Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου (2020)

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Liapunov13
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Liapunov13 »

supermario91 έγραψε:Να σας ρωτήσω ρε παίδες, αν όπως λέτε ξεμπερδεύεις πιο γρήγορα με αναβολές και απαλλαγές αν παρουσιαστείς κατευθείαν στο στρατόπεδο, γιατί ψάχνεστε όλοι να περάσετε από το φρουραρχείο; Από περιέργεια ρωτάω.

Γιατι δεν βολευει παντα η τοποθεσια του στρατοπεδου γ αυτο! Πχ αν μενεις κρητη και σε στειλουν Εβρο, βολευει να πας στο τοπικο Φρουραρχειο. Αν οντως το στρατοπεδο που παρουσιαζεσαι ειναι κοντα στο σπιτι σου, τοτε ενοειται πας στρατοπεδο.

apallagh26

Δημοσίευση από apallagh26 »

Ειμαι 26 χρονων, και παιρνω αντυψυχωσικα φαρμακα εδω και 6 χρονια και εχω και αναπηρια 67 % (που ισχυει μεχρι του χρονου), εχω νοσηλευτει και σε δημοσιο νοσοκομειο. Τα φαρμακα αυτα θα μου τα κοψουν σε περιπου 2 Χρονια οπου και θα τελειωσει η αναβολη μου, η ερωτηση μου ειναι η εξης. Να κοψω την αναβολη μου για να καταταχθω τωρα στον στρατο ;(ωστε να παρω και απαλλαγη αφου παιρνω φαρμακα). Η μπορω να παρω απαλλαγη και μετα απο 2 χρονια λογω του ψυχιατρικου μου ιστορικου; Ας απαντησει καποιος που να ξερει, αν ειναι και ιατρος ακομα καλητερα, ευχαριστω πολυ
Vasilhs

Δημοσίευση από Vasilhs »

bobthebuilder0 έγραψε:
i5 έγραψε:Όσοι παρουσιαζόμαστε 1 Ιουνίου, πάμε Φρουραρχείο ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ (5 εργάσιμες από την ημέρα κατάταξης άρα Δευτέρα - Παρασκευή - Πέμπτη - Τετάρτη - Τρίτη)

Αν δε κάνω λάθος, δε μετράει στις "5 εργάσιμες" η μέρα κατάταξης.
Δηλαδη αν παρουσιάζεσαι 1 Ιουνίου μπορείς να πάς φρουραρχείο απο Δευτέρα, οχι Τρίτη.

Σωστά και εγώ έτσι ξέρω (εγώ παρουσιάζομαι 2 Ιουνίου και λέω να πάω την Τρίτη)

bobthebuilder0

Δημοσίευση από bobthebuilder0 »

Καλησπέρα, στο stratologia.gr γράφει για μέτρα που έχουν πάρει λογο Covid.
Ξέρει κανείς αν άλλαξε κάτι για το φρουραρχείο;
Πάμε κανονικά απο αύριο?
giorikas
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από giorikas »

Αν θα πάει κάποιος αύριο για αναβολή/απαλλαγή και είναι από Θεσσαλονίκη, ας στείλει pm:)
Χρηστος

Δημοσίευση από Χρηστος »

Καλησπερα παιδια ειχα παρουσιαστει στο στρατο το οκτωβριο και οταν με εξετασε ο οφθαλμιατρος και του ειπα οτι εχω κανει cross linking(χειρουργικη επεμβαση λογω κερατοκωνου στα ματια) και στα δυο ματια μου εδωσε ενος ετους αναβολη επειδη δεν ειχα κλεισει 1 χρονο απο τοτε που ειχα κανει την επεμβαση. Γνωριζει κανεις αμα μπορω να κοψω την αναβολη με καποιο χαρτι γιατρου και να με επανεξετασουν?... επειδη βιαζομαι λιγο νσ φυγω στο εξωτετικο λογω εργασιαςΕυχαριστω

Vasilhs

Δημοσίευση από Vasilhs »

Πήγε κανείς Φρουραρχείο σήμερα να μας πει τι έγινε αν άλλαξε κάτι στη διαδικασία κλπ;
SifuJ

Δημοσίευση από SifuJ »

Αν πηγε σημερα κανενας Φρουραχειο-Στρατολογια στην Αθηνα ας γραψει τιποτα σχετικο εδω. Θα παω και εγω αυτες τις μερες και θα ενημερωσω σχετικά.
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Θα πάω και εγώ αυτές τις μέρες. Πήρα στη στρατολογία πάντως και μου είπαν ότι γίνεται κανονικά η διαδικασία απο το φρουραρχείο. Αν πήγε κάποιος σήμερα να μας πει...
Άβαταρ μέλους
BigSoldier
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από BigSoldier »

Ναι παιδιά ενημερώστε αν είναι και πείτε μας αν είχε πολύ κόσμο. Μην βρούμε καμιά ουρά ατελείωτη.
Αντωνης

Δημοσίευση από Αντωνης »

Σημερα,25 Μαιου 2020, στο Φρουραρχειο Αθηνων εγιναν τα εξης:

- Ανοιξε η πυλη περιπου στις 7.30 το πρωι

- Οσοι παρουσιαζοντουσαν 1η Ιουνιου (5 ημερες δλδ) μπαινανε - οι υπολοιποι οχι

- Οι συνοδοι μενανε εξω - εκτος αν ειχες κινητικο προβλημα

- Επρεπε να φορας υποχρεωτικα μασκα

- Ειχαν φερει αντιπροσωπο του ΡΟΥΦ, δλδ εκανες ολα τα χαρτια σου εκει μπαμ-μπαμ δε χρειαζοταν να πας πισω στο ΡΟΥΦ

- Ειχε...00 ατομα μεσα (νομιζω εξυπηρετηθηκαν ολοι, αν δεν κανω λαθος)

- Ο γιατρος ειχε λιγο περισσοτερο χρονο για ερωτησεις, του στυλ τι κανεις, πως τα περνας, θες να υπηρετησεις, κλπ.

Καλη συνεχεια σε ολους.
Άβαταρ μέλους
BigSoldier
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από BigSoldier »

Φίλε Αντώνη. Χωρίς χαρτί μπορούσες να κάνεις την διαδικασία; Και να μιλήσεις στο γιατρό πιο άνετα για να σου δώσει την αναβολή;
SifuJ

Δημοσίευση από SifuJ »

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες. Τι ερωτησεις εκανε ο γιατρός; Σε ενημέρωσαν σχετικά με την Επιτροπή Απαλλαγών/Αναβολών ποτε θα πας, αν θα εχει καθυστερηση κλπ?
Αντωνης

Δημοσίευση από Αντωνης »

Μπορεις να μιλησεις στον γιατρο να πεις οτι θες με η χωρις γνωματευση γιατρου. Αυτο καταλαβα εγω. Τωρα τι θα δωσει, αν θα δωσει και ποσο θα δωσει δεν το γνωριζω.

Σημειωση, δεν ειστε σε ενα δωματιο μονοι σας, ειστε μαζι με αλλους φανταρους σε ενα αντισκηνο (που φτιαχνουν τα χαρτια σου), περιμενουν αλλοι πισω σου, κλπ.

Εμπειρικα πιστευω οτι χωρις χαρτι δινει ενα 6μηνο αναβολης.

Γιωργος

Δημοσίευση από Γιωργος »

Ευχαριστούμε Αντώνη. Εσύ πήγες σήμερα αρα ηταν 6 μέρες στην ουσία απο την 1/6. Για κάποιον που παρουσιάζεται 4/6 μπορεί να πάει στις 28/5; Γιατί εγώ εχω κατάλαβα 5 μέρες συμπεριλαμβανομενης της ημέρας κατάταξης. Στο φρουραρχείο δεν το σηκώνουν.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης