Μεταθέσεις στο στρατό (2019)
Απλα ρωταω ποσο κανει να βγει μια κατ' εξαίρεση!
-
147ΤΕ
- Στρατιώτης

- Posts in topic: 2
Γειά σας μαγκες απο 147ΤΕ χιου καμια μεταθεση σε νησι εχει ερθει; χωρις βυσμα και κατεξαιρεση; 

-
ΜΕΝΙΟΣ
Βυσματικες 358 υπαρχει περιπτωση να ανακοινωθουν κι αλλες στις επομενες μερες;
-
fsafa
Στρ359 έγραψε:Απλα ρωταω ποσο κανει να βγει μια κατ' εξαίρεση!
Το έχεις ρωτήσει 3-4 φορές τουλάχιστον, τι δεν έχεις καταλάβει από τις προηγούμενες απαντήσεις;
Μην σπαμαρρετε ρε παιδιά, γραφτε μόνο όταν μαθενετε ότι ήρθαν μεταθέσεις σε σας η σε συμφανταρους σας , μου έρχονται ειδοποιήσεις στο e mail κάθε φορά και ανοίγω πως και πως να δω άμα ξεκίνησαν οι μεταθέσεις..
Απλα μ. λεει κατσε ν φυγει η 358 και μετα εγω με την σειρα μ. ρωταω αν κανεις ξερει ποτε υπάρχει περίπτωση ν εγκριθει η κατ' εξαίρεση!
-
fsafa
Στρ359 έγραψε:Απλα μ. Λεει κατσε ν φυγει η 358 και μετα εγω με την σειρα μ. Ρωταω αν κανεις ξερει ποτε υπάρχει περίπτωση ν εγκριθει η κατ' εξαίρεση!
Σου έχουν απαντήσει 4-5 άτομα, λοιπόν για τελευταία φορά από την στιγμή που κάνεις τα χαρτιά σου για κατ'εξαίρεση η επιτροπή συνεδριάζει 2 φορές τον μήνα. Από εκεί και πέρα πρήζε το πρώτο γραφείο της μονάδας σου και όχι ένα φόρουμ

Πάντως μην περιμένεις νωρίτερα από τον μήνα να φύγεις.
-
147ΤΕ
- Στρατιώτης

- Posts in topic: 2
Ρε φιλε ακομα δεν μπηκες κατσε κανε λιγο υπομονη μην βιαζεσαι τοσο πολυ

-
Μπιλ
Ρε παιδες... εμενα μου ειπαν οτι εχει δρομολογιθει η μεταθεση μ ειναι ετοιμη κ περιμενω ειμαι 358... δεν βγαινουν αλλες αυτον τν μηνα μεταθεσης τωρα δλδ φεβρουαριο κ αμα;
Καλησπέρα.. Γίνεται να πάρεις μετάθεση (κανονικά.. όχι βυσματική) και να ξαναπάρεις (βυσματική αυτή τη φορά) την επόμενη φορά που γίνονται μεταθέσεις ή πρέπει να περάσει συγκεκριμένος χρόνος στην μονάδα που σε στείλανε κανονικά; (Προφανώς παίζει ρολο και τι βύσμα έχεις αλλά και πάλι θα ήθελα να μάθω) Ευχαριστώ
-
Στρ358
Εγώ ήξερα ότι το πρωτο 10ημερο του Φλεβάρη θα βγουν οι μεταθέσεις της 358. Βέβαια αυτή θα είναι η εβδομάδα των συπο... Άλλοι λένε έδωσαν 20 μέρες παράταση λόγω της αλλαγής καμένου.. αλλά τα βυσματικα της 359 ήρθαν κανονικά. Θα δείξει μάγκες. Υπομονη.
-
Στρ358
Μαγκες κατι λενε για μεταθεσεις της 358 για 4-5-6 φλεβαρη.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης