Μεταθέσεις στο στρατό (2018)

Πληροφορίες για μεταθέσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις και πως επηρεάζονται από τη μειωμένη θητεία
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Dr356

Δημοσίευση από Dr356 »

Δηλαδή σε πόσες μέρες αδερφε
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Καλημέρα. Μολις έρθει μετάθεση σε 356 ενημερώστε παιδιά. Ευχαριστώ.
Anavoli

Δημοσίευση από Anavoli »

Έχουν έρθει για αρκετούς σπασμοδικα την προηγούμενη βδομάδα και χτες/σήμερα αλλά ακόμα μαζικά όχι στη Λεσβο.
Άβαταρ μέλους
Cross
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Cross »

Τι θα γινει με την εμπλοκη μεσα στον Οκτωβρη; Στο ΓΕΕΘΑ θελουμε ατομα ακομα και σε παραδοσιακα βυσματικες υπηρεσιες υπαρχει θεμα.
Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

Είμαι παραμεθόριο 356 σειρά αμα μου έρθει μετάθεση μπορώ να ζητήσω να μου την κόψουν και μα παραμείνω στη μονάδα που είμαι;
Finrodd
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Finrodd »

Η Πάτρα είναι υπό διάλυσηΑπό Δευτέρα δε θα βγάζουμε ούτε εξοδούχο

Βασιλης

Δημοσίευση από Βασιλης »

Μάγκες ότι να ναι γίνεται που ακούστηκε; φτάνουμε μέσα Οκτώβρη και έχουμε εμπλοκη ακόμη ; υπέρτραγικο
356 Λάρισα
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από 356 Λάρισα »

Οι μεταθέσεις θα ξεκινήσουν από τις 15 Οκτωβρίου τελικά ή ενδέχεται να σκάσουν μερικές και μέσα στον Παρμενίων; (από 1η Στρατιά Λάρισας) 🆘🆘🆘
Gigi

Δημοσίευση από Gigi »

Καλησπέρα μάγκες! Μέσα στην εβδομάδα ο ταχυδρόμος της μονάδας πήγε ΓΕΕΘΑ, και σε ερώτηση του πότε θα ξεκινήσουν οι μεταθέσεις, η απάντηση που πήρε ήταν ότι θα δημοσιευτούν γύρω στις 4 Νοέμβρη! Τώρα αλήθεια ή ψέμματα δεν μπορώ να το ξέρω.
Κκκ

Δημοσίευση από Κκκ »

Μάγκες υπό διάλυση όλα, όλοι περιμένουμε την μετάθεση και όλοι είμαστε απογοητευμενοι. Παντού το ίδιο πρόβλημα. Τι θα γίνει ;
Sexy_Fantaraki

Δημοσίευση από Sexy_Fantaraki »

Γιάννης έγραψε:Είμαι παραμεθόριο 356 σειρά αμα μου έρθει μετάθεση μπορώ να ζητήσω να μου την κόψουν και μα παραμείνω στη μονάδα που είμαι;
παίζει γκομενάκι ε; 😛
Sexy_Fantaraki

Δημοσίευση από Sexy_Fantaraki »

Gigi έγραψε:Καλησπέρα μάγκες! Μέσα στην εβδομάδα ο ταχυδρόμος της μονάδας πήγε ΓΕΕΘΑ, και σε ερώτηση του πότε θα ξεκινήσουν οι μεταθέσεις, η απάντηση που πήρε ήταν ότι θα δημοσιευτούν γύρω στις 4 Νοέμβρη! Τώρα αλήθεια ή ψέμματα δεν μπορώ να το ξέρω.
της 356; Της 356 έχουν ξεκινήσει να πηγαίνουν στις μονάδες
Στρ(τθ)

Δημοσίευση από Στρ(τθ) »

Μας δουλεύεις ρε αδερφέ; Έλα λίγο Εαρμεθ στην Σάμο να δεις τι παίζει.. Κοντά στον 1 μήνα έχουμε να βγούμε εξοδουχοι.. Και παραπονιέσαι γιατί από Δευτέρα δεν θα βγαίνετε ;
Μεταθ

Δημοσίευση από Μεταθ »

Πότε θα ανακοινωθούν οι μεταθέσεις της 365; Έχουμε κανένα νέο ή καμιά επίσημη ανακοίνωση;
Άβαταρ μέλους
Gatzolidios
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Gatzolidios »

Τέλος τα αστεία, είμαστε σειρά 356 και γύρισαμε από άδεια ορκωμοσίας 17 Ιουνίου και από τότε τρώμε εμπλοκή, μην γράφετε ***** και γράψτε επιτέλους ποτέ θα έρθουν ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ και που να απευθυνθούμε δεν τραβάει άλλο αυτή η κατάσταση επιτέλους κάποιος από το ΓΕΣ να κάνει κάτι..
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες