Αναβολή - απαλλαγή στο Φρουραρχείο (2018)

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
μανολας

Δημοσίευση από μανολας »

Ειμαι απο κρητη και μου παν μολις μου ερθει το χαρτι πρεπει να κλεισω ραντεβου, ετσι μου πανε απο τη στρατολογια για αθτο ροτω.
scorpio4
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από scorpio4 »

KΑλησπερα, περασα απο επιτροπη στην Αθηνα πριν 1,5 μηνα, αλλα ακομα δεν μου εχει ερθει το χαρτι της απόφασης. Το έχει παραλάβει κανείς; Και αν ναι, πριν πόσο καιρό; Ευχαριστώ πολύ.
Nimda
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Nimda »

μανολας έγραψε:Ειμαι απο κρητη και μου παν μολις μου ερθει το χαρτι πρεπει να κλεισω ραντεβου, ετσι μου πανε απο τη στρατολογια για αθτο ροτω.

Όταν σου έρθει το χαρτί θα πάρεις τηλέφωνο για να επιβεβαιώσεις την ημερομηνία ωστε να σε δει ο ανάλογος γιατρός και παρουσιαστείς Στην επιτροπή απαλλαγών που βρίσκεται στο Ναυτικό Νοσοκομείο στην Σούδα. Δεν γίνεται να πας εσύ όποια μέρα θες ή να το αφήσεις να τρέχει εφόσον σου έρθει το χαρτί, η επιτροπή δεν "συνεδριάζει" κάθε μέρα.

μανολας

Δημοσίευση από μανολας »

Το κανα μου κλεισαν ραντεβου 3 μερες μετα τη ληξη της προθεσμιας. Δεν υπαρχει προβλημα αφου τοτε μου παν να παω ετσι;
Jony

Δημοσίευση από Jony »

Λοιπόν, έκανα την διαδικασία αναβολής μέσω φρουραρχείου για ψυχολογικούς λόγους και θα δώσω κάποιες συμβουλές αφού τα πέρασα και εγώ και καταλαβαίνω ότι κάποιοι μπορεί να είστε αγχωμένοι

1) έχετε μαζί σας συνοδό (κατά προτίμηση γονέας) ο οποίος είναι και αυτός που κάνει όλο το μπλα μπλα, εσείς μπορείτε να απαντάται μονολεκτικά σε ερωτήσεις που πιθανόν να σας κάνουν

2) πάτε όσο το δυνατόν νωρίτερα στο φρουραρχείο (7 η ωρα)

3) έχετε μαζί σας πρόσφατη διάγνωση γιατρού, ακόμα και ιδιώτη - ταυτότητα - χαρτί που λέει πότε παρουσιάζεστε

4) είστε ευγενικοί με φρούραρχο-διοικητή-γιατρό

5) μην είστε ψαρωμένοι

ΑΥΤΑ και δεν χρειάζεται άγχος, είναι σχετικά μία εύκολη διαδικασία

george

Δημοσίευση από george »

Καλησπερα σαςΕχω ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη απο εφηβεια και τωρα ειμαι 28... Η αναβολη εληξε περσι και πηγα και πηρα ενα χρονο αναβολη για ψυχολογικους λογους γιατι μολις ηρθε το χαρτι να παω στρατο παλι με επιασε απο μηνες πριν κατι και επιδεινώθηκε η κατάσταση και μεχρι τοτε ημουν σχεδον τελεια θα ελεγα... Το θεμα ειναι οτι με αγχωνει παρα πολυ η ολη κατασταση και ερχονται διαφορα στο μυαλο μου που ειναι παραλογα και εχουν να κανουν με το προβλημα μου και το καταλαβαινω αυτο. Απο την αλλη ολοι μου λενε πηγαινε και δεν ειναι τιποτα χωρις ομως να ξερουν η να εχουν καταλαβει το προβλημα μου. Το θεμα ειναι οτι αμα παω δεν ξερω πως θα ειμαι... Φοβαμαι οτι θα χειροτερεψη η κατασταση μου βεβαια υπαρχει και το ενδεχομενο να ειναι ολα καλα γιατι δεν ειμαι γενικα αντικοινωνικο ατομο. Το μονο που μου κανει καλο εως τωρα στο προβλημα μου ειναι να ασχολουμαι συνεχως με κατι και δουλευω οσο πιο πολυ γινεται γιατι ετσι μονο ηρεμει το μυαλο μου και για αυτο δεν εχω παρει τα φαρμακα που μου εχουν δωσει ποτε... Θα ηθελα να ξερω αν υπαρχει καποιος που υπηρετησε με αντιστοιχη κατάσταση και αν εχει καποια αποψη γενικότερα

ευχαριστω

νικολας

Δημοσίευση από νικολας »

Αμα παρεις 6 μηνες αναβολη απο την εσσο μαιου με ποια εσσο μπαινεις?
Mparmpas
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Mparmpas »

Ιανουαριο ξαναμπαινεις. Ισχυει ν+2 μηνες οπου ν το διαστημα της αναβολης σε μηνες.
Abkn
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Abkn »

Καλησπέρα παιδια,
Μου ηρθε το χαρτι καταταξης χτες και αναγραφει οτι παρουσιαζομαι στις 2/7. Ξερει κανεις αν μπορω να παω στο φρουραρχειο για αναβολη αυτη τη δευτερα, μεθαυριο δηλαδη. Θα υπαρξει προβλημα; Μετα απο ποσες μερες συνηθως απο οταν σου ερθει το χαρτι μπορεις να πας στο φρουραρχειο.

Ευχαριστω εκ των προτερων

Clark6

Δημοσίευση από Clark6 »

Η διαδικασία του Φρουραρχείου μπορεί να γίνει από 5 εργάσιμες ημέρες πριν την κατάταξη. Άρα, για όσους κατατάσσονται στις 2 Ιουλίου, η διαδικασία ήταν δυνατή από σήμερα, ενώ για όσους κατατάσσονται 4 Ιουλίου, μπορείτε να την κάνετε από τις 27 Ιουνίου.
Για όσους πάνε στο Φρουραρχείο Αθηνών: Να είστε κάθε πρωί το αργότερο στις 7:30 εκεί, αλλιώς κινδυνεύετε να μην προλάβετε το Ρουφ την ίδια μέρα. Ο κόσμος είναι πολύς και η αναμονή αντίστοιχα αυξημένη.
malvinan
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από malvinan »

Καλησπέρα παιδιά, οπποος έχει περάσει προσφατα από επιτροπή απαλλαγών στο 424 αν μπορει ας μου στείλει ένα προσωπικο μνμ.
Βασίλης Κ.

Δημοσίευση από Βασίλης Κ. »

Καλησπέρα.

Απ' όσο γνωρίζω η αναβολή από φρουραρχείο κλπ διαρκεί κάποιες μέρες με επιτροπές κλπ. μέχρι να πάρεις το χαρτί στα χέρια σου.

Αν παρουσιαστείς κανονικά στο κέντρο, και ζητήσεις από μέσα την αναβολή, η διαδικασία κρατάει επίσης μέρες ή παίρνεις κατευθείαν το χαρτί της αναβολής;

Army

Δημοσίευση από Army »

Καλημέρα. Μου ήρθε το χαρτί για να παρουσιαστώ στις 11 του μήνα στη Ρόδο. Αλλά εγώ θέλω να πάρω αναβολή, έχω ξαναγραφτεί στο σχολείο αλλά το υπουργείο θα καθυστερήσει να περάσει τις εγγραφές στο myschool και έτσι το σχολείο δεν μπορεί να μου δώσει τη βεβαίωση. Μήπως ξέρετε εάν δέχονται στην στρατολογια χειρόγραφη βεβαίωση;
cpf

Δημοσίευση από cpf »

Καλησπέρα, μόλις παρέλαβα το χαρτί κατάταξης απο την αστυνομία και προς έκπληξη μου μου λένε οτι παρουσιάζομαι σήμερα (!). Και μάλιστα με πήραν 2 η ώρα απο αστυνομία να μου πουν οτι 2 μίση κλείνουν. Τι μπορώ να κάνω τώρα για αναβολή για ψυχολογικούς λογούς;έχω γνωμάτευση από ιδιώτη γιατρό, αλλά κανονικά την όλη διαδικασία μέσω φρουραρχείου μπορούσα να την κάνω μέχρι σήμερα. Τώρα τι κάνω;

cfm
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από cfm »

Καλησπερα, μολις παρελαβα το χαρτι καταταξης απο την αστυνομια και προς εκπληξη μου μου λενε οτι παρουσιαζομαι σημερα (!).και μαλιστα με πηραν 2 η ωρα απο αστυνομια να μου πουν οτι 2μιση κλεινουν.

τι μπορω να κανω τωρα για αναβολη για ψυχολογικους λογους; Εχω γνωματευση απο ιδιωτη γιατρο, αλλα κανομικα την ολη διαδικασια μεσω φρουραρχειου μπορουσα να την κανω μεχρι σημερα. Τωρα τι κανω;

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες