Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 92

Δημοσίευση από Dea pz »

Αλάνια.. εννοείτε πως τις ενστάσεις θα τις έδιναν σημασία... υπάρχουν άτομα π αδικήθηκαν κ δεν τους μετρήθηκε κάποιο χαρτί .. άτομο π δεν τ μέτρησαν χαρτί έχει κάνει ένσταση δεν έχει λάβει ακόμα απάντηση.. σε αντίθεση μ Άλλον... ο ΑΣΕΠ κοιτάει μόνο τις ενστάσεις όσο αναφορά κάποιο χαρτι π δεν μετρήθηκε.. πολύ πιθανόν δεν τ έχουν δει όλα ακόμα.. υπομονή μια εβδομάδα..
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 232

Δημοσίευση από Slade7 »

Player7 έγραψε:Πριν λιγο καιρο slade7 ελεγες σιγα μωρε μη λαβουν υποψιν τους τις ενστασεις, ουτε που θα τις κοιταξουν! Το ελεγες πριν καιρο! Και τωρα βλεπετε οτι η διαδικασια αργει λογω των ενστασεων γι αυτο να μη βιαζεστε, απορω πως ο αλλος ξερει οτι επεσε 22 θεσεις ενω δεν ειχαν κοιταξει τιποτα ακομα.

Αλλωστε το ειπε και ο Σωτηρης!

Ρε συ player γίνεσαι κουραστικός να δεις που από τις 200 θα περάσουν καμία 30ρια το πολύ το ότι τις αργούν έχουν άλλους σκοπούς που ο κάθε νοήμον άνθρωπος το καταλαβαίνει δεν θα δώσουν βάση μην ανησυχείς αυτό που είπα το ξαναλέω τώρα.

Όλη αυτή η καθυστέρηση είναι καλό για τα παιδιά τους επιλαχών διότι θα βγει και το λιμενικό σε 4 μέρες στα θα τραβήξει και εκεί άτομα επιτυχών με πολλά μόρια

Και εννοείται τους τραυματίες εγώ πιστεύω μέχρι τέλος της άλλης βδομάδα θα έχουν ανακοινωθεί οι πίνακες και από 7 8 Οκτωβρίου θα αρχίζουν οι διαδικασίες

Δεα350

Δημοσίευση από Δεα350 »

Καλησπέρα δεν ξέρω αν ευσταθούν όλες οι ενστάσεις αλλά για ποιο λόγο κάποιος να δώσει χρήματα αν δε δικαιωθεί; εγω πάντως θα το φτάσω στα άκρα αν δε περάσει γιατί είμαι νόμιμος
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

Δεα350 έγραψε:Καλησπέρα δεν ξέρω αν ευσταθούν όλες οι ενστάσεις αλλά για ποιο λόγο κάποιος να δώσει χρήματα αν δε δικαιωθεί; εγω πάντως θα το φτάσω στα άκρα αν δε περάσει γιατί είμαι νόμιμος

Διότι προφανώς δεν ξέρουν πως παίρνουν μόρια ούτε έχουν διαβάσει ποτέ τους την προκήρυξη και απλά κάνουν ένσταση δεν μιλήσαμε για άτομα που δεν τους έβαλαν άδικα τα μόρια προφανώς!

Δεα350

Δημοσίευση από Δεα350 »

Καλημέρα το θεωρώ χαζομάρα να κάνουν ένσταση χωρίς να έχουν διαβάσει την προκήρυξη. οτι τι μυαλό καθόλου.
Johnny94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Johnny94 »

Βρε παιδιά και εγώ έχω φίλο που έκανε γιατί αντί για πτυχιο ιταλικών έβαλε βεβαίωση και τώρα κατέθεσε στην ένσταση το πτυχιο αν και νομίζω πως έλεγε η προκυρηξη για βεβαίωση..
Johnny94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δεν*
Άβαταρ μέλους
Makis13
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Makis13 »

Johnny94 έγραψε:Βρε παιδιά και εγώ έχω φίλο που έκανε γιατί αντί για πτυχιο ιταλικών έβαλε βεβαίωση και τώρα κατέθεσε στην ένσταση το πτυχιο αν και νομίζω πως έλεγε η προκυρηξη για βεβαίωση.

Λεει ξεκαθαρα στα δικαιολογητικα Φωτ/φο Πτυχίου ξένης γλώσσας (και β΄ ξένης γλώσσας). Σελιδα 10.

Μπαινει επιτυχων; Αν του μετρησουν βεβαια.

Άβαταρ μέλους
MIXALHS GLOCK
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από MIXALHS GLOCK »

Fotis L έγραψε: Καλημέρα στην ομάδα το φρενάρουν για ευνόητους λόγους παιδιά που όλοι λίγο πολύ ξέρουμε.. Εντομεταξη πολλά άτομα πιστεύω θ φύγουν από Ε. Φ γτ πήραν τους σωφρονιστικούς Σ. Κ δίνουν αθληματα
Αργεί η μονιμοποίηση των σωφρονιστικών, πρώτα θα τελειώσει η διαδικασία των φρουρών, άρα δεν αλλάζει κάτι!
Αντε

Δημοσίευση από Αντε »

Καλα ολα αυτα. Ξερω οτι ειναι εκτος θεματος αλλα αν οι φρουροι μπουν μετα τις 15 οκτωβριου. Οι αστυφυλακες πότε θα μπουν στη σχολη αυτη. Και εγω επιτυχον ειμαι αλλα περασα τελικα απο πανελλαδικες με την 4η
Johnny94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Αυτό λέω ήθελε πτυχιο όχι βεβαίωση αν του το μετρήσουν βγαίνει επιτυχών ναι αλλά δεν ξέρω αν θα το μετρήσουν
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

Johnny94 έγραψε:Αυτό λέω ήθελε πτυχιο όχι βεβαίωση αν του το μετρήσουν βγαίνει επιτυχών ναι αλλά δεν ξέρω αν θα το μετρήσουν

Αυτό είναι δικό του λάθος δεν διάβασε την προκήρυξη τώρα που έστειλε το πτυχίο δεν είμαι σίγουρος αν θα του το μετρήσουν εφόσον δεν το κατέθεσες αρχικά στην αίτηση αν ήταν έτσι υπάρχουν πολλά άτομα που δώσανε λάθος χαρτιά η δεν πρόλαβαν να έχουν τα σωστά δικαιολογητικά και δεν πηραν τα μορια άρα κάνουν όλοι ένσταση και τα παίρνουν μετά; εννοείται πως όχι γι'αυτό σου έδωσε προθεσμία 20 μέρες και 5 μέρες μετά για να φέρεις τα γνήσια εάν έχεις πάει βεβαίωση. Οι ενστάσεις είναι για αυτούς που ενώ κατέθεσαν σωστά χαρτιά δεν τους μέτρησαν τα μόρια επειδή ξέχασαν επειδή μπερδεύτηκαν επειδή δεν ξέρω και εγώ τι...

Johnny94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Αυτό πιστεύω και εγώ... slade τώρα αναμένουμε
Johnny94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής