ΥΕΑ: Τι μισθό παίρνουν οι Δόκιμοι;
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Όταν ήμουν εγώ μέσα το 2012 μας τάιζε το στρατόπεδο. Τώρα με τους ΔΕΑ δε ξέρω αν έχει αλλάξει. Επίσης σαν ΔΕΑ θα πρέπει να ζήσεις εκτός στρατοπέδου.(πολλοί ΔΕΑ συγκατοικούν για οικονομία στο ενοίκιο) Έξοδο δεν έχουν οι ΔΕΑ διότι θεωρούνται στελέχη και δουλεύουν ωράριο όπως οι μόνιμοι αλλά βαράνε υπηρεσίες.
zgod420 έγραψε:Καλησπέρα σε όλους,
Έκοψα πρόσφατα την αναβολή μου και ενδιαφέρομαι να υπηρετήσω ως ΔΕΑ ΕΔ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ.
Απ' ότι έχω ακούσει όλοι οι μισθοί των ΔΕΑ είναι ίδιοι και θέλω να μάθω αν ισχύουν τα επιδόματα των αλεξιπτωτιστών και γιατί ποσό μιλάμε.
1) Μπορεί κάποιος να μου διευκρινίσει περίπου τι μισθό έχουν οι ΔΕΑ το 2018 και πόσο +μπόνους προβλέπετε από το επίδομα επικινδυνότητας των ρίξεων ως αλεξιπτωτιστής;
2) Κατά την διάρκεια που είσαι ΥΕΑ γνωρίζω ότι έχεις μισθό φαντάρου (8-9 ευρώ). Ο στρατός σου προσφέρει κανονικά την στέγαση και την διατροφή; Επίσης, έχεις εξόδους όπως στο ΔΕΑ;(ρωτάω επειδή δεν γνωρίζω αν χρειάζεται να ενοικιάσεις σπίτι κατά την διάρκεια του ΥΕΑ).
Χωρίς βύσμα δεν παίζει ούτε μια στο εκατομμύριο να γίνεις ΔΕΑ στα Αλεξίπτωτα, σε κάθε ΕΣΣΟ επιλέγονται 2 με 3.
Μηπως ξερει κανενας ποτε μπαινουντα χρηματα του ανθυπολοχαγου ;
Γεια σας Αύγουστο τελειώνει η αναβολή μου εχοντας ακουσει πως πλεον η θητεία είναι 12 μηνες άρα 17 για τους δεα/εα θέλω να μάθω ποιος είναι ο βασικός μισθός ψαχνωντας Ίδα μισθούς 500 και 700 αντίστοιχα περίπου αλλά αυτά ίσχυαν το 2010 τώρα γνωριζει κανείς να μου πει πόσο είναι; επίσης θέλω να με στείλουν Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους είναι εφικτό να γίνει η μετάθεση για αυτό το λογο; η πόλη που κατοικώ είναι περίπου 500χιλ μακριά από Αθήνα θα θεωρηθεί παραμεθόρια η μετάθεση η όχι;
Καλησπέρα, μπορεί κάποιος που έχει μπει πρόσφατα η ξέρει με σιγουριά να μου πει αν τελικά στους 4 μήνες που υπηρετείς στη ΣΕΑΠ τελικά περνεις αναδρομικά τα χρήματα από αυτούς τους 4 μήνες και πόσα είναι περίπου; Από όσο ξέρω μετά όταν πας στη μονάδα σου περνεις 730 αλλά με τον τελευταίο μήνα τι γίνεται αλλάζει η μισθοδοσία η σου έχεις κρατήσεις;
Καλησπέρα δίνω πανελλήνιες και ήθελα να μάθω ενας δοκιμος πόσο πληρώνετε σήμερα και επίσης πόσα μόρια θα πάρει σε διαγωνισμους
Αν δίνεις πανελλήνιες θα περάσεις ΣΣΕ ή ΣΜΥ ή κάποια αντίστοιχη του ναυτικού ή της αεροπορίας. Οι ΔΕΑ δεν έχουν σχέση με τις πανελλήνιες.
Εκτός αν δόκιμους εννοείς τους σπουδαστές των ΑΣΕΙ και ΑΣΣΥ. Σε αυτή την περίπτωση παίρνουν 150? περίπου
Παιδια μια ερωτηση. Οσοι κανουν ΔΕΑ παραμεθωριο παιρνουν και το επιδομα + τα 750 γιατι εμαθα οτι περνουν και ενα επιδομα επιπλεον.
Καλησπερα. Όσον αφορά τον μισθο των δεα ποσο ειναι ακριβώς ;
Καλησπερα. Μια ερώτηση οι ΔΕΑ μπαίνουν στην 2 κατηγόρια απο άποψη μισθού και επισης ποσό ειναι ο μισθος. Σ
Πόσο είναι ο μισθός όταν είσαι στη σχολή τους 4 μήνες;
MrGk έγραψε:Πόσο είναι ο μισθός όταν είσαι στη σχολή τους 4 μήνες;
μια λες για εποπ μια για δεα τελικά έχεις πάει φαντάρος
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες