Προκήρυξη Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ. (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Georg3

Δημοσίευση από Georg3 »

Γινοταν να κανεις τα χαρτια για σημαιοφορος αν δεν εχεις παει ακομα στρατο δηλαδη να εισαι ακομη με αναβολη σπουδων ;
πανος

Δημοσίευση από πανος »

Βγαζετε και βιντεο στο γηπεδο με τους χρονους?
YPDNEAS
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από YPDNEAS »

alex7 έγραψε:
YPDNEAS έγραψε:Παιδιά, στα αθλήματα δεν χαρίζονται. Σήμερα το 4.25 στο χιλιάρι ο Πρόεδρος του ΑΣΕΠ το έκοψε. Ζητούσε να δει όλα τα χρονόμετρα. Βύσμα δύσκολο να παίξει με αυτόν παρόντα.

φιλε εσυ καθε φορα που εχει αθληματα εισαι εκει περα και τα βλεπεις; Ή να φανταστω καθε φορα εχεις και απο εναν γνωστο και σου λεει τι γινεται μεσα;

Ρε φίλε πιστεύεις οτι δεν γνωριστήκαμε με τους συνυποψηφίους μας; Ειδικά όταν σπούδασες στο ίδιο πανεπιστήμιο και γνωρίζεσαι ήδη με τον συνυποψήφιό σου, πιστεύεις δεν ενημερωνόμαστε όλοι για το τι συμβαίνει; Τόσο στα @@ μας πιστεύεις οτι είμαστε; Πιστεύεις οτι δεν έχουμε άγχος και δεν θέλουμε να μαθαίνουμε πως διεξάγεται η διαδικασία; Εσύ, το ίδιο δε θα έκανες; Δε θα προσπαθούσες να μάθεις τι γίνεται εκεί μέσα; Πίστεψε με έχω ρωτήσει για τη κάθε λεπτομέρεια που με απασχολεί, μέχρι και για το αν σε αφήνουν να κανεις ντουζ πριν την πισίνα έχω μάθει.
ΔΕΑ

Δημοσίευση από ΔΕΑ »

YPDNEAS,Πριν την πισίνα, σε αφήνουν να κάνεις ντουζ για χαλάρωση;

Άβαταρ μέλους
ploiarxos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 19
Επάγγελμα: πυρινικος επιστημονας

Δημοσίευση από ploiarxos »

Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω δύο ερωτήσεις για τους σημαιοφόρους:

εάν ξέρετε και υπάρχει περίπτωση να πάρουν παραπάνω άτομα απο την κατηγορία εμποροπλοιάρχων που ειναι 6 θέσεις λογο ελειψης;

και επίσης αν μπορει καποιος να μου εξηγήσει τι ειναι στα έξτρα το (θυματα πολεμου-εθνικη αντισταση) δηλ. Πως γίνεται να υπαρχει αυτο στο 2020 και παιρνουν παραπάνω μόρια

ευχαριστω!

Άβαταρ μέλους
ploiarxos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 19
Επάγγελμα: πυρινικος επιστημονας

Δημοσίευση από ploiarxos »

Οχι καμια γυναικα δεν αμφανιστηκε στις 24 του μηνα χθες για αθληματα

alex7
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από alex7 »

YPDNEAS έγραψε:Ρε φίλε πιστεύεις οτι δεν γνωριστήκαμε με τους συνυποψηφίους μας; Ειδικά όταν σπούδασες στο ίδιο πανεπιστήμιο και γνωρίζεσαι ήδη με τον συνυποψήφιό σου, πιστεύεις δεν ενημερωνόμαστε όλοι για το τι συμβαίνει; Τόσο στα @@ μας πιστεύεις οτι είμαστε; Πιστεύεις οτι δεν έχουμε άγχος και δεν θέλουμε να μαθαίνουμε πως διεξάγεται η διαδικασία; Εσύ, το ίδιο δε θα έκανες; Δε θα προσπαθούσες να μάθεις τι γίνεται εκεί μέσα; Πίστεψε με έχω ρωτήσει για τη κάθε λεπτομέρεια που με απασχολεί, μέχρι και για το αν σε αφήνουν να κανεις ντουζ πριν την πισίνα έχω μάθει.

εγω αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι εισαι τοσο τυχερος που σε καθε μερα των αθληματων εχεις και απο εναν γνωστο να μαθαινεις τι γινεται μεσα. Εγω παλι δεν εχω ουτε εναν γνωστο, ουτε καν απο την σχολη μου.

Δρομέας

Δημοσίευση από Δρομέας »

Καλησπέρα παιδιά Ξέρει κανείς να μου προτείνει αθλητικά παπούτσια κατάλληλα για το χιλιάρι;

Bodyguard
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Bodyguard »

Παιδιά μια ερώτηση στην υψομετρηση βγάζεις και τις κάλτσες; ΥΓ. Μπορεί να είναι και γελοία η ερώτηση αλλά δεν είναι κακο να ξέρουμε.

Καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα σε όλους σας!!!

Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Liontarina »

Bodyguard έγραψε:Παιδιά μια ερώτηση στην υψομετρηση βγάζεις και τις κάλτσες; ΥΓ. Μπορεί να είναι και γελοία η ερώτηση αλλά δεν είναι κακο να ξέρουμε.

Καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα σε όλους σας!!!

Ναι

Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

Παιδιά καλησπέρα! Επειδή βλέπω έχετε απορίες ότι θέλετε ρωτήστε ήμουν στα αθλήματα ότι θέλετε γραψτε
Γιωργος

Δημοσίευση από Γιωργος »

Παιδιά καλησπέρα τελικά έκοψαν κοσμο στα αθλήματα; η είναι χαλαρά;
Πολιτης

Δημοσίευση από Πολιτης »

Χαλαρά όχι δεν είναι. Κόπηκαν εννοείται άτομα. Είναι αυστηρά άμα βγάζεις τους χρόνους είσαι καλά όποτε δεν χρειάζεται άγχος δεν έχεις να φοβηθείς τιποτα είναι τυπικοί σ δείχνουν και τον χρόνο σου όλα καλα
Bodyguard
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Bodyguard »

Πολίτης έγραψε:Παιδιά καλησπέρα! Επειδή βλέπω έχετε απορίες ότι θέλετε ρωτήστε ήμουν στα αθλήματα ότι θέλετε γραψτε
Ήταν δύσκολα τα αθλήματα; Ήταν σχετικά επιήκεις; Στο κολύμπι πόσο ήταν πισίνα 25 Μ ή 50Μ; Και επίσης είχε υπόβαθρο όταν ξεκινάς την έναρξη; Επίσης πας μέχρι την άλλη μεριά και τέλος ή ξαναγυριζεις στην αρχή;

Στο άλμα εις μήκος και στο άλμα εις ύψος πως ήταν τα πράγματα;

ΥΓ. Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις ξέρω σε κούρασα. Ρωτώντας όμως πας μέχρι την πόλη λένε 🙂 Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες