ΚΑΑΥ Αγίου Ανδρέα (Αττική)
Να το αποφυγεις και γενικα να αποφευγετε ολοι μοναδες οπως τα ΚΑΑΥ.
Γιατί όμως?
Αν και παλιό θέμα, δείτε και αυτό να πάρετε μια ιδέα πως περνούσαμε 25 χρόνια πριν στο ΚΑΑΥ
Καλησπερα παιδες, μολις μου ηρθε το χαρτι για διαβιβαστης οδηγος (ΜΧ) στα ΚΑΑΥ... Ξερουμε τι παιζει αυτη τη περιοδο?
Καλησπέρα παιδιά γνωρίζει κανείς πως είναι αυτή την περίοδο τα καυυ του Αγίου Ανδρέα ; Πως πάνε οι υπηρεσίες αν είναι καλύτερα στο λόχο διοικήσεως η στην λέσχη;
Παιδιά ήρθε μετάθεση για κααυ Αγίου αντρεα ξέρει κανείς τι γίνεται εκεί και πως θα ναι τώρα το καλοκαίρι που θα έχει κόσμο;
Καλησπέρα παίδες. Έχετε πληροφορίες για τα Κααυ Αγίου Ανδρέα ;
Επιτέλους μου βγήκε κ μένα στο 4μηνο βυσματικη... Για ΚΑΑΥ Αγίου Ανδρέα τι γνωρίζουμε;
Λοχίας έγραψε:
Επιτέλους μου βγήκε κ μένα στο 4μηνο βυσματικη... Για ΚΑΑΥ Αγίου Ανδρέα τι γνωρίζουμε;
Περαστικά φιλαράκι

Λοχίας έγραψε:Επιτέλους μου βγήκε κ μένα στο 4μηνο βυσματικη... Για ΚΑΑΥ Αγίου Ανδρέα τι γνωρίζουμε;
Βυσματική στο ΚΑΑΥ καλοκαιριάτικα... Καλύτερα να μην έβαζες βύσμα και να καθόσουν εκεί που είσαι.
Γενικά μιλάμε με σίγουρες πηγές ή λέει ο καθένας την μαλακια του; 😅😂
Αρχηγέ στα ΚΑΑΥ καλοκαίρι κάνουν διακοπές τα στελέχη με τις οικογένειές του , φαντάσου τι επικρατεί από αγγαρείες , υπηρεσίες και εξόδους.Λοχίας έγραψε:Γενικά μιλάμε με σίγουρες πηγές ή λέει ο καθένας την μαλακια του; 😅😂
Παιδιά οποίος ΕΙΝΑΙ στα ΚΑΑΥ Αγίου Ανδρέα να ενημερώσει για τις συνθήκες κ εξόδους...
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Mg3 έγραψε:Παιδιά οποίος ΕΙΝΑΙ στα ΚΑΑΥ Αγίου Ανδρέα να ενημερώσει για τις συνθήκες κ εξόδους...
Για ποτε σου ηρθε φυλλο πορειας;Θα μπω και εγω εκει, στις 25 του μηνα...
Απο την ωρα που ανεβασες εμαθες τιποτα για τις συνθηκες;
Εγω το μονο που εχω ακουσει ειναι οτι μεχρι σχετικα προσφατα ηταν αρκετα καλα και τους πηγαινε 7 μεσα 7 εξω αλλα τωρα, προφανως λογω εναρξης σαιζον, εχουν αρχισει να τη τρωνε ασχημα καθημερινα και προφανως το 7-7 δεν υπαρχει πλεον...
Παιδια οποιος γνωριζει κατι παραπανω ας απαντησει
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Καποιο νεοτερο για το ΚΑΑΥ Αγιου Ανδρεα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες