Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)
https://www.google.com/amp/s/www.dikaiologitika.gr/eidhseis/theseis-ergasias/272240/elas-o-telikos-pinakas-katataksis-gia-tis-proslipseis-eidikon-frouron-2019/amp
Καλημερα αλανια. βγηκανε οι πινακες κ ημερομηνιες!!!
Επιτέλους 

Παιδιά είναι κάποιος από εδώ σειρά 251 με 375 ; από θεσσαλονίκη; να κανονίσουμε να κατέβουμε όλοι μαζί κάτω
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά από τα βάθη της καρδιάς μ θέλω να ζητήσω συγνωμη που είπα ότι ανέβηκαν όλοι 20 παραπάνω που ήταν κακό και για μένα με κοροιδεψαν απλα ηθελα να το πω σε όλους σας που μιλάμε τόσο καιρό!! Το ονοιρο είναι τόσο κοντά και τόσο μακριά ευχαριστώ ολα τα παιδιά Σωτήρη σλειντ wolver που γράφουν και βοηθούν μακαρι με μερικούς να τα πουμε μέσα
Καλη μας επιτυχια!
Έπεσα μέσα ολε! Καλή επιτυχία μάγκες χάσατε θέσεις καθόλου; εγώ μόνο 3 Θάνο που είσαι; καλή επιτυχία μάγκες εγώ δίνω Ευελπίδων στη Βάρης Κορωπίου αθλήματα
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 42
Ξέρεις πως θα πας στο Κορωπί;
Ε. Κ. Α. Μ 1 έγραψε:Ξέρεις πως θα πας στο Κορωπί;
Αθηναίος είμαι άρα με την μηχανή μου ( αν δεν βρέχει εκείνη την ημέρα) κάτι τέτοια δείχνει
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 42
Slade7 έγραψε:Ε. Κ. Α. Μ 1 έγραψε:Ξέρεις πως θα πας στο Κορωπί;
Αθηναίος είμαι άρα με την μηχανή μου ( αν δεν βρέχει εκείνη την ημέρα) κάτι τέτοια δείχνει
Α οκ ωραίος. Εγώ με ΜΜΜ
Καλή επιτυχία σε όλους αλάνια! Καλή δύναμη σε όσους είμαστε από επαρχία.3 μέρες είναι θα περάσουν!
Ε. Κ. Α. Μ 1 έγραψε:Slade7 έγραψε:Ε. Κ. Α. Μ 1 έγραψε:Ξέρεις πως θα πας στο Κορωπί;
Α οκ ωραίος. Εγώ με ΜΜΜ
Τραμ μέχρι Γλυφάδα και μετά το λεωφορείο 120 σταματάει έξω από τη σχολή μπείτε google maps βρείτε την στάση έξω από την Ευελπίδων και πατήστε να σας δείξει αλλιώς κατεβάστε την εφαρμογη moovit
Καλημέρα παιδιά και μπράβο σε όλους μας και καλή μας επιτυχία. εγω έπεσα 6 θέσεις αλλά οκ.Δίνω με β επιτροπή οπότε όποιος είναι από Κερατσίνι και δεν έχει πως να πάει μπορώ να τον πάρω εγώ τρίτες Τετάρτη και Πέμπτη πρωι
Slade7 έγραψε:Ε. Κ. Α. Μ 1 έγραψε:Slade7 έγραψε:Ε. Κ. Α. Μ 1 έγραψε:Ξέρεις πως θα πας στο Κορωπί;
Α οκ ωραίος. Εγώ με ΜΜΜ
Τραμ μέχρι Γλυφάδα και μετά το λεωφορείο 120 σταματάει έξω από τη σχολή μπείτε google maps βρείτε την στάση έξω από την Ευελπίδων και πατήστε να σας δείξει αλλιώς κατεβάστε την εφαρμογη moovit
Η το πιο εύκολο για μένα προαστιακό μέχρι το Κορωπί και ακριβώς απέξω έχει στάση του 120 και σε αφήνει έξω ακριβώς από Ευελπίδων
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες