Αναβολή - απαλλαγή στο Φρουραρχείο (2018)

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
σακης

Δημοσίευση από σακης »

Καλημερα καλο μηνα. Υπαρχει περιπτωση ο γιατρος στο φροθραρχειο να μη σε παραπεμπει στην επιτροπη; Να αρνηθει δηλαδη να σου ξεκινησει τη διαδικασια αναβολης;
iKilledKenny
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από iKilledKenny »

σακης έγραψε:Καλημερα καλο μηνα. Υπαρχει περιπτωση ο γιατρος στο φροθραρχειο να μη σε παραπεμπει στην επιτροπη; Να αρνηθει δηλαδη να σου ξεκινησει τη διαδικασια αναβολης;

Εάν δεν έχεις χαρτί από δημόσιο (ή εστω ιδιωτικό) γιατρό, τότε ναι. Αυτό υσχίει ειδικά για τα ψυχολογικά.

Τώρα έαν το πρόβλημα σου είναι παθολογικό και αρκετά εμφανές, τότε από προσωπική εμπειρία μπορώ να σου πω οτι δεν θα έχεις πρόβλημα, όχι.

Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Πριν δύο χρόνια έσπασα το μηριαιο οστό ενώ ήμουν φαντάρος και είχα κάνει ιδιαίτερα 5 μήνες από τότε με έδωσαν αναβολή ετήσια δύο φορές τώρα θα περάσω επιτροπή ξανά υπάρχει περιπτωση να με πάρουν ξανά φαντάρο; Έχω πρόβλημα στο περπατιμα και γενικά με έμειναν πόνοι και δυσκολίες στο πόδι
iKilledKenny
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Νικος έγραψε:Πριν δύο χρόνια έσπασα το μηριαιο οστό ενώ ήμουν φαντάρος και είχα κάνει ιδιαίτερα 5 μήνες από τότε με έδωσαν αναβολή ετήσια δύο φορές τώρα θα περάσω επιτροπή ξανά υπάρχει περιπτωση να με πάρουν ξανά φαντάρο; Έχω πρόβλημα στο περπατιμα και γενικά με έμειναν πόνοι και δυσκολίες στο πόδι

Οι απαλλαγές δίνονται βάση του ΦΕΚ. Ψάξε το προβλημα σου, να μαθεις τι γινεται στην περιπτωση σου.

Link για το ΦΕΚ:
http://eyediathlasis.gr/sites/default/files/pdf/proedriko-diatagma.pdf

Συγκεκριμένα, κοιταξε τις σελίδες 247-250.

σακης

Δημοσίευση από σακης »

Εχω χαρτι απο δημοσιο νοσοκομειο με ψυχολογικη παθηση. Αρκει αυτο ετσι;
μανολας

Δημοσίευση από μανολας »

Καλησπερα καπου διαβασα οτι μπορω να κανω την διαδικασια αναβολης υγειας αντι φρουραρχειου μεσω κεπ ισχυει;57. Παραπομπή για επανεξέταση της σωματικής ικανότητας στρατευσίμου ή εφέδρου σε Επιτροπή Απαλλαγών, για λόγους υγείας, με αίτησή τους. Αυτο λεει οτι μπορει να γινει μεσο κεπ. Ισχυει;

kostas

Δημοσίευση από kostas »

Εφόσον αναφέρεται "επανεξέταση" νομίζω ότι εννοεί την περίπτωση, όπου έχεις ήδη αναβολή και θέλεις να τη διακόψεις νωρίτερα για επανεξέταση για να μπεις.
iKilledKenny
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

μανολας έγραψε:Καλησπερα καπου διαβασα οτι μπορω να κανω την διαδικασια αναβολης υγειας αντι φρουραρχειου μεσω κεπ ισχυει;57. Παραπομπή για επανεξέταση της σωματικής ικανότητας στρατευσίμου ή εφέδρου σε Επιτροπή Απαλλαγών, για λόγους υγείας, με αίτησή τους. Αυτο λεει οτι μπορει να γινει μεσο κεπ. Ισχυει;

Αποκλειετε να υσχιει.

Αλλωστε ποιος θα σε εξετασει; Ο ψυχιατρος, ο ορθοπαιδικος, ο καρδιολογος ή ο ψαρας υπηρεσιας του ΚΕΠ;

Manos

Δημοσίευση από Manos »

Καλησπέρα έχω διαγνωσθεί με ψυχωσική συνδρομή με στοιχεία οργανικής παθολογίας και έχω αρκετά χαρτιά από δημόσια νοσοκομεία που το πιστοποιούν και παρακολουθούμαι τακτικά από το νοσοκομείο ευαγγελισμός. Τα χαρτιά αυτά δεν είναι φετινά (τελευταίο με ημερομηνία τον 3/2017) και για πρόσφατο χαρτί από το νοσοκομείο θα χρειαστεί κάποιες ημέρες για να εκδοθεί. Τυπικά παρουσιάζομαι 14/05 στο ΚεπΒ Θήβας το διάστημα που μεσολαβεί είναι πολύ σύντομο. Θα δεχτούν αυτά τα χαρτιά στο 414 και μετέπειτα να καταθέσω το χαρτί του νοσοκομείου?
μανολας

Δημοσίευση από μανολας »

Καλησπερα σημερα εκανα την διαδικασια μεσω φρουραρχειου για αναβολη. Ποτε περιπου να περιμενω να μου ερθει το γραμμα να κλεισω ραντεβου στην επιτροπη;
Μίλτος

Δημοσίευση από Μίλτος »

Παιδιά ήθελα να ρωτήσω γίνεται να πατώ αν αναβολή από το φρουραρχειο; και αν ναι τι χρειάζεται
iKilledKenny
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

μανολας έγραψε:Καλησπερα σημερα εκανα την διαδικασια μεσω φρουραρχειου για αναβολη. Ποτε περιπου να περιμενω να μου ερθει το γραμμα να κλεισω ραντεβου στην επιτροπη;

Το χαρτι της επτροπης ερχετε στην οικια σου ως συστημενο γραμμα, περιπου 20 ημερες αφου καταθεσεις το χαρτι απο το φρουραρχειο στην στρατολογικη σου υπηρεσια (πχ Ρουφ).

iKilledKenny
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Μίλτος έγραψε:Παιδιά ήθελα να ρωτήσω γίνεται να πατώ αν αναβολή από το φρουραρχειο; Και αν ναι τι χρειάζεται

Ξαναγραψε την ερωτηση, δεν μπορω να σε καταλαβω.

μανολας

Δημοσίευση από μανολας »

Αρα μπορω να κλεισω ραντεβου και μετα το περας τοθ 1 μηνα ε;
iKilledKenny
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

μανολας έγραψε:Αρα μπορω να κλεισω ραντεβου και μετα το περας τοθ 1 μηνα ε;

Δεν χρειαζεται ραντεβου, πηγαινεις απλα με την ταυτοτητα σου &Το χαρτι που σε καλει.

Πανω στο χαρτι θα εχει και τις ημερομηνιες που μπορεις να πας. Θελει περιπου 20 μερες να ερθει στο σπιτι σου και εχεις περιπου 2 εβδομαδες να πας μετα εσυ (αν το θυμαμαι καλα).

Καλο ειναι αφου σου ερθει το γραμμα, να κανεις ενα τηλεφωνο και να ρωτησεις εαν τα χαρτια σου εχουν φτασει στην επιτροπη (αυτα που κατεθεσες στο ρουφ). Εφοσων τα εχουν στα χερια τους, μπορεις να πας και χωρις ραντεβου.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες