Politis1994 έγραψε:Καλησπέρα και καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που δίνουν πκε. Κουράγιο και ελπίδα. Στους επιτυχόντες καλή σταδιοδρομία. Εγώ προσωπικά μετά από τους αναδιαμορφωμενους πίνακες πν δεν πέρασα πάρα επιλαχών αρκετά κάτω. Οπότε δεν θα πάω στις ΠΚΕ. Επίσης έμαθα ότι στο ναυτικό δεν καλείται 3πλασιο αλλά ΌΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ. Και αυτό γιατί στο πν θεωρούν ότι λόγω δύσκολων συνθηκών παραιτουνται πολλοί από την 1η... Μερα οπότε θέλουν άμεσα να έχουν έτοιμους επιλαχοντες. Προσωπικά δεν θα πάω διότι και δεν θέλω να σταδιοδρομησω εν τέλει στο πν αλλά και γιατι με την παρουσία μου θα ειναι σα να νομιμοποίω τις αυθαιρεσίες που κάνουν. Ρώτησε ένα παιδί τι κάνουν στις επιτροπές της πα... Χάχα μη μαθεται καλύτερα. Οι επιτυχόντες βύσματα περιφέρειαρχων υπουργών κλπ δεν έχουν πατήσει καν. Οι υπόλοιποι παλεύουν μεταξύ τους για το θεαθήναι... Μα και στα άλλα σώματα γίνονται ατασθαλίες. Όταν δειται στους επιτυχόντες χοντρός ες κλπ θα με πιστεψεται. Καλή επιτυχία σε όλους. Και ευχαριστώ όλους όσους με στήριξαν και μέσω προσωπικών μυνηματων. Ιδιαίτερα όμως ευχαριστώ τους κατωθη. ΛΕΥΤΈΡΗ, ΔΥΚ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΌΓΟ, ΝΑVY, ΜΑΎΡΟ ΟΔΕΡΠΑ, ΝΙΚΟ521. Για όσους ενδιαφέρονται ίσως προκυρηχθουν οι 1000 οβα για το 2021 που έχουν πει.
Καλησπερα Πολιτη μου αποψη μου ειναι να πας φιλε μου.
Αυτο που ειπες για (ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΞΗΦΙΟΥΣ !) δεν πιστευω οτι ισχιει
Εγω π. Χ ειμαι 489 / 889 δεν πιστευω να με καλεσουν ! Παντος να σου πω την αληθεια θα ηθελα να παω στης ΠΚΕ για δουν τη χρονους κανουν αυτα τα παιδια που ηταν ετοιμα γενικα για της Ενοπλες Δυναμης. Γιατι καθομαι και διαβαζω οτι καποιοι κλεγονται... Οτι εκανε 7.32 και τον εκοψαν! Κ αι λεω λοιπον καλα του εκαναν και τον εκοψαν και δεν ειναι θεμα κακιας αυτο που λεω.
Γιατι οταν θελεις να εισαι ετοιμος θα πρεπει το χρονο να τον κατεβαζεις για πλακα κατω 6.30 για πλακα και να ειναι εμφανες κιολας αυτο. Οπως και της ελξεις θα πρεπει να εισαι ανετα πανω απο 6 και ευκολα.
Τα λεω αυτα για να καταλαβουν καποιοι οτι τα μορια μονα τους ΔΕΝ φτανουν. Ας καταλαβουν καποιοι που εκαναν την αιτηση τους οτι δεν πανε σε ΔΕΗ. ΟΤΕ... ΥΠΟΥΡΓΙΑ πανε στης Ενοπλες Δυναμης.
Υ/Σ (Πολιτη παρεα θα ειμαστε φιλε μου και στους ΟΒΑ)