Αλλαγή Διεύθυνσης Τόπου Κατοικίας
Καλησπέρα σας θα ήθελα να ρωτήσω έχω πάει στρατό και έχουν περάσει και 7 χρόνια απλά τώρα έμαθα πως πρέπει να αλλάξω και τα στοιχεία μου Πάλι αλλά που μπορώ να τα αλλάξω ;
Στείλε e-mail στη Διεύθυνση Επιστράτευσης του ΓΕΣ με τα παρακάτω στοιχεία:
1) ΑΣΜ
2) Ονοματεπώνυμο
3) Σταθερό τηλέφωνο
4) Κινητό τηλέφωνο
5) Νέα Διεύθυνση Κατοικίας
6) Αν γνωρίζεις, γράψε και τη Μονάδα Επιστράτευσης (αναγράφεται στο ΕΦΠ)
Το e-mail: str-ges-des@army.gr
1) ΑΣΜ
2) Ονοματεπώνυμο
3) Σταθερό τηλέφωνο
4) Κινητό τηλέφωνο
5) Νέα Διεύθυνση Κατοικίας
6) Αν γνωρίζεις, γράψε και τη Μονάδα Επιστράτευσης (αναγράφεται στο ΕΦΠ)
Το e-mail: str-ges-des@army.gr
Καλημέρα, όντας μόνιμος κάτοικος εξωτερικού πλεον θα ήθελα να αλλάξω τη διεύθυνση κατοικίας μου από την Αθήνα στην νέα διεύθυνση στο εξωτερικό. Η διαδικασία μεσω email που περιγράψατε στε προηγούμενο μήνυμα ισχύει και για δήλωση κατοικιας το εξωτερικό ή χρειάζεται να στείλω στοιχεία σε άλλο email; Ευχαριστω
Το παραπάνω είναι για όσους έχουν κάνει θητεία και χρειάζεται επικαιροποίηση στοιχείων σε τυχόν κλήση για μετεκπαίδευση - επιστράτευση.
Για τους ανυπότακτους ή ΜΚΕ ενημερώνεις τη Στρατολογική σου Υπηρεσία ή την Προξενική Αρχή.
Για τους ανυπότακτους ή ΜΚΕ ενημερώνεις τη Στρατολογική σου Υπηρεσία ή την Προξενική Αρχή.
Ναι, κι εγώ έχω κάνει τη θητεία μου κανονικά πριν 5 χρόνια οπότε υποθέτω πως ισχύουν
Μπορείς επίσης να δηλώσεις τη νέα διεύθυνση στον παρακάτω σύνδεσμο
efedros.army.gr
Αφού συμπληρώσεις τα στοιχεία σου, υπάρχει κουτάκι που λέει "Είμαι Κάτοικος Εξωτερικού" και επιλέγεις τη χώρα διαμονής.
efedros.army.gr
Αφού συμπληρώσεις τα στοιχεία σου, υπάρχει κουτάκι που λέει "Είμαι Κάτοικος Εξωτερικού" και επιλέγεις τη χώρα διαμονής.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης