Προσλήψεις στην ΕΥΠ (2019-2020)
Οταλ λες τελεια στα αγγλικα ποσο δηλαδη; αν θες, απαντας
Τι σειρα καταταξης εχεις, αν επιτρεπεται ; Και σε ποια γλωσσα ;
Υποψήφιος Χάκερ έγραψε:Φίλε κι εγώ δεν έγραψα καλά σε γνωστικό αντικείμενο κλπ, συγκεκριμένα 60/100. Αγγλικά 92/100. Ξέρεις πόσοι ήμασταν ρε συ; Όλοι δώσαμε στο ίδιο εξεταστικό κέντρο στο Νέο Ψυχικό ή υπήρχαν κι άλλα; Αν δώσαμε όλοι στο ίδιο, νομίζω ήμασταν κάτω από 100 άτομα. Αλλά ρε συ παίζει ρόλο και η θέση που έχει ο καθένας στη μοριοδότηση, μια ξερή βαθμολογία στα γραπτά δε μου λέει κάτι.
'Ολοι εκεί πρέπει να δώσαμε. Και εγώ πιστεύω δεν έδωσαν πολλοί γιατί αποθαρρύνθηκαν από τη θέση που είχαν στα μόρια.
Στα μόρια είμαι μέσα στους 60. Αλλά δεν ξέρω πως γράψανε αυτοί με λιγότερα μόρια από μένα.
Μπορείς να μας ενημερώσει κάποιος πόση ώρα κρατήσαν οι εξετάσεις;7.30 με;
Arf αν αναφερεσαι σε εμενα σειρα 19 για μεταφραστες γερμανικων και 63 για αγγλικων. Δεν ελαβα προσκλησεις για εξετασεις οπως έγραψαν αλλοι πως τους σταλθηκε, ετσθ μαλλον ελαβαν οσοι ηταν στο 5πλασιο των θεσεων. Αρα οι πρωτοι 15 για γερμανικα... Ρωταω αν το ξετετε...
Μπορεί να μας πληροφορήσει κάποιος από όσους έδωσαν πόση ώρα ήταν η εξέταση και επίσης αν υπάρχει και αρνητική βαθμολογία; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Καλή επιτυχία σε όσους δώσουν το επόμενο σκ
Υπαρχει κανεις ΠΕ7 Αγγλικων, Γαλλικων, Ισπανικων, Γερμανικων, που η καταταξη του ειναι μεσα στο 5πλασιο και δεν τον καλεσαν ακομη ;
Φίλε μου λογικά είναι οι πρώτοι 15...Pe07 wannabe έγραψε: Arf αν αναφερεσαι σε εμενα σειρα 19 για μεταφραστες γερμανικων και 63 για αγγλικων. Δεν ελαβα προσκλησεις για εξετασεις οπως έγραψαν αλλοι πως τους σταλθηκε, ετσθ μαλλον ελαβαν οσοι ηταν στο 5πλασιο των θεσεων. Αρα οι πρωτοι 15 για γερμανικα... Ρωταω αν το ξετετε...
Συμφωνω. Λογικα οι πρωτοι 15. Ειχα ακουσει κατι διαφορετικο, γι αυτο το ρωτησα. Ευχαριστω, φιλε μου για την απαντηση.
Καλησπέρα!ΠΕ2 εδώ:)
Μου ήρθε μήνυμα με τη βαθμολογία : Λεκτικές Δεξιότητες / Γνωστικό αντικείμενο κτλ 82 και Αγγλικά 90
Επομένως τώρα περιμένω την ειδοποίηση για τα προφορικά
Καλή επιτυχία σε όλους!
Μου ήρθε μήνυμα με τη βαθμολογία : Λεκτικές Δεξιότητες / Γνωστικό αντικείμενο κτλ 82 και Αγγλικά 90
Επομένως τώρα περιμένω την ειδοποίηση για τα προφορικά
Καλή επιτυχία σε όλους!
Τι σειρά είχες;
Mitsoulas εσύ δεν μας είπες ούτε πόσο έγραψες ούτε τι σειρά είχες...
Γεια σου :) Αν ρωτάς εμένα στα μηνύματα που μου έστειλαν για τον προσωρινό και οριστικό πίνακα μοριοδότησης ήμουν στη σειρά 68
Αν θυμάμαι καλά στο ΠΕ2 θα πάρουν 54 άτομα άρα μάλλον ελπίζω σε ένα μικρό θαύμα περισσότερο :(
αλλά είπα να δοκιμάσω την τύχη μου
Αν θυμάμαι καλά στο ΠΕ2 θα πάρουν 54 άτομα άρα μάλλον ελπίζω σε ένα μικρό θαύμα περισσότερο :(
αλλά είπα να δοκιμάσω την τύχη μου
Καλησπερα απο Δε11 εδω!!! Ρε εμεις οι σκοπετανθρωποι τελευταιοι στο σακι θ μεινουμε; Καμια ειδοποιηση ελαβε κανενας?;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες