Αναβολή - απαλλαγή στο Φρουραρχείο (2018)

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
νικολας

Δημοσίευση από νικολας »

Χρονια πολλα γιατι ρε παιδια εχει καθυστερηση τοσο πολυ η ανακοινωση για τη γ εσσο για το ποτε μπαινουμε;
pep

Δημοσίευση από pep »

Στο ΡΟΥΦ υπαρχει περιπτωση να σηκωσει κανενας τηλεφωνο; Γιατι εδω και 1 εβδομαδα που καλω δεν απανταει κανενας, ουτε χαρτια ηρθαν, ουτε ειδοποιησεις, ουτε τίποτα για την επιτροπη αναβολων. Ουτε ποτε ειναι οι προθεσμιες ξερει κανεις. Καμια βοήθεια?
Στελιος

Δημοσίευση από Στελιος »

Γεια σας κύριοι και χρόνια πολλά έχω κάνει 4.5 μήνες μ έμειναν άλλοι τόσοι πήρα αναβολή μέσα από το στρατόπεδο και τώρα θα με στείλουν Μάιο ξανά στο ίδιο στρατόπεδο έχω πολλά προβλήματα με την επιχείρηση μου και κάνω 2 δουλειές έξτρα ξέρει κανείς κάτι που μπορώ να κάνω; Επίσης θέλω να αλλάξω το i1 μου να το κάνω άοπλο Διώτη είχα μια τραγική εμπειρία με όπλο έξω από τον στρατό... ευχαριστώ πολύ
νικος

Δημοσίευση από νικος »

καλησπέρα είμαι ήδη 1 μήνα έχω ορκιστεί έχω πάρει άδεια κ έχω ξαναέρθει στο στρατόπεδο θέλω να φύγω λογικά από στεπ ψυχολόγο πως γίνεται η διαδικασία εύκολη; θα περιμένω κ άλλες μέρες εδώ μέσα;
νικολας

Δημοσίευση από νικολας »

Καλησπερα. Ποσες μερες πριν πρεπει να εχει το χαρτι του γιατρου ημερομηνια πανω ωστε να το δειξουμε στο φρουραρχειο; Ευχαριστω
tzoe88

Δημοσίευση από tzoe88 »

Γεια σας... Ειχα αιτηθει απλλαγη λογο πολυ χαμηλης οξυτητηας πριν 2 χρονια... Τελικα μου εδωσαν 2 χρονια αναβολη κ σε περπτωση που η κατασταση ειναι στασιμη ή δεν εχει καλυτερευσει θα παρω απαλλαγη... Εννοειται δεν αλλαξε τπτ... Υπαρχει περιπτωση να αλλαξουν γνωμη; Θα παρουσαιαστω φρουραρχειο αυτη τη φορα (την προηγουμενη εκανα το λθος κ πηγα στο στρατοπεδο) ... Τα μονα χαρτια που χριεαζομαι ειναι το παραπεμπτικο κ οι εξετασεις μου;
iKilledKenny
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από iKilledKenny »

tzoe88 έγραψε:Γεια σας... Ειχα αιτηθει απλλαγη λογο πολυ χαμηλης οξυτητηας πριν 2 χρονια... Τελικα μου εδωσαν 2 χρονια αναβολη κ σε περπτωση που η κατασταση ειναι στασιμη ή δεν εχει καλυτερευσει θα παρω απαλλαγη... Εννοειται δεν αλλαξε τπτ... Υπαρχει περιπτωση να αλλαξουν γνωμη; Θα παρουσαιαστω φρουραρχειο αυτη τη φορα (την προηγουμενη εκανα το λθος κ πηγα στο στρατοπεδο) ... Τα μονα χαρτια που χριεαζομαι ειναι το παραπεμπτικο κ οι εξετασεις μου;

Εφόσων στο ΦΕΚ ορίζεται Ι5 μετά από διετή αναβολή (ΔΑ), τότε ναι, είσαι καλυμένος. Τι φάση, λες να σου πούνε "σε κόψα εγώ, γεράκι είσαι! ";

Πάνω σου θα έχεις το σημείωμα κατάταξης, ταυτότητα &Πρόσφατες εξετάσεις που να αποδεικνύουν το πρόβλημα σου.

σακης

Δημοσίευση από σακης »

Αμα αργησει το σημειωμα καταταξης και θελοθμε να παρουμε αναβολη υγειας τι κανουμε; Ξερει κανεις; Γιατί χρειαζόμαστε το χαρτί για αναβολή
Jony

Δημοσίευση από Jony »

Παρουσιάζομαι Μάιο μετά από αναβολή για κοινωνικούς λόγους και θέλω να κάνω την διαδικασία αναβολής για ψυχολογικούς μέσω φρουραρχείου. Έχω χαρτί ψυχιάτρου ημερομηνίας Μάρτιος 2018

Υπάρχει περίπτωση το φρουραρχείο να μην το δεχθεί ως ''μη πρόσφατό'' και να μην μου δώσει παραπεμπτικό;

iKilledKenny
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Jony έγραψε:Παρουσιάζομαι Μάιο μετά από αναβολή για κοινωνικούς λόγους και θέλω να κάνω την διαδικασία αναβολής για ψυχολογικούς μέσω φρουραρχείου. Έχω χαρτί ψυχιάτρου ημερομηνίας Μάρτιος 2018

Υπάρχει περίπτωση το φρουραρχείο να μην το δεχθεί ως ''μη πρόσφατό'' και να μην μου δώσει παραπεμπτικό;

Οχι καλα εισαι με αυτο.

iKilledKenny
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

σακης έγραψε:Αμα αργησει το σημειωμα καταταξης και θελοθμε να παρουμε αναβολη υγειας τι κανουμε; Ξερει κανεις; Γιατί χρειαζόμαστε το χαρτί για αναβολή

Πρεπει να το εχεις μαζι σου για το φρουραρχειο δεν πας χωρις αυτο.

Μπες εδω και βαλε Επωνυμο και ΑΣΜ, να επιβεβαιωσεις οτι μπαινεις σε αυτην την ΕΣΣΟ:

https://katataxi.army.gr/el/anazitisi

Εαν δεν γνωριζεις το ΑΣΜ σου κανε ενα τηλεφωνο στην κοντινοτερη στρατολογια σου.
https://www.stratologia.gr/el/epikoinwnia

Εφοσων σε βγαζει οτι παρουσιαζεσαι και δεν εχεις το σημειωμα καταταξης, κανε τακτικα τηλεφωνα στο αστυνομικο τμημα της περιοχης σου μπας και πηγε και απλα το καμαρωνουν.(αυτο εγινε σε εμενα, ωσπου τελικα πηγα μονος μου απο εκει και ξαφνικα βρεθηκε... )

Η διορια σου για αναβολη μεσω φρουραρχειου (δεν παρουσιαζεσαι με αυτον τον τροπο) ειναι απο 5 μερες πριν την ημερα καταταξης, εως και την τελευταια, και εαν δεν τα καταφερεις σε αυτο το χρονικο πλαισιο μπορεις να την αιτηθεις και μεσα απο το στρατοπεδο, οποτε δεν χρειαζεται αγχος, εαν εχεις τα χαρτια σου μαζεμενα και δικαιουσαι την αναβολη, θα την παρεις με τον ενα η τον αλλο τροπο.

νικολας

Δημοσίευση από νικολας »

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ αλλα το θεμα ειναι οτι δε μπορω να ταξιδεψω στο στρατοπαιδο με το προβλημα που εχω. Σημερα πηρα τηλ και μου παν δε εχουν ερθει ακομα τα χαρτια.
iKilledKenny
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

νικολας έγραψε:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ αλλα το θεμα ειναι οτι δε μπορω να ταξιδεψω στο στρατοπαιδο με το προβλημα που εχω. Σημερα πηρα τηλ και μου παν δε εχουν ερθει ακομα τα χαρτια.

Ποσο του Μαιου παρουσιαζεσαι;

Νικόλας

Δημοσίευση από Νικόλας »

16 Μαΐου μπορώ και 16 να πάω φρουραρχείο ;
iKilledKenny
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Νικόλας έγραψε:16 Μαΐου μπορώ και 16 να πάω φρουραρχείο ;

Μπορεις ναι, αλλα δεν το συστηνω.

Οι ημερες που μπορεις να πας φρουραρχειο ειναι:10/05 - 11/05,14/05 - 16/05 (μεσολαβει σ/κ)

Το χαρτι καταταξης να το περιμενεις μεσα στην πρωτη εβδομαδα του Μαιου.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες