Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 188

Δημοσίευση από REDMAN316 »

ARN έγραψε:Ρε παιδιά οι επιλαχόντες που θα φάνε την θέση όσων συμβασιούχων κόπηκαν, τι θα γίνει με αυτούς;Εφόσον η σύμβαση τρέχει ακόμα, θα δουλευει ένα συμβασιούχος (κομμένος) μέχρι να λήξει η σύμβαση και ταυτόχρονα στη θέση αυτή θα δουλεύει και ο επιτυχών επιλαχών;

Μα το λέει ξεκαξεκά στην προκήρυξη πως όταν αναλαβουν οι επιτυχόντες με τα οριστικά αποτελέσματα αμέσως απολυονται όσοι εργάζονται με συμβασεις χωρίς να χρειάζεται να λήξουν, απλά του απολύουν.

Meraklis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Meraklis »

Διασωστης31 έγραψε:Γυναίκες μέχρι τις 12.30 είχαν κοπεί ΟΛΕΣ, η επιτροπή μου το είπε. Κρίμα μια που είδα κόπηκε για 4 δευτερόλεπτα.

2-3 άτομα σε κάθε 10αδα κόβονταν.

Στην δικιά μου, ενας δεν ήρθε καν να τρέξει.

Έχουν κοπεί και επιτυχόντες που πηγαν με σύμβαση. Στο κατάστημα που είναι να πάω εγώ, έχουν κοπεί 5 συμβασιουχοι...

Οι τοποθετήσεις θα αλλάξουν σίγουρα, και πιθανόν θα ξανακαλεσουν άτομα για αθλήματα επειδή δε θα συμπληρωθούν οι θέσεις.

Όντως υπάρχει κάποιος απ εξω που όλη μέρα, σημειώνει χρόνους και αριθμούς. Κάμερα δεν παρατήρησα.

Οπότε φίλε μου πιστεύεις ότι οι επιλαχοντες έχουν ελπίδες αρκετές να μπουν; Κράτα μας ενημερους και για τα αθλήματα σήμερα

Meraklis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Λευτέρης έγραψε:Ήμουν στην πρώτη ομάδα το ρολόι δούλευε κανονικά και μάλιστα πέρασαν και οι δέκα
Καλό είναι να μην γίνονται αυτά. Υπάρχουν βέβαια πιθανότητες να κοπούν αύριο πολλοί στο 100 άρι και στο μήκος.. Κράτα μας ενημερους φίλε μου και καλή επιτυχία

Άβαταρ μέλους
Easy
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Easy »

Δεν νομίζω ότι θα κόψουν αλλιώς σε όσους έκαναν πάνω από 4.20 θα τους έλεγαν μην έρχεστε αυριο
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Η σύμβαση αν θυμάμαι καλά λέει, ότι αν κάποιος κοπεί απ τις λοιπές διαδικασίες η σύμβαση του λήγει. Δηλαδή σε 2 βδομάδες πχ που θα βγουν τα αποτελέσματα, οι συμβασιούχοι που δεν πέρασαν τα αθλήματα θα απολυθούν.

Κανέναν δε θα περάσουν, όταν τερματίζεις ακούγεται το τσιπ που χτυπάει και ο χρόνος περνάει ηλεκτρονικά στο σύστημα. Απ τον Μάρτιο που βγήκαν τα οριστικά είχατε τόσους μήνες, άλλοι σε τόσο καιρό κατεβαίνουν αγώνες και μερικοί συμβασιουχοι δεν μπόρεσαν να χάσουν 5 κιλά. Δε σας φταίει κανείς.

Οσοι περάσουν τα αθλήματα πιστεύω θα διοριστουν, και οι επιλαχόντες.

Υπάρχουν άτομα που ήρθαν τυπικά και πέρασαν αθλήματα , ενώ θα μπουν ειδικοι φρουροι. Εγώ μόνο ξέρω 3 τέτοιους.

Σήμερα ξεκινάνε και οι ΠΚΕ των φρουρων, άρα όσοι είναι να δώσουν σήμερα και έχουν περάσει αστυνομία δε θα εμφανιστούν καν.

Επιλαχουσα

Δημοσίευση από Επιλαχουσα »

Καλημερα. Θα ήθελα να ρωτήσω οποιος ξέρει η αν προσέξατε πως πήγε η διαδικασία με τις γυναίκες; Αν και δεν ήμουν στα αθλήματα άκουσα ότι γενικά κόπηκαν πολλές γυναίκες κ μάλλον θα πάρουν κ πιο κάτω στη λίστα. Κόπηκαν όντως χθες τόσες πολλές η είναι ράδιο αρβύλα; Πραγματικά ρωτάω σεβομενη όσες γυναίκες συμμετέχουν στη διαδικασία αλλά δυστυχώς τα αθλήματα για εμάς είναι πραγματικά ζόρικα και εγώ θα κοβομουν αν συμμετείχα
ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από ARN »

Διασωστης31 έγραψε:Η σύμβαση αν θυμάμαι καλά λέει, ότι αν κάποιος κοπεί απ τις λοιπές διαδικασίες η σύμβαση του λήγει. Δηλαδή σε 2 βδομάδες πχ που θα βγουν τα αποτελέσματα, οι συμβασιούχοι που δεν πέρασαν τα αθλήματα θα απολυθούν.

Κανέναν δε θα περάσουν, όταν τερματίζεις ακούγεται το τσιπ που χτυπάει και ο χρόνος περνάει ηλεκτρονικά στο σύστημα. Απ τον Μάρτιο που βγήκαν τα οριστικά είχατε τόσους μήνες, άλλοι σε τόσο καιρό κατεβαίνουν αγώνες και μερικοί συμβασιουχοι δεν μπόρεσαν να χάσουν 5 κιλά. Δε σας φταίει κανείς.

Οσοι περάσουν τα αθλήματα πιστεύω θα διοριστουν, και οι επιλαχόντες.

Υπάρχουν άτομα που ήρθαν τυπικά και πέρασαν αθλήματα , ενώ θα μπουν ειδικοι φρουροι. Εγώ μόνο ξέρω 3 τέτοιους.

Σήμερα ξεκινάνε και οι ΠΚΕ των φρουρων, άρα όσοι είναι να δώσουν σήμερα και έχουν περάσει αστυνομία δε θα εμφανιστούν καν.

Αν είναι έτσι θα δημιουργηθεί επιπλέον υποστελεχωσει στους εσωτερικούς μέχρι να βγουν τα οριστικά...

Τέλος πάντων μακάρι από εδώ και πέρα να τρέξει γρήγορα η διαδικασία να έχουμε προσληφθεί μέχρι το τέλος του έτους, ειδικά εμείς οι εξωτερικοί που έχουμε και εκπαίδευση

Meraklis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Easy έγραψε:Δεν νομίζω ότι θα κόψουν αλλιώς σε όσους έκαναν πάνω από 4.20 θα τους έλεγαν μην έρχεστε αυριο
Όχι φίλε μου είχα δώσει το προηγούμενο σκ. Και αυτοί που έκαναν πάνω από 4.20 πήγαν και την Κυριακή κανονικά να δώσουν. Όταν ρώταγες τον ακριβές χρόνο που έκανες δεν σου έλεγαν, σου ανέφεραν θα τα μάθετε όταν ολοκληρωθούν όλα τα αθλήματα

Epilaxousa
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Epilaxousa »

Καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω οποιος ξέρει η αν προσέξατε πως πήγε η διαδικασία με τις γυναίκες; Αν και δεν ήμουν στα αθλήματα άκουσα ότι γενικά κόπηκαν πολλές γυναίκες κ μάλλον θα πάρουν κ πιο κάτω στη λίστα. Κόπηκαν όντως χθες τόσες πολλές ή είναι ράδιο αρβύλα; Πραγματικά ρωτάω σεβομενη όσες γυναίκες συμμετέχουν στη διαδικασία αλλά δυστυχώς τα αθλήματα για εμάς είναι πραγματικά ζόρικα και εγώ θα κοβομουν αν συμμετείχα
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

δεν φτάνει που κάποιοι στο φόρουμ βγήκαν επιλαχόντες (με χαρτί δημοτικου) ευελπιστούν να κοπούν και άτομα με οικογένειες, για να 'καβαντζώσουν' μία θέση στις φυλακές. Εύγε! Ελλαδιστάν το μεγαλείο σου.
Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 298

Δημοσίευση από Thanos888 »

Epilaxousa έγραψε:Καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω οποιος ξέρει η αν προσέξατε πως πήγε η διαδικασία με τις γυναίκες; Αν και δεν ήμουν στα αθλήματα άκουσα ότι γενικά κόπηκαν πολλές γυναίκες κ μάλλον θα πάρουν κ πιο κάτω στη λίστα. Κόπηκαν όντως χθες τόσες πολλές ή είναι ράδιο αρβύλα; Πραγματικά ρωτάω σεβομενη όσες γυναίκες συμμετέχουν στη διαδικασία αλλά δυστυχώς τα αθλήματα για εμάς είναι πραγματικά ζόρικα και εγώ θα κοβομουν αν συμμετείχα

Έτσι ακριβώς είναι

Αργύρης 13

Δημοσίευση από Αργύρης 13 »

Στέλλα πέρασες?;
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Ευτυχώς πάλι σήμερα δεν κόπηκαν καθόλου επιτυχόντες!! Μπράβο μας παιδιά μην μας βουτήξουν την θέση άτομα που δεν έχουν μόρια
Τσακαλος
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Τσακαλος »

Γιώργος έγραψε:δεν φτάνει που κάποιοι στο φόρουμ βγήκαν επιλαχόντες (με χαρτί δημοτικου) ευελπιστούν να κοπούν και άτομα με οικογένειες, για να 'καβαντζώσουν' μία θέση στις φυλακές. Εύγε! Ελλαδιστάν το μεγαλείο σου.

Δηλαδή να καταλάβω αν δεν περάσει τα αθλήματα γτ να περάσει; επειδη εχει οικογενεια και παιδια ; μονο αυτος εχει δλδ ; να έκανε μια προσπάθεια να περνούσε...

Όποιος το ήθελε το δούλευε από πριν Και δεν θα ερχόταν να έκλαιγε και να έβαζε την οικογένειά του μπροστά. Δεν είναι έτσι οι άντρες!

Meraklis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Τσακαλος έγραψε:
Γιώργος έγραψε:δεν φτάνει που κάποιοι στο φόρουμ βγήκαν επιλαχόντες (με χαρτί δημοτικου) ευελπιστούν να κοπούν και άτομα με οικογένειες, για να 'καβαντζώσουν' μία θέση στις φυλακές. Εύγε! Ελλαδιστάν το μεγαλείο σου.

Δηλαδή να καταλάβω αν δεν περάσει τα αθλήματα γτ να περάσει; επειδη εχει οικογενεια και παιδια ; μονο αυτος εχει δλδ ; να έκανε μια προσπάθεια να περνούσε...

Όποιος το ήθελε το δούλευε από πριν Και δεν θα ερχόταν να έκλαιγε και να έβαζε την οικογένειά του μπροστά. Δεν είναι έτσι οι άντρες!

Σωστός!! Πες τα φίλε μου!!!  ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες