Αναβολή - απαλλαγή στο Φρουραρχείο (2018)
Καλησπερα. Ποτε περιπου θα μπει η εσσο του μαιου εχουμε καμια πληροφορια; Κ επεισης ποσες μερες πριν πρεπει να παω φρουραρχειο για διαδικασια αναβολης; Ευχαριστω
Εχω παρει ειδη 2 αναβολες (μαρτιο 2016, μαιο 2017) για ιατρικους λογους απο την τριπολη. Απο τι καταλαβα θα με καλεσουν ξανα ιουλιο.
ξερει κανεις αν θα με καλεσουν αθηνα η τριπολη; Και τη ημερομηνια στο περιπου;
Επισης εχω δυνατοτητα να παω πιο νωρις (αθηνα) μονος μου;
ξερει κανεις αν θα με καλεσουν αθηνα η τριπολη; Και τη ημερομηνια στο περιπου;
Επισης εχω δυνατοτητα να παω πιο νωρις (αθηνα) μονος μου;
Καλησπέρα,
Πέρασα απο γιατρο στο φρουραρχιο και εγραψε αναβολη για 1 χρονο λογο ψυχολογικων
Στο 401 θα ξαναπερασω απο γιατρους;
Ευχαριστω
Πέρασα απο γιατρο στο φρουραρχιο και εγραψε αναβολη για 1 χρονο λογο ψυχολογικων
Στο 401 θα ξαναπερασω απο γιατρους;
Ευχαριστω
Το 401 να το κανεις τι; Εφοσον περασες μια φορα απο γιατρο στο φρουραρχειο και σου εγραψε την αναβολη δεν εχει κατι αλλο μετα. Πλεον τα χαρτια σου θα πρεπει να πανε στρατολογια λογικα.
Υπαρχει κανενας που να εκανε την διαδικασια για αναβολη με την ΕΣΣΟ Μαρτιου με τις 5 εργασιμες πριν, και να του ηρθε ειδοποιηση για να περασει απο την επιτροπη απαλλαγων/αναβολων στο 401; Ξερουμε ποτε περιπου θα εχουμε νέα; Γιατι κοντεύει πια 1 μήνας από τότε.
Καλό θα ήταν να μην απαντάτε σε θέματα που δεν γνωρίζετε, μετά το φρουαρχείο το παιδί καταθέτει τα χαρτιά στην στρατολογία και περιμένει συστημένο που του επιτρέπει να κλείσει ραντεβού με την επιτροπή απαλλαγών (στο 401) για να ολοκληρωθεί η διαδικασία. ΔΕΝ έχει τελειώσει ακόμα.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 14
johnny έγραψε:Υπαρχει κανενας που να εκανε την διαδικασια για αναβολη με την ΕΣΣΟ Μαρτιου με τις 5 εργασιμες πριν, και να του ηρθε ειδοποιηση για να περασει απο την επιτροπη απαλλαγων/αναβολων στο 401; Ξερουμε ποτε περιπου θα εχουμε νέα; Γιατι κοντεύει πια 1 μήνας από τότε.
Εαν δεν σου εχει ερθει ακομη, παρε τηλεφωνο την στρατολογια σου αμεσα, εισαι στις τελευταιες μερες, μην φας πακετο που συμπιπτεις με τις αργιες των εορτων.
Εισαι στο σημειο που να παρεις ενα συστημενο γραμμα το οποιο σε καλει να "κλεισεις ραντεβου" (δεν χρειαζεται, εγω ετσι πηγα, δεν μου ειπε κανεις τιποτα), και να παρουσιαστεις στην επιτροπη απαλλαγων.
Κατέθεσα τα χαρτιά μου στο Ρουφ στις 7 Μαρτιου και μου ειχαν πει οταν αν δεν εχω λαβει ειδοποιηση μεχρι τις 5 Απριλιου να πάρω τηλέφωνο εκεί. Έπαιρνα χθες και σημερα όλο το πρωι αλλα δεν απάνταγε κανένας και βρίσκομαι εκτός Αθηνων πλέον για Πάσχα. Μέχρι πότε είναι η προθεσμία δηλαδη;
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
johnny έγραψε:Κατέθεσα τα χαρτιά μου στο Ρουφ στις 7 Μαρτιου και μου ειχαν πει οταν αν δεν εχω λαβει ειδοποιηση μεχρι τις 5 Απριλιου να πάρω τηλέφωνο εκεί. Έπαιρνα χθες και σημερα όλο το πρωι αλλα δεν απάνταγε κανένας και βρίσκομαι εκτός Αθηνων πλέον για Πάσχα. Μέχρι πότε είναι η προθεσμία δηλαδη;
Η δικη μου ειναι μεχρι την Πεμπτη 12 Απριλιου και στο ΡΟΥΦ κατεθεσα τα χαρτια μου στις 8 Μαρτιου. Ξαναπαρε τηλεφωνο και εαν δεν το σηκωνουν, περνα απο μονος στην επιτροπη (εχθες που πηγα, δεν μου ζητησαν το χαρτι που με καλεσανε, μοναχα την αστυνομικη μου ταυτοτητα, καθως τα απαραιτητα χαρτια εχουν μεταφερθει εκει, μετα την καταθεση που εγινε στο ΡΟΥΦ.)
Ακομη και να μην στο σηκωνουν, η επιτροπη βρισκετε εντος του 401 στην Κατεχακη (περνας κανονικα απο την πυλη), και ειναι ενα μικρο κιτρινο κτιριο. Για το καλο σου πηγαινε, γιατι εαν ληξει η προθεσμια σου, αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας και οτι οντως δεν το ελαβες.
Εγω δεν εκλεισα ραντεβου, δεν μου ζητηθηκε το χαρτι. Δεν υπαρχει λογος να γινει διαφορετικα στην δικη σου περιπτωση.
Καλο θα ηταν και ασχετοι σαν εσενα και στο λεω ευθεως να μην απαντανε ετεροχρονισμενα απλα για να πουν την πορδη τους στα παιδια που ρωτανε. Την διαδικασια - αναβολης μεσω φρουραρχειου την εχω περασει εγω προσωπικα εδω και 2 χρονια και απαντησα στον ανθρωπο βασει της εμπειριας μου. Καπιτο?
roko έγραψε:Καλο θα ηταν και ασχετοι σαν εσενα και στο λεω ευθεως να μην απαντανε ετεροχρονισμενα απλα για να πουν την πορδη τους στα παιδια που ρωτανε. Την διαδικασια - αναβολης μεσω φρουραρχειου την εχω περασει εγω προσωπικα εδω και 2 χρονια και απαντησα στον ανθρωπο βασει της εμπειριας μου. Καπιτο;
Μίλα καλύτερα ρε μπετόβλακα.
Παιρνω 3 μερες τηλεφωνο αλλα δεν απαντάει κανένας. Τωρα πάλι απο Τρίτη του Πάσχα πιθανότα να παω εκει όπως λες, καθως μεχρι τότε ειναι αργίες.
Η προθεσμία του καθενός απο τι καθορίζεται ως προς την ληξη; Από την ημέρα κατάθεσης των χαρτιών στο ΡΟΥΦ (7/3) ή από την μέρα που κανονικά θα παρουσιαζόμασταν;(13/3).
Με την επιτροπη ολα καλά, τι εγινε; Είχες κανενα πρόβλημα?
Η προθεσμία του καθενός απο τι καθορίζεται ως προς την ληξη; Από την ημέρα κατάθεσης των χαρτιών στο ΡΟΥΦ (7/3) ή από την μέρα που κανονικά θα παρουσιαζόμασταν;(13/3).
Με την επιτροπη ολα καλά, τι εγινε; Είχες κανενα πρόβλημα?
Ρε δεν αυτοκτονεις μαλακα?
Θα σου ερθει χαρτι καταταξης, θα πας 3-4 ημερες πριν φρουραρχειο με τα ιατρικα χαρτια σου απο ψυχιατρο ιδια μερα πας πεντελη τα υπογραφει σφραγιζει ο στρατιωτικος γιατρος γυρνας φρουραρχειο τα ξανα υπογραφουν την επομενη ημερα πας και τα καταθετεις στο στρατολογικο γραφειο κ μετα ερχετε χαρτι που σε καλουν στο 401 στρατιωτικο νοσοκομειο πας εκει κ μιλας για 1-2 λεπτα ο καθενας με εναν γιατρο ! Σου δινει ή 1 χρονο ή 2 χρονια αναβολη και μετα ερχετε σπιτι ενα χαρτι που ειναι το Ι5
δες εδω περισσοτερα
http://forum.thiteia.org/viewtopic.php?f=8&p=94719#p94719
δες εδω περισσοτερα
http://forum.thiteia.org/viewtopic.php?f=8&p=94719#p94719
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
johnny έγραψε:Παιρνω 3 μερες τηλεφωνο αλλα δεν απαντάει κανένας. Τωρα πάλι απο Τρίτη του Πάσχα πιθανότα να παω εκει όπως λες, καθως μεχρι τότε ειναι αργίες.
Με την επιτροπη ολα καλά, τι εγινε; Είχες κανενα πρόβλημα;
Από την ημέρα κατάθεσης (το έγραφε και το χαρτί επάνω). Λογικά εάν πας την Τρίτη θα είσαι εντός χρονικών πλαισίων, εφόσων είχαμε μία μέρα διαφορά που το κάναμε. Αλλά και από την ημέρα παρουσίασης να είναι και εγώ παρουσιαζόμουν στις 13/3 οπότε και έτσι να ήταν, πάλι δεν θα είχε διαφορά.
Πήγαινε κανονικά την Τρίτη μόνο με την ταυτότητα σου, χωρίς το χαρτί και δες τι μπορείς να κάνεις.
Για εμένα προσωπικά η επιτροπή ήταν 10 λεπτά υπόθεση, όταν πήγα δεν είχε και κόσμο, και μέσα έκατσα 2 λεπτά max, με πολύ βασικές ερωτήσεις και τίποτα ψαρωτικό / αμφίβολο.
Αυτό φαντάζομαι οφείλετε και στο πρόβλημα που έχω (ορθοπαιδικό - απώλεια τμήματος χεριού), οπότε εσύ ανάλογα με το πρόβλημα να είσαι λιγάκι έτοιμος για να μην σε ψαρώσουν (εάν έχεις δηλώσει ψυχολογικά, να ξέρεις τα φάρμακα και πληροφορίες σχετικά με αυτό που δήλωσες.)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες