Σημείωμα κατάταξης (2019)

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Giannis

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Giannis »

Όσοι είναι Α εσσο 2020 θα μπουν Ιανουάριο αντί για Φεβρουάριο. Μίλησα με στρατολογία και πλέον αν μπείτε εδώ ( https://www.stratologia.gr/el/katataksi )με τα στοιχεία σας θα πρέπει να το γράφει.
XrhstosKokk

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από XrhstosKokk »

Σου είπαν ακριβής ημερομηνία μήπως;
Άβαταρ μέλους
Mike_1992
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Mike_1992 »

Ιανουάριο θα μπούμε παιδια. Απλά επειδη το ΣΚ το site της στρατολογίας ήταν κάτω πιθανώς να μην έχει ανανωθεί σε όλους. Εγώ διέκοψα αναβολή 01/10 και μου γράφει 2020 Α εσσο (ιανουάριος).

α) έχετε καθόλου ιδεά απο ημερομηνίες; Π. Χ.10-15,15-20;

β) ξέρετε ποτε θα ανακοινωθούν τα μέρη παρουσίασης;

Cer1

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Cer1 »

Οποτε εγώ που εχω αναβολη μεχρι 30 Ιανουαρίου εξ αναβολής ειμαι μπαινω με την β εσοο και οχι αυτο που μου ειπαν Φεβρουάριο
Κωστας

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Κωστας »

Εγω γραφω τα στοιχεια μου και λεει δεν υπαρχει με αυτο ονομα στρατευσιμος κατι τετοιο δεν θυμαμαι καλα, ρωταω γιατι 11/10 εκανα αιτηση για διακοπη και δεν ξερω τι γινεται.
Κωστας

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Κωστας »

Πηγα και κοιταξα ξανα τωρα και γραφειΔεν έχετε προγραμματιστεί για κατάταξη με την ΕΣΣΟ που ακολουθεί. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην αρμόδια Στρατολογική Υπηρεσία.

δηλαδη οντως δεν θα μπω στην Α ΕΣΣΟ; Η δεν εχει καταταχθει κανενας και γραφει οτι ναναι.

Giannis

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Giannis »

Δεν ξέρουν ακόμα, δεν τους έχουν ενημερώσει. Μέσα Δεκεμβρίου θα ξέρουμε
Citi18

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Citi18 »

Εγω την εκοψα 2/10 Και γράφει για Ιανουάριο με την Α ΕΣΣΟ

mike94

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από mike94 »

Παιδια εγω Οκτωβριο την διεκοψα δεν θυμαμαι ακριβως ποτε. Μπηκα τωρα και γραφει οτι θα μπω Α ΕΣΣΟ Ιανουαριο. Εγω που ειμαι απο Κρητη που παιζει να παρουσιαστω; Κατι για Ρεθυμνο μου εχουν πει οτι μπορει να παρουσιαστω. Εχετε ακουσει πως ειναι εκει τα πραγματα;
Άβαταρ μέλους
Mike_1992
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Σημείωμα κατάταξης

mike94 έγραψε:Παιδια εγω Οκτωβριο την διεκοψα δεν θυμαμαι ακριβως ποτε. Μπηκα τωρα και γραφει οτι θα μπω Α ΕΣΣΟ Ιανουαριο. Εγω που ειμαι απο Κρητη που παιζει να παρουσιαστω; Κατι για Ρεθυμνο μου εχουν πει οτι μπορει να παρουσιαστω. Εχετε ακουσει πως ειναι εκει τα πραγματα;

Μπορείς να δηλώσεις προτίμηση μέρους παρουσίασης στο https://parousiasi.army.gr/ .

bill_kar
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από bill_kar »

Καλησπέρα σας. Και εμένα μου βγάζει Γενάρη πλέον, το οποίο μου δημιουργεί πρόβλημα με την εξεταστική αλλά τι να κάνεις.

Ξέρει κάποιος αν 8μηνος μπορεί να πάει Κύπρο; ευχαριστώ

Κλ

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Κλ »

Μπήκα στο parousiash army και έβαλα τα στοιχεία μου Αυτο σημαίνει οτι θα μπω με την α εσσο Εννοώ ότι εφόσον δέχτηκε τα στοιχεία, θα μπω με την α εσσο Ετσι δεν ειναι;
bill_kar
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από bill_kar »

Αν μπεις πληροφορίες για την κατάταξη μου θα σου λέει εκεί αν μπαίνεις με Α εσσο
Πέτρος

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Πέτρος »

Καλησπέρα παιδιά μιας και άλλαξαν πάλι οι εσσο για την κατάταξη, εμας που η αναβολή μας λήγει τέλη Δεκεμβρίου του 19 θα μπούμε στην β εσσο τον Μάρτη;
Άβαταρ μέλους
Mike_1992
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Σημείωμα κατάταξης

Πέτρος έγραψε:Καλησπέρα παιδιά μιας και άλλαξαν πάλι οι εσσο για την κατάταξη, εμας που η αναβολή μας λήγει τέλη Δεκεμβρίου του 19 θα μπούμε στην β εσσο τον Μάρτη;

Κατά πάσα πιθανότητα ναι.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης