Μεταθέσεις στο στρατό (2018)
Καλημέρα. Μολις έρθει μετάθεση σε 356 ενημερώστε παιδιά. Ευχαριστώ.
Έχουν έρθει για αρκετούς σπασμοδικα την προηγούμενη βδομάδα και χτες/σήμερα αλλά ακόμα μαζικά όχι στη Λεσβο.
Τι θα γινει με την εμπλοκη μεσα στον Οκτωβρη; Στο ΓΕΕΘΑ θελουμε ατομα ακομα και σε παραδοσιακα βυσματικες υπηρεσιες υπαρχει θεμα.
Είμαι παραμεθόριο 356 σειρά αμα μου έρθει μετάθεση μπορώ να ζητήσω να μου την κόψουν και μα παραμείνω στη μονάδα που είμαι;
Η Πάτρα είναι υπό διάλυσηΑπό Δευτέρα δε θα βγάζουμε ούτε εξοδούχο
Μάγκες ότι να ναι γίνεται που ακούστηκε; φτάνουμε μέσα Οκτώβρη και έχουμε εμπλοκη ακόμη ; υπέρτραγικο
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Οι μεταθέσεις θα ξεκινήσουν από τις 15 Οκτωβρίου τελικά ή ενδέχεται να σκάσουν μερικές και μέσα στον Παρμενίων; (από 1η Στρατιά Λάρισας) 🆘🆘🆘
Καλησπέρα μάγκες! Μέσα στην εβδομάδα ο ταχυδρόμος της μονάδας πήγε ΓΕΕΘΑ, και σε ερώτηση του πότε θα ξεκινήσουν οι μεταθέσεις, η απάντηση που πήρε ήταν ότι θα δημοσιευτούν γύρω στις 4 Νοέμβρη! Τώρα αλήθεια ή ψέμματα δεν μπορώ να το ξέρω.
Μάγκες υπό διάλυση όλα, όλοι περιμένουμε την μετάθεση και όλοι είμαστε απογοητευμενοι. Παντού το ίδιο πρόβλημα. Τι θα γίνει ;
παίζει γκομενάκι ε; 😛Γιάννης έγραψε:Είμαι παραμεθόριο 356 σειρά αμα μου έρθει μετάθεση μπορώ να ζητήσω να μου την κόψουν και μα παραμείνω στη μονάδα που είμαι;
της 356; Της 356 έχουν ξεκινήσει να πηγαίνουν στις μονάδεςGigi έγραψε:Καλησπέρα μάγκες! Μέσα στην εβδομάδα ο ταχυδρόμος της μονάδας πήγε ΓΕΕΘΑ, και σε ερώτηση του πότε θα ξεκινήσουν οι μεταθέσεις, η απάντηση που πήρε ήταν ότι θα δημοσιευτούν γύρω στις 4 Νοέμβρη! Τώρα αλήθεια ή ψέμματα δεν μπορώ να το ξέρω.
Μας δουλεύεις ρε αδερφέ; Έλα λίγο Εαρμεθ στην Σάμο να δεις τι παίζει.. Κοντά στον 1 μήνα έχουμε να βγούμε εξοδουχοι.. Και παραπονιέσαι γιατί από Δευτέρα δεν θα βγαίνετε ;
Πότε θα ανακοινωθούν οι μεταθέσεις της 365; Έχουμε κανένα νέο ή καμιά επίσημη ανακοίνωση;
- Gatzolidios
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Τέλος τα αστεία, είμαστε σειρά 356 και γύρισαμε από άδεια ορκωμοσίας 17 Ιουνίου και από τότε τρώμε εμπλοκή, μην γράφετε ***** και γράψτε επιτέλους ποτέ θα έρθουν ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ και που να απευθυνθούμε δεν τραβάει άλλο αυτή η κατάσταση επιτέλους κάποιος από το ΓΕΣ να κάνει κάτι..
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες