Μεταθέσεις στο στρατό (2018)

Πληροφορίες για μεταθέσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις και πως επηρεάζονται από τη μειωμένη θητεία
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Cross
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Cross »

Τι αρχες Νοεμβρη ρε μεγαλε; Αρχες Νοεμβρη η 56 θα κλεινει 6μηνο και η 55 θα ετοιμαζεται να φυγει με αδειες απωλυσεως. Εντωμεταξυ οι μοναδες που δεν ειναι παραμεθωριο αντιμετωπιζουν σοβαρα προβληματα.
Βασιλης

Δημοσίευση από Βασιλης »

55ειμακ εγώ στην μονάδα π είμαι και έχουμε τρομερή εμπλοκη Λάρισα. Συγκεκριμένα περιμένουμε άτομα από αύριο 4 Και άλλα 7 από 2 Νοεμβρίου. Γ εσσο είναι ολοι
Άβαταρ μέλους
Cross
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Cross »

Βασιλης έγραψε: 55ειμακ εγώ στην μονάδα π είμαι και έχουμε τρομερή εμπλοκη Λάρισα. Συγκεκριμένα περιμένουμε άτομα από αύριο 4 Και άλλα 7 από 2 Νοεμβρίου. Γ εσσο είναι ολοι
Αυτους που λες για 2 Νοεμβρη προφανως εχουν βγει οι μεταθεσεις τους και τους κρατανε οι μοναδες τους παραπανω, επειδη εχουν αναγκη Αλλιως δεν υπαρχει περιπτωση να ξερουν απο τωρα, οτι θα ερθουν στην μοναδα σας. Εμενα η μεταθεση (355) ηρθε στην μοναδα μου Δευτερα και εφυγα Παρασκευη πριν 2 μηνες.
Βασιλης

Δημοσίευση από Βασιλης »

Η Β εσσο φέτος ότι χειρότερο. Ας πάνε όλοι παραμεθόριο να τελειώνει τ παραμύθι. Μας έχει φύγει το κλαπετο. Σκεφτόμαστε αναβολή. Με 30κς
Αλεκος

Δημοσίευση από Αλεκος »

Μαγκες βγηκε η μεταθεσει μου αλλα μεχρι να γυρισουν 58αριδες απτα σπεν δεν μας αφινει ο δοικοιτης εχουν παθει εμπλοκη κατω στη μοναδα και εγω ειμαι στο φυλακιο αν ειναι δηνατον ρε φιλε...356 σειρα...

Γιαννης8
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Γιαννης8 »

Ήρθαν στα Δωδεκάνησα και αύριο φεύγουμε.. ξέρεις κάνεις τι παίζει ριτσωνα; από εκεί Αθήνα δικαιουσαι ΔΝ και πως πας εκεί;
Σταγμενος

Δημοσίευση από Σταγμενος »

Πάει και όλη ή 356 σε εμάς. Όλοι ακόμα και οι αμεταθετοι πήραν μετάθεση. Σε εμάς ή 355 δεν πήρε κανείς. Τώρα μείνανε 4 άτομα που δεν φτάνουμε ούτε για τα μπιφτέκια των Σπεν. Είμαστε μακράν ή πιο καταραμένη σειρά, εμπλοκή μέχρι την απόλυση.
Βασιλης

Δημοσίευση από Βασιλης »

Μάγκες εσείς που πήρατε μετάθεση από νησιά το φύλλο πορείας σας μετά από πόσες μέρες παρουσιάζεστε στις μονάδες σας
Γιαννης8
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Γιαννης8 »

Βασίλη εμείς αύριο φεύγουμε από καλυμνο Λέρο Πάτμο και αύριο θα πάρουμε το φύλλο πορειας.. για που είσαι εσύ;
Βασιλης

Δημοσίευση από Βασιλης »

Λάρισα. Εγώ πήρα φύλλο πορείας και μπαίνω αύριο Εσείς; ς
356 ΣΣΕ

Δημοσίευση από 356 ΣΣΕ »

Αναλογα.. εμενα απο το 1ο γραφειο ποθύ ειμαι σε νησι και παω Αθηνα μου δινει 2 μερες και 4 ταπ που εχω υπολοιπο 6 μερες αδεια...
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Στην μετάθεση μου γράφει : Ημερομηνία μεταθεσης 24/10/2018. Δεν γράφει όμως ώρα. Τι ώρα πρέπει να παρουσιαστώ, γνωρίζει κανείς. Ευχαριστώ!!
no name

Δημοσίευση από no name »

Παιδια γνωριζει κανεις ποτε αρχιζουν οι μεταθεσεις της 357?
GIANNIS511

Δημοσίευση από GIANNIS511 »

Καλημέρα. Ξέρει κανείς πότε είναι να έρθουν οι μεταθέσεις για τους κατ' εξαίρεση δικαιούχους;
Α

Δημοσίευση από Α »

12 Δεκεμβρίου
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης