Εντελως τυχαια επεσα εδω, εγω πηγαινα καμπι απο την 96μεθ, σαν διαβιβαστης, σε ενα δωματιο με 40καμερες (απομηναρια απο τους ολυμπιακους αγωνες γραφαν κιολας αθηνα 2004 πανω χαχαχα) μπορω να πω οτι ηταν μια απο τις πιο λουφες υπηρεσιες που εχω κανει, λαπτοπ και ταινια. Ισως βεβαια φταιει που ειχα προβληματα με αξιωματικους πισω στην μοναδα οποτε ηταν χαρα μου να φευγω.
ολως τυχαια μετα απο τοσα χρονια μετακομισα χιο, και ψανχω απο περιεργια να θυμηθω που ακριβως παιφτει η 96μεθ/τε μιας και ηταν στο ιδιο στρατοπεδο. Αν θυμαμαι καλα την περιοχη στους ταξιτζιδες την λεγαμε "δεξια λαυρινα" (αριστερη ηταν ενα στρατοπεδο ακριβως απο κατω)
147 TE - Χίος
147 TE - Χίος
Αλάνια μια από τις πιο πρόσφατες σειρές ειμαι εγω 344 σειρά και το καμπι όντως είναι πολύ δύσκολο σκαφιδι ζωαρα και όντως ένας φίλος πιο κάτω λέει ότι μια πόρτα από τις αποθήκες έγραφε ΝΊΚΑΙΑ ακόμα είναι γραμμένο καμπι δύσκολα πολυ τα πράγματα μόνο σκαφιδι έβρισκες την ηρεμία σου αλλά δεν είχες τι να κάνεις όλη μέρα βαριοσουν... όποιος πάει καμπι το μόνο που μπορώ να του πω είναι υπομονή και καλό περπάτημα😀😀😀
147 TE - Χίος
Βρε σιρουλα 306 ειμουνα και εγω Α εσσο στο 147τε για τους νεους μιν ακουτε ***** μια χαρα στρατοπδο ειναι και μικρο θα περασετε καλλα
147 TE - Χίος
Καταραμένη μονάδα πραγματικά... Άνετα πιστεύω είναι στη τοπ πεντάδα με τα χειρότερα στρατόπεδα στην Ελλάδα.. το 40-1 είναι στα πολύ χαλαρά της.. μακρια από αυτή τη μονάδα παίδες.. Σαν μιλάει άνθρωπος που έχει κάνει εκεί μέσα 75-1 ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΟΥΝΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΠΌ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΑΡ ΌΣΟ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟΥΧΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΕΞΟΔΟΥΣ ΈΧΟΥΝΕ ΟΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΈΝΟΙ ΜΙΑ ΦΥΛΑΚΗΣ ΠΆΡΑ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ
147 TE - Χίος
Καλησπέρα και από εμένα.2001 Γ. Εσσο 272 (; ) . Από όσο θυμάμαι πρέπει να είχα αφήσει κάποιο χαρτάκι (και καλά για να σημειώνει ο καθένας το όνομα που το είχε το όπλο - πιτσιρικάς βλέπετε-) μέσα σε μία βιδωτή "θήκη" που είχε το HK11 που είχα. Το είχε βρει κανείς;(εννοείτε σειρές μετά από εμένα και ΑΝ υπάρχει ακόμη όπλο / χαρτάκι)
147 TE - Χίος
Μάνθος έγραψε:Καλησπέρα και από εμένα.2001 Γ. Εσσο 272 (;) . Από όσο θυμάμαι πρέπει να είχα αφήσει κάποιο χαρτάκι (και καλά για να σημειώνει ο καθένας το όνομα που το είχε το όπλο - πιτσιρικάς βλέπετε-) μέσα σε μία βιδωτή "θήκη" που είχε το HK11 που είχα. Το είχε βρει κανείς;(εννοείτε σειρές μετά από εμένα και ΑΝ υπάρχει ακόμη όπλο / χαρτάκι)
ΔΙΌΡΘΩΣΗ!
Θυμήθηκα καλύτερα...

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες