Σε ένα μήνα στο σάιτ!left29 έγραψε: Καλημέρα γνωρίζει κανείς πότε αναμένονται αποτελέσματα; Και για τους σημαιοφορους και λιμενικούς;
Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)
Παιδιά το κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας θέλει μετάφραση ή επικύρωση από δικηγόρο; ξέρει κάποιος ή το βάζουμε έτσι όπως είναι; επίσης το unicert στους υπολογιστές; ευχαριστω
Εαν πάω την αίτηση εγώ ο ίδιος την υπογραφω απο πριν η την υπογραφω μπροστά στους αρμόδιους..
Καλημέρα παιδιά σε περίπτωση που μετά την κατάθεση θέλουμε να συμπληρώσουμε κάποια στοιχεία , οχι έγγραφα, υπάρχει η δυνατότητα?
Παιδιά καλησπέρα πήρα το χαρτί στρατολογικής κατάταξης από τα ΚΕΠ το δεύτερο σημείο που ζητάει μια εβαιωση ότι για 10 χρόνια θα υπηρετησουμε ειδικές δυνάμεις την συντάσσουμε μόνοι μας; κ την σφραγίζουν στα ΚΕΠ;
Παιδιά ερώτηση σας παρακαλώ οποιος γνωρίζει να απαντήσει. Έχω κατάθεσει τα χαρτια για λιμενικο σε περίπτωση που με καλέσουν για αθληματα αν ειμαι στη σχολη των ειδικών φρουρών μπορώ να πάω χωρίς επιπτωσεις; η πρεπει να παραιτηθώ πρώτα;
KΑλησπέρα,
μια ερώητηση σχετικά με υποψηφίους για μουσικούς
αν έχεις γνώση και μπορείς να απαντήσεις φυσικά.
Να μην το τολμήσουμε καν χωρίς κάποιο μέσο;
Υπάρχουν αιτήσεις από υποψηφίους και αν ναι ένα εκτιμώμενο πλαίσιο βάσεων;
Ευχαριστώ προκαταβολικά
Να μην το τολμήσουμε καν χωρίς κάποιο μέσο;
Υπάρχουν αιτήσεις από υποψηφίους και αν ναι ένα εκτιμώμενο πλαίσιο βάσεων;
Ευχαριστώ προκαταβολικά
Μακάρι εσύ που πέρασες ειδικούς φρουρούς να σε κόψουν από όλα γιατί είσαι αχάριστος φίλε μου οποίος πάει για τα πολλά χάνει και τα λίγα δεν κάνεις γι αυτά τα επαγγέλματα και δεν το λέω εγώ εσύ ο ίδιος το δείχνεις!
Καλησπέρα, όσον αφορά το παράβολο στην αίτηση γράφουμε τον κωδικό παράβολου που βγάλαμε σωστά;
- shootmann
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 54
Ναι φίλε μου
Γράφει στη προκυρηξη αν δεν έχεις βύσμα, δεν κανεις αίτηση; Σαφώς και θα κανεις απλώς όσα περισσότερα μόρια τόσο καλύτερα...1180 τουλ σε εσάςZss έγραψε: KΑλησπέρα,
Να μην το τολμήσουμε καν χωρίς κάποιο μέσο; Υπάρχουν αιτήσεις από υποψηφίους και αν ναι ένα εκτιμώμενο πλαίσιο βάσεων; Ευχαριστώ προκαταβολικά
Λοιπόν κυριε Νταρα, η ζωή σου δίνει λίγες ευκαιρίες, οταν καποιοσ πάει για τα πολλά πάντα χάνει... σαφώς υπάρχει επίπτωση τ άλλο μήνα αν τους πεις φεύγω παω να δώσω αγωνίσματα κτλπ περιμενεις να σου πουν οκ πήγαινε και σε περιμένουμε... ρε δεν είστε καλά εδώ μεσα κάποιοι! θέλω ρε αγορινα να περάσεις στα ψυχομετρικά να σε ρωτήσουν κυριε Νταρα για πείτε μας λίγα λόγια για εσάς... και να φτάσει η στιγμή που θα σε ρωτήσουν για πιο λόγο δηλώσατε παραίτηση και συ να τους πεις μου αρέσει το λιμενικό γιατί είναι λεζάντα... όπως ρώτησε ο άλλος γιατί να επιλέξετε το λιμενικό και όχι τη πυροσβεστική και απάντησε γιατί θα έχω όπλο!!! ρε δεν πατε καλάNtaras έγραψε: Παιδιά ερώτηση σας παρακαλώ οποιος γνωρίζει να απαντήσει. Έχω κατάθεσει τα χαρτια για λιμενικο σε περίπτωση που με καλέσουν για αθληματα αν ειμαι στη σχολη των ειδικών φρουρών μπορώ να πάω χωρίς επιπτωσεις; η πρεπει να παραιτηθώ πρώτα;
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 154
Geokr έγραψε:Λοιπόν κυριε Νταρα, η ζωή σου δίνει λίγες ευκαιρίες, οταν καποιος πάει για τα πολλά πάντα χάνει... Σαφώς υπάρχει επίπτωση τ άλλο μήνα αν τους πεις φεύγω παω να δώσω αγωνίσματα κτλπ περιμενεις να σου πουν οκ πήγαινε και σε περιμένουμε... Ρε δεν είστε καλά εδώ μεσα κάποιοι! Θέλω ρε αγορινα να περάσεις στα ψυχομετρικά να σε ρωτήσουν κυριε Νταρα για πείτε μας λίγα λόγια για εσάς... Και να φτάσει η στιγμή που θα σε ρωτήσουν για πιο λόγο δηλώσατε παραίτηση και συ να τους πεις μου αρέσει το λιμενικό γιατί είναι λεζάντα... όπως ρώτησε ο άλλος γιατί να επιλέξετε το λιμενικό και όχι τη πυροσβεστική και απάντησε γιατί θα έχω όπλο! Ρε δεν πατε καλάNtaras έγραψε: Παιδιά ερώτηση σας παρακαλώ οποιος γνωρίζει να απαντήσει. Έχω κατάθεσει τα χαρτια για λιμενικο σε περίπτωση που με καλέσουν για αθληματα αν ειμαι στη σχολη των ειδικών φρουρών μπορώ να πάω χωρίς επιπτωσεις; Η πρεπει να παραιτηθώ πρώτα;
από πότε το να κανεις διάσωση και περισυλλογή προσφύγων είναι λεζάντα;
και γενικότερα από πότε στρατός αστυνομία λιμενικό πυροσβεστική είναι λεζάντα;
Λεζάντα είναι να δουλεύεις σε καμια τράπεζα ή να δουλευεις από το σπίτι σου και όχι να λείπεις από το σπίτι σου βραδινά και 24ωρα.
Μάλλον δεν το έπιασες. Λεζαντα δεν είναι το λιμενικό! Αναφερθηκα ότι πλεον δεν είναι στα καλύτερα του το λιμενικό από τη αστυνομία αυτή τη περίοδο και μάλλον εδώ και αρκετά χρονια! Σαφώς δεν είναι λεζαντα να λείπεις από το σπίτι σου 4 χρόνια για να μαζέψεις μόρια μήπως γυρίσεις κάποια στιγμή και να σε τρέχουν κάθε μέρα να βοηθησεις ανθρωπους, να βλέπεις νεκρούς και να τρέχεις με το σκάφος 10ωρα κτλπ κτλπLiontarina έγραψε:από πότε το να κανεις διάσωση και περισυλλογή προσφύγων είναι λεζάντα;και γενικότερα από πότε στρατός αστυνομία λιμενικό πυροσβεστική είναι λεζάντα;
Λεζάντα είναι να δουλεύεις σε καμια τράπεζα ή να δουλευεις από το σπίτι σου και όχι να λείπεις από το σπίτι σου βραδινά και 24ωρα.
Μέχρι τι ώρα δέχονται αιτήσεις στο αρχηγείο παιδιά ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες