ΥΕΑ: Μόρια για προκηρύξεις Δημοσίου

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 3
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Kouvio έγραψε:Συγγνωμη δεν ηξερα για τα κεφαλαια. Καλως σας βρηκα και ευχαριστω πολυ για την αμμεση απαντηση! Νομιζω στη σημερινη εποχη θα ειναι μια καλη εμπειρια να παω ΔΕΑ απλως με τις τελευταιες κυβερνησεις και λογω κρισης αλλαζουν οι αποφασεις συχνα! Παντως αποτι καταλαβαινω ισχυει ακομα η μοριοδοτηση.Τωρα το θεμα ειναι αν θα ξαναβγουν προκυρηξεις γιατι αν κρινω απο την τελευταια για λιμενοφυλακες ζηταει μονο 40 ατομα οποτε μαλλον ακατορθωτο αν δεν εχεις τον παυλοπουλο βισμα.

Η εμπειρία του ΔΕΑ, δεν συνδέεται με την εποχή.μάλλον το αντίθετο, καθότι μεγάλες προκηρύξεις γενικών σειρών δεν βγαίνουν πλέον. Την προκήρυξη των ΛΦ την αφήνω ασχολίαστη λόγω του αριθμού των θέσεων.

Παρολα αυτά, τα μόρια θα τα πάρεις, και φυσικά και ισχύει η μοριοδότησηκαι αν είσαι μικρός ηληκιακά,(και όχι 25άρης), ίσως δεις πιστεύω και καμιά προκήρυξη σοβαρή, σαν αυτό που ζητάς εσυ.

Kouvio
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Kouvio »

Ευχαριστω για ακομα μια φορα για την απαντηση. Ευχομαι να προλαβω καποια προκυρηξη καθοτι ειμαι 23.. Ευχομαι καλη χρονια σε ολους μιας και δεν ευχηθηκα και οτι καλυτερο! Ας εχουμε μια γονιμη τουλαχιστον θητεια οσο το επιτρεπουν οι εποχες που ζουμε! Ευχαριστω και παλι για τις πληροφοριες!
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Kouvio έγραψε:Ευχαριστω για ακομα μια φορα για την απαντηση. Ευχομαι να προλαβω καποια προκυρηξη καθοτι ειμαι 23. Ευχομαι καλη χρονια σε ολους μιας και δεν ευχηθηκα και οτι καλυτερο! Ας εχουμε μια γονιμη τουλαχιστον θητεια οσο το επιτρεπουν οι εποχες που ζουμε! Ευχαριστω και παλι για τις πληροφοριες!

Εμείς σε ευχαριστούμε, για την εμπιστοσύνη σου στο φόρουμ, είμαστε στην διάθεση σου, για οιαδήποτε απορία.

Άβαταρ μέλους
Kyriakos15
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Kyriakos15 »

Μερικοί έχετε μπερδευτεί.

Ειδικές δυνάμεις - 500 μόρια

Έφεδρος αξιωματικός - 500 μόρια

Έφεδρος αξιωματικός Ειδικών Δυνάμεων - 1000 μόρια.

Έτσι ήταν τις τελευταίες προκυρήξεις.

Τώρα αν βγει μπορεί να ζητάνε άλλα ή να σου δίνουν άλλα μόρια , δεν μπορούμε να ξέρουμε.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από D.Y.K »

Προφανώς αναφέρεσαι μόνο στις προκηρύξεις των Ειδικών Φρουρών.

Γιατί στις υπόλοιπες είναι λίγο διαφορετική η μοριοδότηση, αλλά παντού έδιναν μόρια αν είχες υπηρετήσει σε κάτι από τα παραπάνω.

Γιωργος

Δημοσίευση από Γιωργος »

Καλησπερα σας εχω μια ερωτηση και θελω να μου απαντησετε αν γνωριζεται. Σε μια προκυρηξη για τα σωματα ασφαλειας σε περιπτωση που ισοβαθμισουν ατομα που εχουν υπηρετησει ως δοκιμοι με στρατιωτες ΕΔ ποιος περναει;
Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

Καλησπέρα σας.Μια ερώτηση ρε παιδιά, ο ανιψιός μου θέλει να δηλώσει ΥΕΑ γιατί μου λέει ότι μετά μπορεί να μεταπήδησει στο σώμα της αστυνομίας, ισχύει;

Ευχαριστώ εκ τών προτέρων.

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Δημοσίευση από yandr »

Γιάννης έγραψε:Καλησπέρα σας.Μια ερώτηση ρε παιδιά, ο ανιψιός μου θέλει να δηλώσει ΥΕΑ γιατί μου λέει ότι μετά μπορεί να μεταπήδησει στο σώμα της αστυνομίας, ισχύει;

Ευχαριστώ εκ τών προτέρων.

όχι, δεν ισχύει.

Υποθέτω ότι εννοεί για ειδικός φρουρός, συνοριοφύλακας κλπ, όπου μπορεί να λάβει επιπλέον μόρια αν υπηρετήσει ως ΥΕΑ / ΔΕΑ.

Προκηρύξεις σε σώματα ασφαλείας

george007
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από george007 »

Καλησπερα σε ολους. Ευχαριστω εκ των προτερων αλλα θα ηθελα να ρωτησω μετα την θυτεια σου σαν ΔΕΑ τι μπορεις να κανεις που να σχετιζεται με τον στρατο?
Fsasa

Δημοσίευση από Fsasa »

Τίποτα, η θητεία ως ΔΕΑ σου δίνει μόρια για προκηρύξεις σε στρατό και σώματα ασφαλείας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Τρί Ιούλ 13, 2021 9:33 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης