Μεταθέσεις στο στρατό (2018)
Τι αρχες Νοεμβρη ρε μεγαλε; Αρχες Νοεμβρη η 56 θα κλεινει 6μηνο και η 55 θα ετοιμαζεται να φυγει με αδειες απωλυσεως. Εντωμεταξυ οι μοναδες που δεν ειναι παραμεθωριο αντιμετωπιζουν σοβαρα προβληματα.
55ειμακ εγώ στην μονάδα π είμαι και έχουμε τρομερή εμπλοκη Λάρισα. Συγκεκριμένα περιμένουμε άτομα από αύριο 4 Και άλλα 7 από 2 Νοεμβρίου. Γ εσσο είναι ολοι
Αυτους που λες για 2 Νοεμβρη προφανως εχουν βγει οι μεταθεσεις τους και τους κρατανε οι μοναδες τους παραπανω, επειδη εχουν αναγκη Αλλιως δεν υπαρχει περιπτωση να ξερουν απο τωρα, οτι θα ερθουν στην μοναδα σας. Εμενα η μεταθεση (355) ηρθε στην μοναδα μου Δευτερα και εφυγα Παρασκευη πριν 2 μηνες.Βασιλης έγραψε: 55ειμακ εγώ στην μονάδα π είμαι και έχουμε τρομερή εμπλοκη Λάρισα. Συγκεκριμένα περιμένουμε άτομα από αύριο 4 Και άλλα 7 από 2 Νοεμβρίου. Γ εσσο είναι ολοι
Η Β εσσο φέτος ότι χειρότερο. Ας πάνε όλοι παραμεθόριο να τελειώνει τ παραμύθι. Μας έχει φύγει το κλαπετο. Σκεφτόμαστε αναβολή. Με 30κς
Μαγκες βγηκε η μεταθεσει μου αλλα μεχρι να γυρισουν 58αριδες απτα σπεν δεν μας αφινει ο δοικοιτης εχουν παθει εμπλοκη κατω στη μοναδα και εγω ειμαι στο φυλακιο αν ειναι δηνατον ρε φιλε...356 σειρα...
Ήρθαν στα Δωδεκάνησα και αύριο φεύγουμε.. ξέρεις κάνεις τι παίζει ριτσωνα; από εκεί Αθήνα δικαιουσαι ΔΝ και πως πας εκεί;
Πάει και όλη ή 356 σε εμάς. Όλοι ακόμα και οι αμεταθετοι πήραν μετάθεση. Σε εμάς ή 355 δεν πήρε κανείς. Τώρα μείνανε 4 άτομα που δεν φτάνουμε ούτε για τα μπιφτέκια των Σπεν. Είμαστε μακράν ή πιο καταραμένη σειρά, εμπλοκή μέχρι την απόλυση.
Μάγκες εσείς που πήρατε μετάθεση από νησιά το φύλλο πορείας σας μετά από πόσες μέρες παρουσιάζεστε στις μονάδες σας
Βασίλη εμείς αύριο φεύγουμε από καλυμνο Λέρο Πάτμο και αύριο θα πάρουμε το φύλλο πορειας.. για που είσαι εσύ;
Λάρισα. Εγώ πήρα φύλλο πορείας και μπαίνω αύριο Εσείς; ς
Αναλογα.. εμενα απο το 1ο γραφειο ποθύ ειμαι σε νησι και παω Αθηνα μου δινει 2 μερες και 4 ταπ που εχω υπολοιπο 6 μερες αδεια...
Στην μετάθεση μου γράφει : Ημερομηνία μεταθεσης 24/10/2018. Δεν γράφει όμως ώρα. Τι ώρα πρέπει να παρουσιαστώ, γνωρίζει κανείς. Ευχαριστώ!!
Παιδια γνωριζει κανεις ποτε αρχιζουν οι μεταθεσεις της 357?
Καλημέρα. Ξέρει κανείς πότε είναι να έρθουν οι μεταθέσεις για τους κατ' εξαίρεση δικαιούχους;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης