Σημείωμα κατάταξης (2019)
Σημείωμα κατάταξης
Όσοι είναι Α εσσο 2020 θα μπουν Ιανουάριο αντί για Φεβρουάριο. Μίλησα με στρατολογία και πλέον αν μπείτε εδώ ( https://www.stratologia.gr/el/katataksi )με τα στοιχεία σας θα πρέπει να το γράφει.
- Mike_1992
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
Σημείωμα κατάταξης
Ιανουάριο θα μπούμε παιδια. Απλά επειδη το ΣΚ το site της στρατολογίας ήταν κάτω πιθανώς να μην έχει ανανωθεί σε όλους. Εγώ διέκοψα αναβολή 01/10 και μου γράφει 2020 Α εσσο (ιανουάριος).
α) έχετε καθόλου ιδεά απο ημερομηνίες; Π. Χ.10-15,15-20;
β) ξέρετε ποτε θα ανακοινωθούν τα μέρη παρουσίασης;
α) έχετε καθόλου ιδεά απο ημερομηνίες; Π. Χ.10-15,15-20;
β) ξέρετε ποτε θα ανακοινωθούν τα μέρη παρουσίασης;
Σημείωμα κατάταξης
Οποτε εγώ που εχω αναβολη μεχρι 30 Ιανουαρίου εξ αναβολής ειμαι μπαινω με την β εσοο και οχι αυτο που μου ειπαν Φεβρουάριο
Σημείωμα κατάταξης
Εγω γραφω τα στοιχεια μου και λεει δεν υπαρχει με αυτο ονομα στρατευσιμος κατι τετοιο δεν θυμαμαι καλα, ρωταω γιατι 11/10 εκανα αιτηση για διακοπη και δεν ξερω τι γινεται.
Σημείωμα κατάταξης
Πηγα και κοιταξα ξανα τωρα και γραφειΔεν έχετε προγραμματιστεί για κατάταξη με την ΕΣΣΟ που ακολουθεί. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην αρμόδια Στρατολογική Υπηρεσία.
δηλαδη οντως δεν θα μπω στην Α ΕΣΣΟ; Η δεν εχει καταταχθει κανενας και γραφει οτι ναναι.
δηλαδη οντως δεν θα μπω στην Α ΕΣΣΟ; Η δεν εχει καταταχθει κανενας και γραφει οτι ναναι.
Σημείωμα κατάταξης
Δεν ξέρουν ακόμα, δεν τους έχουν ενημερώσει. Μέσα Δεκεμβρίου θα ξέρουμε
Σημείωμα κατάταξης
Παιδια εγω Οκτωβριο την διεκοψα δεν θυμαμαι ακριβως ποτε. Μπηκα τωρα και γραφει οτι θα μπω Α ΕΣΣΟ Ιανουαριο. Εγω που ειμαι απο Κρητη που παιζει να παρουσιαστω; Κατι για Ρεθυμνο μου εχουν πει οτι μπορει να παρουσιαστω. Εχετε ακουσει πως ειναι εκει τα πραγματα;
- Mike_1992
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Σημείωμα κατάταξης
mike94 έγραψε:Παιδια εγω Οκτωβριο την διεκοψα δεν θυμαμαι ακριβως ποτε. Μπηκα τωρα και γραφει οτι θα μπω Α ΕΣΣΟ Ιανουαριο. Εγω που ειμαι απο Κρητη που παιζει να παρουσιαστω; Κατι για Ρεθυμνο μου εχουν πει οτι μπορει να παρουσιαστω. Εχετε ακουσει πως ειναι εκει τα πραγματα;
Μπορείς να δηλώσεις προτίμηση μέρους παρουσίασης στο https://parousiasi.army.gr/ .
Σημείωμα κατάταξης
Καλησπέρα σας. Και εμένα μου βγάζει Γενάρη πλέον, το οποίο μου δημιουργεί πρόβλημα με την εξεταστική αλλά τι να κάνεις.
Ξέρει κάποιος αν 8μηνος μπορεί να πάει Κύπρο; ευχαριστώ
Ξέρει κάποιος αν 8μηνος μπορεί να πάει Κύπρο; ευχαριστώ
Σημείωμα κατάταξης
Μπήκα στο parousiash army και έβαλα τα στοιχεία μου Αυτο σημαίνει οτι θα μπω με την α εσσο Εννοώ ότι εφόσον δέχτηκε τα στοιχεία, θα μπω με την α εσσο Ετσι δεν ειναι;
Σημείωμα κατάταξης
Αν μπεις πληροφορίες για την κατάταξη μου θα σου λέει εκεί αν μπαίνεις με Α εσσο
Σημείωμα κατάταξης
Καλησπέρα παιδιά μιας και άλλαξαν πάλι οι εσσο για την κατάταξη, εμας που η αναβολή μας λήγει τέλη Δεκεμβρίου του 19 θα μπούμε στην β εσσο τον Μάρτη;
- Mike_1992
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Σημείωμα κατάταξης
Πέτρος έγραψε:Καλησπέρα παιδιά μιας και άλλαξαν πάλι οι εσσο για την κατάταξη, εμας που η αναβολή μας λήγει τέλη Δεκεμβρίου του 19 θα μπούμε στην β εσσο τον Μάρτη;
Κατά πάσα πιθανότητα ναι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης