ΚΑΑΥ Αγίου Ανδρέα (Αττική)
-
guests
Να το αποφυγεις και γενικα να αποφευγετε ολοι μοναδες οπως τα ΚΑΑΥ.
Γιατί όμως?
-
petros
Αν και παλιό θέμα, δείτε και αυτό να πάρετε μια ιδέα πως περνούσαμε 25 χρόνια πριν στο ΚΑΑΥ
https://www.youtube.com/watch?v=aKhK71NtYJU
https://www.youtube.com/watch?v=aKhK71NtYJU
-
Johnny
Καλησπερα παιδες, μολις μου ηρθε το χαρτι για διαβιβαστης οδηγος (ΜΧ) στα ΚΑΑΥ... Ξερουμε τι παιζει αυτη τη περιοδο?
-
Γιάννης 23
Καλησπέρα παιδιά γνωρίζει κανείς πως είναι αυτή την περίοδο τα καυυ του Αγίου Ανδρέα ; Πως πάνε οι υπηρεσίες αν είναι καλύτερα στο λόχο διοικήσεως η στην λέσχη;
-
Horje
Παιδιά ήρθε μετάθεση για κααυ Αγίου αντρεα ξέρει κανείς τι γίνεται εκεί και πως θα ναι τώρα το καλοκαίρι που θα έχει κόσμο;
Καλησπέρα παίδες. Έχετε πληροφορίες για τα Κααυ Αγίου Ανδρέα ;
-
Λοχίας
Επιτέλους μου βγήκε κ μένα στο 4μηνο βυσματικη... Για ΚΑΑΥ Αγίου Ανδρέα τι γνωρίζουμε;
Λοχίας έγραψε:
Επιτέλους μου βγήκε κ μένα στο 4μηνο βυσματικη... Για ΚΑΑΥ Αγίου Ανδρέα τι γνωρίζουμε;
Περαστικά φιλαράκι

-
fsafsa
Λοχίας έγραψε:Επιτέλους μου βγήκε κ μένα στο 4μηνο βυσματικη... Για ΚΑΑΥ Αγίου Ανδρέα τι γνωρίζουμε;
Βυσματική στο ΚΑΑΥ καλοκαιριάτικα... Καλύτερα να μην έβαζες βύσμα και να καθόσουν εκεί που είσαι.
-
Λοχίας
Γενικά μιλάμε με σίγουρες πηγές ή λέει ο καθένας την μαλακια του; 😅😂
-
Fsasa
Αρχηγέ στα ΚΑΑΥ καλοκαίρι κάνουν διακοπές τα στελέχη με τις οικογένειές του , φαντάσου τι επικρατεί από αγγαρείες , υπηρεσίες και εξόδους.Λοχίας έγραψε:Γενικά μιλάμε με σίγουρες πηγές ή λέει ο καθένας την μαλακια του; 😅😂
-
Mg3
Παιδιά οποίος ΕΙΝΑΙ στα ΚΑΑΥ Αγίου Ανδρέα να ενημερώσει για τις συνθήκες κ εξόδους...
-
Oxxx..taminos
- Στρατιώτης

- Posts in topic: 2
Mg3 έγραψε:Παιδιά οποίος ΕΙΝΑΙ στα ΚΑΑΥ Αγίου Ανδρέα να ενημερώσει για τις συνθήκες κ εξόδους...
Για ποτε σου ηρθε φυλλο πορειας;Θα μπω και εγω εκει, στις 25 του μηνα...
Απο την ωρα που ανεβασες εμαθες τιποτα για τις συνθηκες;
Εγω το μονο που εχω ακουσει ειναι οτι μεχρι σχετικα προσφατα ηταν αρκετα καλα και τους πηγαινε 7 μεσα 7 εξω αλλα τωρα, προφανως λογω εναρξης σαιζον, εχουν αρχισει να τη τρωνε ασχημα καθημερινα και προφανως το 7-7 δεν υπαρχει πλεον...
Παιδια οποιος γνωριζει κατι παραπανω ας απαντησει
-
Oxxx..taminos
- Στρατιώτης

- Posts in topic: 2
Καποιο νεοτερο για το ΚΑΑΥ Αγιου Ανδρεα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης