Προσλήψεις στην ΕΥΠ (2019-2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
MITSOULAS
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από MITSOULAS »

Οταλ λες τελεια στα αγγλικα ποσο δηλαδη; αν θες, απαντας
ARF

Δημοσίευση από ARF »

Τι σειρα καταταξης εχεις, αν επιτρεπεται ; Και σε ποια γλωσσα ;
ΠΕ3 Πληρ.

Δημοσίευση από ΠΕ3 Πληρ. »

Υποψήφιος Χάκερ έγραψε:Φίλε κι εγώ δεν έγραψα καλά σε γνωστικό αντικείμενο κλπ, συγκεκριμένα 60/100. Αγγλικά 92/100. Ξέρεις πόσοι ήμασταν ρε συ; Όλοι δώσαμε στο ίδιο εξεταστικό κέντρο στο Νέο Ψυχικό ή υπήρχαν κι άλλα; Αν δώσαμε όλοι στο ίδιο, νομίζω ήμασταν κάτω από 100 άτομα. Αλλά ρε συ παίζει ρόλο και η θέση που έχει ο καθένας στη μοριοδότηση, μια ξερή βαθμολογία στα γραπτά δε μου λέει κάτι.

'Ολοι εκεί πρέπει να δώσαμε. Και εγώ πιστεύω δεν έδωσαν πολλοί γιατί αποθαρρύνθηκαν από τη θέση που είχαν στα μόρια.

Στα μόρια είμαι μέσα στους 60. Αλλά δεν ξέρω πως γράψανε αυτοί με λιγότερα μόρια από μένα.

, calmen

Δημοσίευση από , calmen »

Μπορείς να μας ενημερώσει κάποιος πόση ώρα κρατήσαν οι εξετάσεις;7.30 με;
Pe07 wannabe

Δημοσίευση από Pe07 wannabe »

Arf αν αναφερεσαι σε εμενα σειρα 19 για μεταφραστες γερμανικων και 63 για αγγλικων. Δεν ελαβα προσκλησεις για εξετασεις οπως έγραψαν αλλοι πως τους σταλθηκε, ετσθ μαλλον ελαβαν οσοι ηταν στο 5πλασιο των θεσεων. Αρα οι πρωτοι 15 για γερμανικα... Ρωταω αν το ξετετε...
Noname

Δημοσίευση από Noname »

Μπορεί να μας πληροφορήσει κάποιος από όσους έδωσαν πόση ώρα ήταν η εξέταση και επίσης αν υπάρχει και αρνητική βαθμολογία; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Καλή επιτυχία σε όσους δώσουν το επόμενο σκ
ARF

Δημοσίευση από ARF »

Υπαρχει κανεις ΠΕ7 Αγγλικων, Γαλλικων, Ισπανικων, Γερμανικων, που η καταταξη του ειναι μεσα στο 5πλασιο και δεν τον καλεσαν ακομη ;
Άβαταρ μέλους
DrTEO
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από DrTEO »

Pe07 wannabe έγραψε: Arf αν αναφερεσαι σε εμενα σειρα 19 για μεταφραστες γερμανικων και 63 για αγγλικων. Δεν ελαβα προσκλησεις για εξετασεις οπως έγραψαν αλλοι πως τους σταλθηκε, ετσθ μαλλον ελαβαν οσοι ηταν στο 5πλασιο των θεσεων. Αρα οι πρωτοι 15 για γερμανικα... Ρωταω αν το ξετετε...
Φίλε μου λογικά είναι οι πρώτοι 15...
ARF

Δημοσίευση από ARF »

Συμφωνω. Λογικα οι πρωτοι 15. Ειχα ακουσει κατι διαφορετικο, γι αυτο το ρωτησα. Ευχαριστω, φιλε μου για την απαντηση.
ANA ΠΕ2

Δημοσίευση από ANA ΠΕ2 »

Καλησπέρα!ΠΕ2 εδώ:)

Μου ήρθε μήνυμα με τη βαθμολογία : Λεκτικές Δεξιότητες / Γνωστικό αντικείμενο κτλ 82 και Αγγλικά 90

Επομένως τώρα περιμένω την ειδοποίηση για τα προφορικά

Καλή επιτυχία σε όλους!

Πε1

Δημοσίευση από Πε1 »

Παιδιά από Πε1 εδώ κανείς για εικόνα αποτελεσμάτων;
Άβαταρ μέλους
MITSOULAS
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από MITSOULAS »

Τι σειρά είχες;
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Mitsoulas εσύ δεν μας είπες ούτε πόσο έγραψες ούτε τι σειρά είχες...
ANA ΠΕ2

Δημοσίευση από ANA ΠΕ2 »

Γεια σου :) Αν ρωτάς εμένα στα μηνύματα που μου έστειλαν για τον προσωρινό και οριστικό πίνακα μοριοδότησης ήμουν στη σειρά 68

Αν θυμάμαι καλά στο ΠΕ2 θα πάρουν 54 άτομα άρα μάλλον ελπίζω σε ένα μικρό θαύμα περισσότερο :(

αλλά είπα να δοκιμάσω την τύχη μου

Δημητρης

Δημοσίευση από Δημητρης »

Καλησπερα απο Δε11 εδω!!! Ρε εμεις οι σκοπετανθρωποι τελευταιοι στο σακι θ μεινουμε; Καμια ειδοποιηση ελαβε κανενας?;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες