ARN έγραψε:Ρε παιδιά οι επιλαχόντες που θα φάνε την θέση όσων συμβασιούχων κόπηκαν, τι θα γίνει με αυτούς;Εφόσον η σύμβαση τρέχει ακόμα, θα δουλευει ένα συμβασιούχος (κομμένος) μέχρι να λήξει η σύμβαση και ταυτόχρονα στη θέση αυτή θα δουλεύει και ο επιτυχών επιλαχών;
Μα το λέει ξεκαξεκά στην προκήρυξη πως όταν αναλαβουν οι επιτυχόντες με τα οριστικά αποτελέσματα αμέσως απολυονται όσοι εργάζονται με συμβασεις χωρίς να χρειάζεται να λήξουν, απλά του απολύουν.
Λευτέρης έγραψε:Ήμουν στην πρώτη ομάδα το ρολόι δούλευε κανονικά και μάλιστα πέρασαν και οι δέκα
Καλό είναι να μην γίνονται αυτά. Υπάρχουν βέβαια πιθανότητες να κοπούν αύριο πολλοί στο 100 άρι και στο μήκος.. Κράτα μας ενημερους φίλε μου και καλή επιτυχία
Η σύμβαση αν θυμάμαι καλά λέει, ότι αν κάποιος κοπεί απ τις λοιπές διαδικασίες η σύμβαση του λήγει. Δηλαδή σε 2 βδομάδες πχ που θα βγουν τα αποτελέσματα, οι συμβασιούχοι που δεν πέρασαν τα αθλήματα θα απολυθούν.
Κανέναν δε θα περάσουν, όταν τερματίζεις ακούγεται το τσιπ που χτυπάει και ο χρόνος περνάει ηλεκτρονικά στο σύστημα. Απ τον Μάρτιο που βγήκαν τα οριστικά είχατε τόσους μήνες, άλλοι σε τόσο καιρό κατεβαίνουν αγώνες και μερικοί συμβασιουχοι δεν μπόρεσαν να χάσουν 5 κιλά. Δε σας φταίει κανείς.
Οσοι περάσουν τα αθλήματα πιστεύω θα διοριστουν, και οι επιλαχόντες.
Υπάρχουν άτομα που ήρθαν τυπικά και πέρασαν αθλήματα , ενώ θα μπουν ειδικοι φρουροι. Εγώ μόνο ξέρω 3 τέτοιους.
Σήμερα ξεκινάνε και οι ΠΚΕ των φρουρων, άρα όσοι είναι να δώσουν σήμερα και έχουν περάσει αστυνομία δε θα εμφανιστούν καν.
Καλημερα. Θα ήθελα να ρωτήσω οποιος ξέρει η αν προσέξατε πως πήγε η διαδικασία με τις γυναίκες; Αν και δεν ήμουν στα αθλήματα άκουσα ότι γενικά κόπηκαν πολλές γυναίκες κ μάλλον θα πάρουν κ πιο κάτω στη λίστα. Κόπηκαν όντως χθες τόσες πολλές η είναι ράδιο αρβύλα; Πραγματικά ρωτάω σεβομενη όσες γυναίκες συμμετέχουν στη διαδικασία αλλά δυστυχώς τα αθλήματα για εμάς είναι πραγματικά ζόρικα και εγώ θα κοβομουν αν συμμετείχα
Διασωστης31 έγραψε:Η σύμβαση αν θυμάμαι καλά λέει, ότι αν κάποιος κοπεί απ τις λοιπές διαδικασίες η σύμβαση του λήγει. Δηλαδή σε 2 βδομάδες πχ που θα βγουν τα αποτελέσματα, οι συμβασιούχοι που δεν πέρασαν τα αθλήματα θα απολυθούν.
Κανέναν δε θα περάσουν, όταν τερματίζεις ακούγεται το τσιπ που χτυπάει και ο χρόνος περνάει ηλεκτρονικά στο σύστημα. Απ τον Μάρτιο που βγήκαν τα οριστικά είχατε τόσους μήνες, άλλοι σε τόσο καιρό κατεβαίνουν αγώνες και μερικοί συμβασιουχοι δεν μπόρεσαν να χάσουν 5 κιλά. Δε σας φταίει κανείς.
Οσοι περάσουν τα αθλήματα πιστεύω θα διοριστουν, και οι επιλαχόντες.
Υπάρχουν άτομα που ήρθαν τυπικά και πέρασαν αθλήματα , ενώ θα μπουν ειδικοι φρουροι. Εγώ μόνο ξέρω 3 τέτοιους.
Σήμερα ξεκινάνε και οι ΠΚΕ των φρουρων, άρα όσοι είναι να δώσουν σήμερα και έχουν περάσει αστυνομία δε θα εμφανιστούν καν.
Αν είναι έτσι θα δημιουργηθεί επιπλέον υποστελεχωσει στους εσωτερικούς μέχρι να βγουν τα οριστικά...
Τέλος πάντων μακάρι από εδώ και πέρα να τρέξει γρήγορα η διαδικασία να έχουμε προσληφθεί μέχρι το τέλος του έτους, ειδικά εμείς οι εξωτερικοί που έχουμε και εκπαίδευση
Easy έγραψε:Δεν νομίζω ότι θα κόψουν αλλιώς σε όσους έκαναν πάνω από 4.20 θα τους έλεγαν μην έρχεστε αυριο
Όχι φίλε μου είχα δώσει το προηγούμενο σκ. Και αυτοί που έκαναν πάνω από 4.20 πήγαν και την Κυριακή κανονικά να δώσουν. Όταν ρώταγες τον ακριβές χρόνο που έκανες δεν σου έλεγαν, σου ανέφεραν θα τα μάθετε όταν ολοκληρωθούν όλα τα αθλήματα
Καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω οποιος ξέρει η αν προσέξατε πως πήγε η διαδικασία με τις γυναίκες; Αν και δεν ήμουν στα αθλήματα άκουσα ότι γενικά κόπηκαν πολλές γυναίκες κ μάλλον θα πάρουν κ πιο κάτω στη λίστα. Κόπηκαν όντως χθες τόσες πολλές ή είναι ράδιο αρβύλα; Πραγματικά ρωτάω σεβομενη όσες γυναίκες συμμετέχουν στη διαδικασία αλλά δυστυχώς τα αθλήματα για εμάς είναι πραγματικά ζόρικα και εγώ θα κοβομουν αν συμμετείχα
δεν φτάνει που κάποιοι στο φόρουμ βγήκαν επιλαχόντες (με χαρτί δημοτικου) ευελπιστούν να κοπούν και άτομα με οικογένειες, για να 'καβαντζώσουν' μία θέση στις φυλακές. Εύγε! Ελλαδιστάν το μεγαλείο σου.
Epilaxousa έγραψε:Καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω οποιος ξέρει η αν προσέξατε πως πήγε η διαδικασία με τις γυναίκες; Αν και δεν ήμουν στα αθλήματα άκουσα ότι γενικά κόπηκαν πολλές γυναίκες κ μάλλον θα πάρουν κ πιο κάτω στη λίστα. Κόπηκαν όντως χθες τόσες πολλές ή είναι ράδιο αρβύλα; Πραγματικά ρωτάω σεβομενη όσες γυναίκες συμμετέχουν στη διαδικασία αλλά δυστυχώς τα αθλήματα για εμάς είναι πραγματικά ζόρικα και εγώ θα κοβομουν αν συμμετείχα
Γιώργος έγραψε:δεν φτάνει που κάποιοι στο φόρουμ βγήκαν επιλαχόντες (με χαρτί δημοτικου) ευελπιστούν να κοπούν και άτομα με οικογένειες, για να 'καβαντζώσουν' μία θέση στις φυλακές. Εύγε! Ελλαδιστάν το μεγαλείο σου.
Δηλαδή να καταλάβω αν δεν περάσει τα αθλήματα γτ να περάσει; επειδη εχει οικογενεια και παιδια ; μονο αυτος εχει δλδ ; να έκανε μια προσπάθεια να περνούσε...
Όποιος το ήθελε το δούλευε από πριν Και δεν θα ερχόταν να έκλαιγε και να έβαζε την οικογένειά του μπροστά. Δεν είναι έτσι οι άντρες!
Γιώργος έγραψε:δεν φτάνει που κάποιοι στο φόρουμ βγήκαν επιλαχόντες (με χαρτί δημοτικου) ευελπιστούν να κοπούν και άτομα με οικογένειες, για να 'καβαντζώσουν' μία θέση στις φυλακές. Εύγε! Ελλαδιστάν το μεγαλείο σου.
Δηλαδή να καταλάβω αν δεν περάσει τα αθλήματα γτ να περάσει; επειδη εχει οικογενεια και παιδια ; μονο αυτος εχει δλδ ; να έκανε μια προσπάθεια να περνούσε...
Όποιος το ήθελε το δούλευε από πριν Και δεν θα ερχόταν να έκλαιγε και να έβαζε την οικογένειά του μπροστά. Δεν είναι έτσι οι άντρες!