147 TE - Χίος
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
147 TE - Χίος
Μου βγήκε μετάθεση για εκεί... Γνωρίζει κανείς τίποτα για αυτή την μονάδα;
147 TE - Χίος
Ναι αδερφέ. Μετάθεση τώρα!
96ΤΕ και ΜΕΘ δίπλα.
άσχημο πήξιμο η 147. Ρώτα όποιον χιώτη ξέρεις ή όποιον έκανε καιρό εκεί μέσα (7μηνάκι βάρεσα εγώ)
έχει τις περισσότερες αυτοκτονίες και την μεταφέρουν απο δώ και απο κεί μπας και ξεχαστεί ο κόσμος.
θα τρέχεις σε φυλάκια μούφα με πολύ μεγάλο περίπολο (20 υπογραφές) και κάμερες παντού και θα βλέπεις τα βύζματα να μαυρίζουν στον μελανιό (βυζματικό φυλάκιο)
ΑΝΑΒΟΛΉ Η ΤΗΛΈΦΩΝΟ ΌΠΟΙΟΣ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ 147 !
Όποιος νομίζει οτι λέμε *****... Ας πάει :-)
96ΤΕ και ΜΕΘ δίπλα.
άσχημο πήξιμο η 147. Ρώτα όποιον χιώτη ξέρεις ή όποιον έκανε καιρό εκεί μέσα (7μηνάκι βάρεσα εγώ)
έχει τις περισσότερες αυτοκτονίες και την μεταφέρουν απο δώ και απο κεί μπας και ξεχαστεί ο κόσμος.
θα τρέχεις σε φυλάκια μούφα με πολύ μεγάλο περίπολο (20 υπογραφές) και κάμερες παντού και θα βλέπεις τα βύζματα να μαυρίζουν στον μελανιό (βυζματικό φυλάκιο)
ΑΝΑΒΟΛΉ Η ΤΗΛΈΦΩΝΟ ΌΠΟΙΟΣ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ 147 !
Όποιος νομίζει οτι λέμε *****... Ας πάει :-)
147 TE - Χίος
Ειναι αλι8εια αυτα που λεγοντε για το 147; Για αυτοκτονιες και ακραια πραγματα;
για να σε στηλουν εκει τι ειδικοτιτα πρεπει να εισαι;
για να σε στηλουν εκει τι ειδικοτιτα πρεπει να εισαι;
147 TE - Χίος
Λοιπον παιδια... Ειμουν εκει πριν σχεδον 11 χρονια καμπι ρε... Ι απαλαγη μου μπηκε απο την πισο πυλη ημερα που εβρεχε κ γυρναγαμε απο ασκηση. Φουμο, χριστοπαναγιεσ, κολασι, μεσα στιν ταλαιπορια Τα παιδια δεν πιστεβαν αθτο που εβλεπαν... Κλασανε μεντεσ
δεν αυτοκτονισε κανεις ομοσ
αυτα με τις αυτοκτονιες εινε *****
εχει γινει μια πριν απο εμενα. Αλλα ολα τα υπολοιπα ειναι *****
δεν αυτοκτονισε κανεις ομοσ
αυτα με τις αυτοκτονιες εινε *****
εχει γινει μια πριν απο εμενα. Αλλα ολα τα υπολοιπα ειναι *****
147 TE - Χίος
Δικος μου ηταν. Την μοναδα δεν την ξεχνας ποτε. Την κουβαλας μεσα σου για παντα.
147 TE - Χίος
Και εγω περασα απο εκει! Ωντος ηταν σκληρα τα πραγματα! Πηραν Πολλες αναβολες παιδια της σειρας μου αλλα κανεις δεν αυτοκτονησε! Μια σκοπια ηταν κλειστη λογο αυτοκτονιας αλλα και αυτο αμα θελουμε το πιστευουμε! Σε ολοκληρη τη χιο υπαρχει ασχημη φημη για το καμπι αλλα υπαρχει και το "ραδιο αρβυλα" συνεπως "οπου ακους πολλα κερασια, κρατα μικρο καλαθι"
αν εισαι ατομο που μπορεις να ενεχτεις προσβολες απο ανωτερους, την παλευεις! Αλλιως κανε υπομονη η παρε αναβολη!
η αυτοκτονιες ειναι για τους αδυναμου και τους ανυσχηρους!
αν εισαι ατομο που μπορεις να ενεχτεις προσβολες απο ανωτερους, την παλευεις! Αλλιως κανε υπομονη η παρε αναβολη!
η αυτοκτονιες ειναι για τους αδυναμου και τους ανυσχηρους!
147 TE - Χίος
Μην μου πείτε ότι υπάρχει ακόμα το "μουστάκι" εκεί. Εγώ ήμουν για 1 6μηνο στο Καμπί το 2001 (Γενάρη με Ιούλιο). Ακόμα το βλέπω στον ύπνο μου το *****!
Καλή φάση το Σκαφίδι... Έβρισκες την ηρεμία σου για 1 24ωρο (αν δεν έχουν βαφτεί οι πόρτες των αποθηκών, ακόμα πρέπει να υπάρχει ένα μεγάλο ΝΙΚΑΙΑ χαραγμένο σε μία από αυτές) ... Ακόμα καλύτερη φάση ο θάλαμος της Διοικήσεως... Με την οροφή από τσίγκο, που όταν έβρεχε έξω, έβρεχε και μέσα, και την σόμπα πετρελαίου που δεν δούλευε, γιατί γέμιζε καπνό όλο το δωμάτιο! Το μόνο καλό που είχε ήταν πως βρισκόταν απέναντι από τα εστιατόρια και το ΚΨΜ, διαφορετικά, σε αναφορές και φρουρά έπρεπε να κατεβαίνουμε στο διοικητήριο...
τώρα έμαθα πως έχει μεταφερθεί... Πως είναι οι νέες εγκαταστάσεις και τι έχει μείνει πάνω στο Καμπί;

Καλή φάση το Σκαφίδι... Έβρισκες την ηρεμία σου για 1 24ωρο (αν δεν έχουν βαφτεί οι πόρτες των αποθηκών, ακόμα πρέπει να υπάρχει ένα μεγάλο ΝΙΚΑΙΑ χαραγμένο σε μία από αυτές) ... Ακόμα καλύτερη φάση ο θάλαμος της Διοικήσεως... Με την οροφή από τσίγκο, που όταν έβρεχε έξω, έβρεχε και μέσα, και την σόμπα πετρελαίου που δεν δούλευε, γιατί γέμιζε καπνό όλο το δωμάτιο! Το μόνο καλό που είχε ήταν πως βρισκόταν απέναντι από τα εστιατόρια και το ΚΨΜ, διαφορετικά, σε αναφορές και φρουρά έπρεπε να κατεβαίνουμε στο διοικητήριο...
τώρα έμαθα πως έχει μεταφερθεί... Πως είναι οι νέες εγκαταστάσεις και τι έχει μείνει πάνω στο Καμπί;
147 TE - Χίος
Ειμαστε ιδια εσσο στο καμπι. Ποια εποχη υπηρετησες; Η αυτοκτονια εγινε απο ενα παληκαρακι που οντως ειχε οικογενειακα προβληματα. Βλεπαμε μαζι και ενα αγωνα μπασκετ εκεινο το απογευματακι και δεν ειπε τιποτα. Μαλιστα ημουν το προηγουμενο περιπολο πριν αυτοκτονησει. Η 147 ΤΕ ειχε τρεξιμο τοτε γιατι ειχαν βγει φωτογραφιες Του στρατοπεδου σε ενα στρατιωτικο περιοδικο janes.
εκεινη τη χρονια ειχαμε παρει και το κυπελλο στο μπασκετ απο τους μαυροσκουφηδες...
εκεινη τη χρονια ειχαμε παρει και το κυπελλο στο μπασκετ απο τους μαυροσκουφηδες...
147 TE - Χίος
2001 Γ ΕΣΣΟ 272 Α ΠΥΡ/ΧΙΑ Ο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ
ΝΑ ΚΑΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΓΑΜΙΜ... ΤΟ ΚΑΜΠΙ
ΝΑ ΞΥΡΙΣΗ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΕΝΑ ΜΟΡΤΙ ΦΑΝΤΑΡΑΚΙ
ΝΑ ΚΑΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΓΑΜΙΜ... ΤΟ ΚΑΜΠΙ
ΝΑ ΞΥΡΙΣΗ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΕΝΑ ΜΟΡΤΙ ΦΑΝΤΑΡΑΚΙ
147 TE - Χίος
Απολύθηκα στις 12 του μηνός από την 147, όποιος θέλει το οτιδήποτε για την 147, το Καμπί, και το Μελανιός... Ας μου μιλήσει.
09' Α ΕΣΣΟ σειρά 306
09' Α ΕΣΣΟ σειρά 306
147 TE - Χίος
Περασα απο αυτη τη καταραμενη μοναδα το 1997! Πολυ πικρααα. Τι να πρωτοθυμηθω! Ημουν 245. Σειρα!
147 TE - Χίος
manouvr ποιους είχες στην 147, εννοώ από Δόκιμους, Ανθυπολοχαγούς Υπολοχαγούς και Λοχαγούς;
147 TE - Χίος
Φιλε Βασιλη, αν κι απο μνημη δεν παω πολυ καλα (κ γενικοτερα η περιοδος στο καμπι στην 147 καλυτερα να μην επανερχεται στο μυαλο) θυμαμαι καποια χαρακτηριστικα προσωπα κ καταστασεις.Vasilis έγραψε:manouvr ποιους είχες στην 147, εννοώ από Δόκιμους, Ανθυπολοχαγούς Υπολοχαγούς και Λοχαγούς;

Επισης θυμαμαι 2 νεαρους τοτε ε. Π. Ι πουειχαν ερθει τοτε, ενας Κοντογιανης (Χιωτης) κι ενας Παπαλυρας. Τον τελευταιο αν τον πετυχω ακομα κ τωρα καπου εξω. Αλιμονο του ! Θα μαζεψει ξυλο για ολη την τοτε Μοναδα. Τον ειχαν ολοι στην μπουκα!

Εκτος αυτων, χαρακτηριστικη ηταν η περιπτωση με τους ταξιτζηδες. Δεν υπηρχε λεωφορειακι για την εξοδο στο κεντρο, κι αναγκαζομασταν να μαζευομαστε τεσσερις φανταροι για να μοιραζεται το 5χιλιαρο που πληρωναμε! Ειχε βγει βρωμα οτι τα ειχανε κανει πλακακια οι αρμοδιοι Τηςμοναδας με τους ταριφες κ δεν βαζανε ενα στρατιωτικο (εστω λεωφορειακι ή σταγιερ) για να μην πληρωνουμε την καθε εξοδο (διεξοδο απο την κολαση της 147) χρυση!
Παντως απο εμπειριες τι να πρωτοπω... Απο το υπολογιστη ειναι δυσκολο να ειπωθουν
Τελοςπαντων κραταω καποιες καλες φιλιες που εκανα, κ το ρητο "οποιος δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο" απο το περασμα μου στην 147 για περιπου ενα χρονο.
ΥΓ. Αυτοκτονια ειχε γινει 1,2 χρονια πριν την σειρα μου... Συζητιόταν η περιπτωση ακομα κ στις μ, ερες μου. Αν θυμαμαι το ονομα σωστα λεγοταν Πασπαλιαρης το παλικαρι.
147 TE - Χίος
Καλο ειναι να μην αναφερονται επιθετα στρατιωτικων διοικητων λοχαγων
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες