Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Geokr
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 125

Δημοσίευση από Geokr »

left29 έγραψε: Καλημέρα γνωρίζει κανείς πότε αναμένονται αποτελέσματα; Και για τους σημαιοφορους και λιμενικούς;
Σε ένα μήνα στο σάιτ!
ydneas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από ydneas »

Παιδιά το κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας θέλει μετάφραση ή επικύρωση από δικηγόρο; ξέρει κάποιος ή το βάζουμε έτσι όπως είναι; επίσης το unicert στους υπολογιστές; ευχαριστω
Gio92

Δημοσίευση από Gio92 »

Εαν πάω την αίτηση εγώ ο ίδιος την υπογραφω απο πριν η την υπογραφω μπροστά στους αρμόδιους..
Nikos 21
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Nikos 21 »

Καλημέρα παιδιά σε περίπτωση που μετά την κατάθεση θέλουμε να συμπληρώσουμε κάποια στοιχεία , οχι έγγραφα, υπάρχει η δυνατότητα?
Λερησ

Δημοσίευση από Λερησ »

Παιδιά καλησπέρα πήρα το χαρτί στρατολογικής κατάταξης από τα ΚΕΠ το δεύτερο σημείο που ζητάει μια εβαιωση ότι για 10 χρόνια θα υπηρετησουμε ειδικές δυνάμεις την συντάσσουμε μόνοι μας; κ την σφραγίζουν στα ΚΕΠ;
Ntaras

Δημοσίευση από Ntaras »

Παιδιά ερώτηση σας παρακαλώ οποιος γνωρίζει να απαντήσει. Έχω κατάθεσει τα χαρτια για λιμενικο σε περίπτωση που με καλέσουν για αθληματα αν ειμαι στη σχολη των ειδικών φρουρών μπορώ να πάω χωρίς επιπτωσεις; η πρεπει να παραιτηθώ πρώτα;
Zss

Δημοσίευση από Zss »

KΑλησπέρα,

μια ερώητηση σχετικά με υποψηφίους για μουσικούς

αν έχεις γνώση και μπορείς να απαντήσεις φυσικά.

Να μην το τολμήσουμε καν χωρίς κάποιο μέσο;
Υπάρχουν αιτήσεις από υποψηφίους και αν ναι ένα εκτιμώμενο πλαίσιο βάσεων;
Ευχαριστώ προκαταβολικά

Φίλος

Δημοσίευση από Φίλος »

Μακάρι εσύ που πέρασες ειδικούς φρουρούς να σε κόψουν από όλα γιατί είσαι αχάριστος φίλε μου οποίος πάει για τα πολλά χάνει και τα λίγα δεν κάνεις γι αυτά τα επαγγέλματα και δεν το λέω εγώ εσύ ο ίδιος το δείχνεις!
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από 310LELE »

Καλησπέρα, όσον αφορά το παράβολο στην αίτηση γράφουμε τον κωδικό παράβολου που βγάλαμε σωστά;
Άβαταρ μέλους
shootmann
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από shootmann »

Ναι φίλε μου
Geokr
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Geokr »

Zss έγραψε: KΑλησπέρα,

μια ερώητηση σχετικά με υποψηφίους για μουσικούς

αν έχεις γνώση και μπορείς να απαντήσεις φυσικά.

Να μην το τολμήσουμε καν χωρίς κάποιο μέσο; Υπάρχουν αιτήσεις από υποψηφίους και αν ναι ένα εκτιμώμενο πλαίσιο βάσεων; Ευχαριστώ προκαταβολικά

Γράφει στη προκυρηξη αν δεν έχεις βύσμα, δεν κανεις αίτηση; Σαφώς και θα κανεις απλώς όσα περισσότερα μόρια τόσο καλύτερα...1180 τουλ σε εσάς
Geokr
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Geokr »

Ntaras έγραψε: Παιδιά ερώτηση σας παρακαλώ οποιος γνωρίζει να απαντήσει. Έχω κατάθεσει τα χαρτια για λιμενικο σε περίπτωση που με καλέσουν για αθληματα αν ειμαι στη σχολη των ειδικών φρουρών μπορώ να πάω χωρίς επιπτωσεις; η πρεπει να παραιτηθώ πρώτα;
Λοιπόν κυριε Νταρα, η ζωή σου δίνει λίγες ευκαιρίες, οταν καποιοσ πάει για τα πολλά πάντα χάνει... σαφώς υπάρχει επίπτωση τ άλλο μήνα αν τους πεις φεύγω παω να δώσω αγωνίσματα κτλπ περιμενεις να σου πουν οκ πήγαινε και σε περιμένουμε... ρε δεν είστε καλά εδώ μεσα κάποιοι! θέλω ρε αγορινα να περάσεις στα ψυχομετρικά να σε ρωτήσουν κυριε Νταρα για πείτε μας λίγα λόγια για εσάς... και να φτάσει η στιγμή που θα σε ρωτήσουν για πιο λόγο δηλώσατε παραίτηση και συ να τους πεις μου αρέσει το λιμενικό γιατί είναι λεζάντα... όπως ρώτησε ο άλλος γιατί να επιλέξετε το λιμενικό και όχι τη πυροσβεστική και απάντησε γιατί θα έχω όπλο!!! ρε δεν πατε καλά
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 154

Δημοσίευση από Liontarina »

Geokr έγραψε:
Ntaras έγραψε: Παιδιά ερώτηση σας παρακαλώ οποιος γνωρίζει να απαντήσει. Έχω κατάθεσει τα χαρτια για λιμενικο σε περίπτωση που με καλέσουν για αθληματα αν ειμαι στη σχολη των ειδικών φρουρών μπορώ να πάω χωρίς επιπτωσεις; Η πρεπει να παραιτηθώ πρώτα;
Λοιπόν κυριε Νταρα, η ζωή σου δίνει λίγες ευκαιρίες, οταν καποιος πάει για τα πολλά πάντα χάνει... Σαφώς υπάρχει επίπτωση τ άλλο μήνα αν τους πεις φεύγω παω να δώσω αγωνίσματα κτλπ περιμενεις να σου πουν οκ πήγαινε και σε περιμένουμε... Ρε δεν είστε καλά εδώ μεσα κάποιοι! Θέλω ρε αγορινα να περάσεις στα ψυχομετρικά να σε ρωτήσουν κυριε Νταρα για πείτε μας λίγα λόγια για εσάς... Και να φτάσει η στιγμή που θα σε ρωτήσουν για πιο λόγο δηλώσατε παραίτηση και συ να τους πεις μου αρέσει το λιμενικό γιατί είναι λεζάντα... όπως ρώτησε ο άλλος γιατί να επιλέξετε το λιμενικό και όχι τη πυροσβεστική και απάντησε γιατί θα έχω όπλο! Ρε δεν πατε καλά

από πότε το να κανεις διάσωση και περισυλλογή προσφύγων είναι λεζάντα;

και γενικότερα από πότε στρατός αστυνομία λιμενικό πυροσβεστική είναι λεζάντα;

Λεζάντα είναι να δουλεύεις σε καμια τράπεζα ή να δουλευεις από το σπίτι σου και όχι να λείπεις από το σπίτι σου βραδινά και 24ωρα.

Geokr
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Geokr »

Liontarina έγραψε:από πότε το να κανεις διάσωση και περισυλλογή προσφύγων είναι λεζάντα;και γενικότερα από πότε στρατός αστυνομία λιμενικό πυροσβεστική είναι λεζάντα;

Λεζάντα είναι να δουλεύεις σε καμια τράπεζα ή να δουλευεις από το σπίτι σου και όχι να λείπεις από το σπίτι σου βραδινά και 24ωρα.

Μάλλον δεν το έπιασες. Λεζαντα δεν είναι το λιμενικό! Αναφερθηκα ότι πλεον δεν είναι στα καλύτερα του το λιμενικό από τη αστυνομία αυτή τη περίοδο και μάλλον εδώ και αρκετά χρονια! Σαφώς δεν είναι λεζαντα να λείπεις από το σπίτι σου 4 χρόνια για να μαζέψεις μόρια μήπως γυρίσεις κάποια στιγμή και να σε τρέχουν κάθε μέρα να βοηθησεις ανθρωπους, να βλέπεις νεκρούς και να τρέχεις με το σκάφος 10ωρα κτλπ κτλπ
Ιορδάνης
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 148

Δημοσίευση από Ιορδάνης »

Μέχρι τι ώρα δέχονται αιτήσεις στο αρχηγείο παιδιά ;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες