supermario91 έγραψε:Να σας ρωτήσω ρε παίδες, αν όπως λέτε ξεμπερδεύεις πιο γρήγορα με αναβολές και απαλλαγές αν παρουσιαστείς κατευθείαν στο στρατόπεδο, γιατί ψάχνεστε όλοι να περάσετε από το φρουραρχείο; Από περιέργεια ρωτάω.
Γιατι δεν βολευει παντα η τοποθεσια του στρατοπεδου γ αυτο! Πχ αν μενεις κρητη και σε στειλουν Εβρο, βολευει να πας στο τοπικο Φρουραρχειο. Αν οντως το στρατοπεδο που παρουσιαζεσαι ειναι κοντα στο σπιτι σου, τοτε ενοειται πας στρατοπεδο.
Ειμαι 26 χρονων, και παιρνω αντυψυχωσικα φαρμακα εδω και 6 χρονια και εχω και αναπηρια 67 % (που ισχυει μεχρι του χρονου), εχω νοσηλευτει και σε δημοσιο νοσοκομειο. Τα φαρμακα αυτα θα μου τα κοψουν σε περιπου 2 Χρονια οπου και θα τελειωσει η αναβολη μου, η ερωτηση μου ειναι η εξης. Να κοψω την αναβολη μου για να καταταχθω τωρα στον στρατο ;(ωστε να παρω και απαλλαγη αφου παιρνω φαρμακα). Η μπορω να παρω απαλλαγη και μετα απο 2 χρονια λογω του ψυχιατρικου μου ιστορικου; Ας απαντησει καποιος που να ξερει, αν ειναι και ιατρος ακομα καλητερα, ευχαριστω πολυ
Καλησπερα παιδια ειχα παρουσιαστει στο στρατο το οκτωβριο και οταν με εξετασε ο οφθαλμιατρος και του ειπα οτι εχω κανει cross linking(χειρουργικη επεμβαση λογω κερατοκωνου στα ματια) και στα δυο ματια μου εδωσε ενος ετους αναβολη επειδη δεν ειχα κλεισει 1 χρονο απο τοτε που ειχα κανει την επεμβαση. Γνωριζει κανεις αμα μπορω να κοψω την αναβολη με καποιο χαρτι γιατρου και να με επανεξετασουν?... επειδη βιαζομαι λιγο νσ φυγω στο εξωτετικο λογω εργασιαςΕυχαριστω
Θα πάω και εγώ αυτές τις μέρες. Πήρα στη στρατολογία πάντως και μου είπαν ότι γίνεται κανονικά η διαδικασία απο το φρουραρχείο. Αν πήγε κάποιος σήμερα να μας πει...
Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες. Τι ερωτησεις εκανε ο γιατρός; Σε ενημέρωσαν σχετικά με την Επιτροπή Απαλλαγών/Αναβολών ποτε θα πας, αν θα εχει καθυστερηση κλπ?
Μπορεις να μιλησεις στον γιατρο να πεις οτι θες με η χωρις γνωματευση γιατρου. Αυτο καταλαβα εγω. Τωρα τι θα δωσει, αν θα δωσει και ποσο θα δωσει δεν το γνωριζω.
Σημειωση, δεν ειστε σε ενα δωματιο μονοι σας, ειστε μαζι με αλλους φανταρους σε ενα αντισκηνο (που φτιαχνουν τα χαρτια σου), περιμενουν αλλοι πισω σου, κλπ.
Ευχαριστούμε Αντώνη. Εσύ πήγες σήμερα αρα ηταν 6 μέρες στην ουσία απο την 1/6. Για κάποιον που παρουσιάζεται 4/6 μπορεί να πάει στις 28/5; Γιατί εγώ εχω κατάλαβα 5 μέρες συμπεριλαμβανομενης της ημέρας κατάταξης. Στο φρουραρχείο δεν το σηκώνουν.