να εχεις καποιος πατερα το οποιο να ειναι θυμα πολεμου απο τη στιγμη που ο πολεμος ηταν το 1940!παρακαλω ας μου απαντησει καποοιος η ας μου δωσει ενα link Για διευκρινηση
ευχαριστω!
Άραξε μωρέ, έμαθες και πετάς παντού μια λέξη "βυσματικές" και το παίζεις ξερόλας.
Μπήκα Ε. Φ το 2011 ήμουνα στο τελευταίο γκρουπ των επιλαχόντων, φαντάζομαι και εγώ βύσμα θα είμαι κατά τα λεγόμενα σου.
Το 2011 πήγαινες γυμνάσιο ακόμα;
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 32
Ο fsafsa εχει πιασει και των λιμενοφυλακων και γραφει, μαλλον δεν εχει τι να κανει και περναει ολο του το χρονο στο φορουμ. Ωραια ζωη δεν εχεις με τι να ασχοληθεις.
Police7 έγραψε:που κολλάει. Αυτό. Με την εθνική αντίσταση και τα θύματα πολέμου; Καλά έκανες και μπήκες, που δεν έχεις μπει αλλά εντάξει
Στους Ε. Φ παίρνει μόρια κάποιος ΕΠΥ, υπάρχει ο θεσμός;
Έλα μην το παίζεις έξυπνος όταν δεν είσαι και δεν έχεις δει προηγούμενες προκηρύξεις.
Το αν έχω μπει άσε να το ξέρουν και να το γνωρίζουν εκείνοι που πρέπει και όχι ένας τυπάκος σε φόρουμ με Ψευδώνυμο Police7...

Όσο για τον Vegeta1993, ναι 24ωρες το 24ωρο εδώ είμαι, πως το κατάλαβες;
Ρε σεις σοβαρά τώρα και δίχως κανένα ίχνος ειρωνείας, έχετε καταλάβει σε τι σώμα θέλετε να υπηρετήσετε; Άμα θεωρείται τα κριτήρια μοριοδότησης και την διαγωνιστική διαδικασία βυσματική τότε πραγματικά δεν ξέρετε τι σας περιμένει. Σε τοποθετήσεις σε υπηρεσίες σε πολλά άλλα. Ρωτήστε κανέναν ήρωα που έφαγε 4 και 5 χρόνια σε φαρμακονήσι, Αγαθονήσι κτλπ. Και αν δεν είχε βύσμα δεν θα γυρνούσε ποτέ στο τόπο διαμονής του. Και ελάτε μετά να συζητήσουμε ο, τι θέλετε.
- ploiarxos
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Καλησπερα παιδες αλλη μια ερωτηση :στην περιπτωση που δεν εχει μετρηθει πιστοποιητικο το οποιο φυσικα και εψαξα οτι το αναγραφει η προκυρηξη οπως και στα ορια που θελει τι κανουμε ;
να παω στο υπουργειο ναυτιλιας η στον ΑΣΕΠ
γτ χανω 40 μορια...
αν μπορει καποιος να με κατατοπησει
γτ χανω 40 μορια...
Το καλυτερο θα ήταν κατά την γνώμη μου πάντα να πας να ρωτήσεις εσύ αυτοπροσωπος με το χαρτί και την προκήρυξη που γράφει για αυτό το πιστοποιητικό ή να τους πάρεις ένα τηλέφωνο αν είσαι μακριά από την πόλη.ploiarxos έγραψε:Καλησπερα παιδες αλλη μια ερωτηση :στην περιπτωση που δεν εχει μετρηθει πιστοποιητικο το οποιο φυσικα και εψαξα οτι το αναγραφει η προκυρηξη οπως και στα ορια που θελει τι κανουμε ;
γτ χανω 40 μορια...
Και να τους ρωτήσεις🙂 καλή επιτυχίαBodyguard έγραψε:Το καλυτερο θα ήταν κατά την γνώμη μου πάντα να πας να ρωτήσεις εσύ αυτοπροσωπος με το χαρτί και την προκήρυξη που γράφει για αυτό το πιστοποιητικό ή να τους πάρεις ένα τηλέφωνο αν είσαι μακριά από την πόλη.ploiarxos έγραψε:Καλησπερα παιδες αλλη μια ερωτηση :στην περιπτωση που δεν εχει μετρηθει πιστοποιητικο το οποιο φυσικα και εψαξα οτι το αναγραφει η προκυρηξη οπως και στα ορια που θελει τι κανουμε ;
γτ χανω 40 μορια...
- ploiarxos
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Bodyguard έγραψε:Και να τους ρωτήσεις🙂 καλή επιτυχίαBodyguard έγραψε:Το καλυτερο θα ήταν κατά την γνώμη μου πάντα να πας να ρωτήσεις εσύ αυτοπροσωπος με το χαρτί και την προκήρυξη που γράφει για αυτό το πιστοποιητικό ή να τους πάρεις ένα τηλέφωνο αν είσαι μακριά από την πόλη.ploiarxos έγραψε:Καλησπερα παιδες αλλη μια ερωτηση :στην περιπτωση που δεν εχει μετρηθει πιστοποιητικο το οποιο φυσικα και εψαξα οτι το αναγραφει η προκυρηξη οπως και στα ορια που θελει τι κανουμε ;
γτ χανω 40 μορια...
Σε ευχαριστω Φιλε μου αυτο θα κανω αυριο κιολας τα ειδα ξανα και με δικηγορο ολη την προκηρυξη Και για καποιο λογο δεν τα εβαλαν θελω να πιστευω οτι εγινε λαθος και οτι θα το αλλαξουν :)
Συγνώμη να σε ρωτήσω; Για το lower μιλάς; Και σε ποια προκυρηξη αναφέρεσαι σημαιοφόρων; Γιατί αν ναι έχω απαντηση
Παίδες μια ερώτηση για το 1000 χιλιαρι πόσοι κύκλους πρέπει να κάνουμε σε 04:20; Ας μου απαντήσει κάποιος που ξέρει.
Ευχάριστω πόλυ εκ των προτέρων.🙂
Ευχάριστω πόλυ εκ των προτέρων.🙂
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες