Μεταθέσεις στο στρατό (2019)
Απλα ρωταω ποσο κανει να βγει μια κατ' εξαίρεση!
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Γειά σας μαγκες απο 147ΤΕ χιου καμια μεταθεση σε νησι εχει ερθει; χωρις βυσμα και κατεξαιρεση; 

Βυσματικες 358 υπαρχει περιπτωση να ανακοινωθουν κι αλλες στις επομενες μερες;
Στρ359 έγραψε:Απλα ρωταω ποσο κανει να βγει μια κατ' εξαίρεση!
Το έχεις ρωτήσει 3-4 φορές τουλάχιστον, τι δεν έχεις καταλάβει από τις προηγούμενες απαντήσεις;
Μην σπαμαρρετε ρε παιδιά, γραφτε μόνο όταν μαθενετε ότι ήρθαν μεταθέσεις σε σας η σε συμφανταρους σας , μου έρχονται ειδοποιήσεις στο e mail κάθε φορά και ανοίγω πως και πως να δω άμα ξεκίνησαν οι μεταθέσεις..
Απλα μ. λεει κατσε ν φυγει η 358 και μετα εγω με την σειρα μ. ρωταω αν κανεις ξερει ποτε υπάρχει περίπτωση ν εγκριθει η κατ' εξαίρεση!
Στρ359 έγραψε:Απλα μ. Λεει κατσε ν φυγει η 358 και μετα εγω με την σειρα μ. Ρωταω αν κανεις ξερει ποτε υπάρχει περίπτωση ν εγκριθει η κατ' εξαίρεση!
Σου έχουν απαντήσει 4-5 άτομα, λοιπόν για τελευταία φορά από την στιγμή που κάνεις τα χαρτιά σου για κατ'εξαίρεση η επιτροπή συνεδριάζει 2 φορές τον μήνα. Από εκεί και πέρα πρήζε το πρώτο γραφείο της μονάδας σου και όχι ένα φόρουμ

Πάντως μην περιμένεις νωρίτερα από τον μήνα να φύγεις.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Ρε φιλε ακομα δεν μπηκες κατσε κανε λιγο υπομονη μην βιαζεσαι τοσο πολυ

Ρε παιδες... εμενα μου ειπαν οτι εχει δρομολογιθει η μεταθεση μ ειναι ετοιμη κ περιμενω ειμαι 358... δεν βγαινουν αλλες αυτον τν μηνα μεταθεσης τωρα δλδ φεβρουαριο κ αμα;
Καλησπέρα.. Γίνεται να πάρεις μετάθεση (κανονικά.. όχι βυσματική) και να ξαναπάρεις (βυσματική αυτή τη φορά) την επόμενη φορά που γίνονται μεταθέσεις ή πρέπει να περάσει συγκεκριμένος χρόνος στην μονάδα που σε στείλανε κανονικά; (Προφανώς παίζει ρολο και τι βύσμα έχεις αλλά και πάλι θα ήθελα να μάθω) Ευχαριστώ
Εγώ ήξερα ότι το πρωτο 10ημερο του Φλεβάρη θα βγουν οι μεταθέσεις της 358. Βέβαια αυτή θα είναι η εβδομάδα των συπο... Άλλοι λένε έδωσαν 20 μέρες παράταση λόγω της αλλαγής καμένου.. αλλά τα βυσματικα της 359 ήρθαν κανονικά. Θα δείξει μάγκες. Υπομονη.
Μαγκες κατι λενε για μεταθεσεις της 358 για 4-5-6 φλεβαρη.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης