Υγειονομικά - Ψυχοτεχνικά - Αθλητικές δοκιμασίες

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 158

Δημοσίευση από re pate kala re »

Navy έγραψε:Ρε πατε καλά👍 Δώσατε στη Σχολή Ευελπιδων, κι εγώ από Αθήνα, ρωτάω για του χρόνου. Πρώτη μέρα δώσατε τρέξιμο, μήκος, υψος, σφαίρα; Στο ημιαντοχης, στο μίλι τρέξατε στον εσωτερικό η εξωτερικό διάδρομο; Καλη επιτυχία, φίλε μου.

Φίλος έδωσε δώσανε μίλι-σφαίρα-μήκος-ύψος-100-έλξείς, τώρα στην ερώτηση την αλλή με τον διάδρομο δεν μπαίνω καν στον κόπο να απαντήσω αν έχεις μπεις σε σταδιο θα ξέρεις

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Ιουν 12, 2021 6:06 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 158

Δημοσίευση από re pate kala re »

Nick2021 έγραψε:Καλημερα παιδια, επειδη εγω μενω σε νησι και πρεπει να παω στην Αθηνα, γνωριζει κανεις αν η σχολη/στρατοπεδο σου παρεχει τη δυνατοτητα να μεινεις μεσα εκεινο το 4ημερο γιατι τα εξοδα μετακινησεων, διαμονης κλπ ειναι πολλα.

Ευχαριστω.

Όχι φίλε σε καμία περίπτωση όλοι έτσι πάμε με δικα μας έξοδα

Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Navy »

re pate kala re έγραψε:Φίλος έδωσε δώσανε μίλι-σφαίρα-μήκος-ύψος-100-έλξείς, τώρα στην ερώτηση την αλλή με τον διάδρομο δεν μπαίνω καν στον κόπο να απαντήσω αν έχεις μπεις σε σταδιο θα ξέρεις
Ευχαριστώ, φίλε μου. Εχω μπει σε στάδιο, απλά επειδή ήσασταν αρκετοί και ενδεχομενως να τους χώρισαν εξου και το ερωτημα. Απ'την άλλη ευλογη η άρνηση να ΜΗΝ απαντήσεις.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Ιουν 12, 2021 6:05 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Politis1994 »

Καλησπέρα και καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που δίνουν πκε. Κουράγιο και ελπίδα. Στους επιτυχόντες καλή σταδιοδρομία. Εγώ προσωπικά μετά από τους αναδιαμορφωμενους πίνακες πν δεν πέρασα πάρα επιλαχών αρκετά κάτω. Οπότε δεν θα πάω στις ΠΚΕ. Επίσης έμαθα ότι στο ναυτικό δεν καλείται 3πλασιο αλλά ΌΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ. Και αυτό γιατί στο πν θεωρούν ότι λόγω δύσκολων συνθηκών παραιτουνται πολλοί από την 1η... Μερα οπότε θέλουν άμεσα να έχουν έτοιμους επιλαχοντες. Προσωπικά δεν θα πάω διότι και δεν θέλω να σταδιοδρομησω εν τέλει στο πν αλλά και γιατι με την παρουσία μου θα ειναι σα να νομιμοποίω τις αυθαιρεσίες που κάνουν. Ρώτησε ένα παιδί τι κάνουν στις επιτροπές της πα... Χάχα μη μαθεται καλύτερα. Οι επιτυχόντες βύσματα περιφέρειαρχων υπουργών κλπ δεν έχουν πατήσει καν. Οι υπόλοιποι παλεύουν μεταξύ τους για το θεαθήναι... Μα και στα άλλα σώματα γίνονται ατασθαλίες. Όταν δειται στους επιτυχόντες χοντρός ες κλπ θα με πιστεψεται. Καλή επιτυχία σε όλους. Και ευχαριστώ όλους όσους με στήριξαν και μέσω προσωπικών μυνηματων. Ιδιαίτερα όμως ευχαριστώ τους κατωθη. ΛΕΥΤΈΡΗ, ΔΥΚ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΌΓΟ, ΝΑVY, ΜΑΎΡΟ ΟΔΕΡΠΑ, ΝΙΚΟ521. Για όσους ενδιαφέρονται ίσως προκυρηχθουν οι 1000 οβα για το 2021 που έχουν πει.
Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Navy »

Politis1994 έγραψε:Καλησπέρα και καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που δίνουν πκε. Κουράγιο και ελπίδα. Στους επιτυχόντες καλή σταδιοδρομία. Εγώ προσωπικά μετά από τους αναδιαμορφωμενους πίνακες πν δεν πέρασα πάρα επιλαχών αρκετά κάτω. Οπότε δεν θα πάω στις ΠΚΕ. Επίσης έμαθα ότι στο ναυτικό δεν καλείται 3πλασιο αλλά ΌΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ. Και αυτό γιατί στο πν θεωρούν ότι λόγω δύσκολων συνθηκών παραιτουνται πολλοί από την 1η... Μερα οπότε θέλουν άμεσα να έχουν έτοιμους επιλαχοντες. Προσωπικά δεν θα πάω διότι και δεν θέλω να σταδιοδρομησω εν τέλει στο πν αλλά και γιατι με την παρουσία μου θα ειναι σα να νομιμοποίω τις αυθαιρεσίες που κάνουν. Ρώτησε ένα παιδί τι κάνουν στις επιτροπές της πα... Χάχα μη μαθεται καλύτερα. Οι επιτυχόντες βύσματα περιφέρειαρχων υπουργών κλπ δεν έχουν πατήσει καν. Οι υπόλοιποι παλεύουν μεταξύ τους για το θεαθήναι... Μα και στα άλλα σώματα γίνονται ατασθαλίες. Όταν δειται στους επιτυχόντες χοντρός ες κλπ θα με πιστεψεται. Καλή επιτυχία σε όλους. Και ευχαριστώ όλους όσους με στήριξαν και μέσω προσωπικών μυνηματων. Ιδιαίτερα όμως ευχαριστώ τους κατωθη. ΛΕΥΤΈΡΗ, ΔΥΚ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΌΓΟ, ΝΑVY, ΜΑΎΡΟ ΟΔΕΡΠΑ, ΝΙΚΟ521. Για όσους ενδιαφέρονται ίσως προκυρηχθουν οι 1000 οβα για το 2021 που έχουν πει.
ΝΑ ΠΑΣ!

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Politis1994 έγραψε:Καλησπέρα και καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που δίνουν πκε. Κουράγιο και ελπίδα. Στους επιτυχόντες καλή σταδιοδρομία. Εγώ προσωπικά μετά από τους αναδιαμορφωμενους πίνακες πν δεν πέρασα πάρα επιλαχών αρκετά κάτω. Οπότε δεν θα πάω στις ΠΚΕ. Επίσης έμαθα ότι στο ναυτικό δεν καλείται 3πλασιο αλλά ΌΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ. Και αυτό γιατί στο πν θεωρούν ότι λόγω δύσκολων συνθηκών παραιτουνται πολλοί από την 1η... Μερα οπότε θέλουν άμεσα να έχουν έτοιμους επιλαχοντες. Προσωπικά δεν θα πάω διότι και δεν θέλω να σταδιοδρομησω εν τέλει στο πν αλλά και γιατι με την παρουσία μου θα ειναι σα να νομιμοποίω τις αυθαιρεσίες που κάνουν. Ρώτησε ένα παιδί τι κάνουν στις επιτροπές της πα... Χάχα μη μαθεται καλύτερα. Οι επιτυχόντες βύσματα περιφέρειαρχων υπουργών κλπ δεν έχουν πατήσει καν. Οι υπόλοιποι παλεύουν μεταξύ τους για το θεαθήναι... Μα και στα άλλα σώματα γίνονται ατασθαλίες. Όταν δειται στους επιτυχόντες χοντρός ες κλπ θα με πιστεψεται. Καλή επιτυχία σε όλους. Και ευχαριστώ όλους όσους με στήριξαν και μέσω προσωπικών μυνηματων. Ιδιαίτερα όμως ευχαριστώ τους κατωθη. ΛΕΥΤΈΡΗ, ΔΥΚ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΌΓΟ, ΝΑVY, ΜΑΎΡΟ ΟΔΕΡΠΑ, ΝΙΚΟ521. Για όσους ενδιαφέρονται ίσως προκυρηχθουν οι 1000 οβα για το 2021 που έχουν πει.

Καλη σου επιτυχια κομμαντο, ευχομαι να σταδιοδρομησεις ως ΟΒΑ και να σου δωθει η οποια ευκαιρια στη ζωη σου για να ενταχθεις εν τελει, ως μονιμο προσωπικο των Ενοπλων Δυναμεων.

Σε ευχαριστουμε για την παρεα σου στο φορουμ και για τις οποιες γνωσεις / πληροφοριες μας προσεφερες !
Chris00
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από Chris00 »

Φίλε πόσα μόρια είχες και είσαι χαμηλά; Να πας !
Άβαταρ μέλους
MAYROS.ODERPAS
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από MAYROS.ODERPAS »

Καλησπερα Πολιτη μου αποψη μου ειναι να πας φιλε μου.

Αυτο που ειπες για (ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΞΗΦΙΟΥΣ !) δεν πιστευω οτι ισχιει

Εγω π. Χ ειμαι 489 / 889 δεν πιστευω να με καλεσουν ! Παντος να σου πω την αληθεια θα ηθελα να παω στης ΠΚΕ για δουν τη χρονους κανουν αυτα τα παιδια που ηταν ετοιμα γενικα για της Ενοπλες Δυναμης. Γιατι καθομαι και διαβαζω οτι καποιοι κλεγονται... Οτι εκανε 7.32 και τον εκοψαν! Κ αι λεω λοιπον καλα του εκαναν και τον εκοψαν και δεν ειναι θεμα κακιας αυτο που λεω.

Γιατι οταν θελεις να εισαι ετοιμος θα πρεπει το χρονο να τον κατεβαζεις για πλακα κατω 6.30 για πλακα και να ειναι εμφανες κιολας αυτο. Οπως και της ελξεις θα πρεπει να εισαι ανετα πανω απο 6 και ευκολα.

Τα λεω αυτα για να καταλαβουν καποιοι οτι τα μορια μονα τους ΔΕΝ φτανουν. Ας καταλαβουν καποιοι που εκαναν την αιτηση τους οτι δεν πανε σε ΔΕΗ. ΟΤΕ... ΥΠΟΥΡΓΙΑ πανε στης Ενοπλες Δυναμης.

Υ/Σ (Πολιτη παρεα θα ειμαστε φιλε μου και στους ΟΒΑ)

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MAYROS.ODERPAS την Σάβ Ιουν 12, 2021 5:50 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Nick2021
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Nick2021 »

Καλησπερα επειδη εγω μενω σε νησι και πρεπει να παω στην Αθηνα, γνωριζει κανεις αν η σχολη/στρατοπεδο σου παρεχει τη δυνατοτητα να μεινεις μεσα εκεινο το 4ημερο γιατι τα εξοδα μετακινησεων, διαμονης κλπ ειναι πολλα.

Ευχαριστω.

XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από XristosMP »

MAYROS.ODERPAS έγραψε:Καλησπερα Πολιτη μου αποψη μου ειναι να πας φιλε μου.Αυτο που ειπες για (ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΞΗΦΙΟΥΣ !) δεν πιστευω οτι ισχιει

Εγω π. Χ ειμαι 489 / 889 δεν πιστευω να με καλεσουν ! Παντος να σου πω την αληθεια θα ηθελα να παω στης ΠΚΕ για δουν τη χρονους κανουν αυτα τα παιδια που ηταν ετοιμα γενικα για της Ενοπλες Δυναμης. Γιατι καθομαι και διαβαζω οτι καποιοι κλεγονται... Οτι εκανε 7.32 και τον εκοψαν! Κ αι λεω λοιπον καλα του εκαναν και τον εκοψαν και δεν ειναι θεμα κακιας αυτο που λεω.

Γιατι οταν θελεις να εισαι ετοιμος θα πρεπει το χρονο να τον κατεβαζεις για πλακα κατω 6.30 για πλακα και να ειναι εμφανες κιολας αυτο. Οπως και της ελξεις θα πρεπει να εισαι ανετα πανω απο 6 και ευκολα.

Τα λεω αυτα για να καταλαβουν καποιοι οτι τα μορια μονα τους ΔΕΝ φτανουν. Ας καταλαβουν καποιοι που εκαναν την αιτηση τους οτι δεν πανε σε ΔΕΗ. ΟΤΕ... ΥΠΟΥΡΓΙΑ πανε στης Ενοπλες Δυναμης.

Πολυ σωστος φιλε.

Ευγε!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Ιουν 12, 2021 6:05 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Ναυτικό μόνο αρμενιστης είχες βάλει;
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από ΕΛΔΥΚ 16 »

Φίλε σύμφωνο απόλυτα μακάρι να μας καλούσαν όλους εγώ προσωπικά είμαι θέση 225/1123 οδηγούς που δεν είναι μάχιμη ομάδα... Πήρε 115 για αρχή το δίκαιο ήταν να ανταγωνίζονται όλοι με την ίδια αξία στο ταρτάν ο καλύτερος και ο ποίο δυνατός έπρεπε να περάσει
Άβαταρ μέλους
troupakhs
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από troupakhs »

Παιδιά άσχετη ερώτηση, Δευτέρα 21/06 λόγω της αργίας του Αγίου πνεύματος οι πκε μετατίθενται για 22/06 σωστά?
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Ναι δεν υσχυει για όλους για τους αεροπορία κυρίως όμως υσχυει.
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:Φίλε σύμφωνο απόλυτα μακάρι να μας καλούσαν όλους εγώ προσωπικά είμαι θέση 225/1123 οδηγούς που δεν είναι μάχιμη ομάδα... Πήρε 115 για αρχή το δίκαιο ήταν να ανταγωνίζονται όλοι με την ίδια αξία στο ταρτάν ο καλύτερος και ο ποίο δυνατός έπρεπε να περάσει
το ναυτικό μόνο τους κάλεσε όλους.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες