Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Spik
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από Spik »

Άμα είσαι 1.81 και 92.5 κιλά, τότε σίγουρα φταίνε τα κιλά σου. Προλαβαίνεις να χάσεις τουλάχιστον 3 κιλά μέχρι την εξέταση. Κάνε το άμα θες πραγματικά να περάσεις.
Opel-gtc
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Opel-gtc »

Panos93 έγραψε:Καλημέρα κομάντος, έχω ξανα γράψει για το θέμα μου, πήγα και σήμερα το πρωι για τεστ στο στάδιο, και πάλι να δεν μπόρεσα να το βγάλω το ριμάδι στα 4.20, πάλι έκανα 30¨ Παραπάνω, δεδομένου ότι η αντοχή δεν πιστεύω ότι φτιάχνεται σε μικρό χρονικό διάστημα, πιστεύετε ότι μπορώ να τα καταφέρω εκείνη τη μέρα ; Δεν είμαι ούτε γιωτάς ούτε καμιά καραμπινάτη περίπτωση από εκείνους που βλέπεις στα ΠΤΚ να τα παρατάνε στα 700 μέτρα, αλλά ζορίζομαι αρκετά, με δυσκολία το βγάζω στα 4.40-50 καθε φορά, τι λέτε ρε μάγκες, γίνονται θαύματα ; Υ. Γ δεν έχω καμιά όρεξη να ακούσω ούτε προσβολές ούτε ειρωνείες τύπου ¨ χοντρέ, γιωτά¨ και τέτοια από κανέναν, δεν πρόσβαλα κανέναν και δεν θέλω να με προσβάλουν, Ήμουν Ι1 στον στρατό δόκιμος, μόνο όσοι θέλουν να με βοηθήσουν πραγματικά θέλω να μου απαντήσουν και κανένας άλλος

Φιλε κκαλημερα εγω προσοπικα πταν ξεκινισα το 1000 το εβγαζα 4:25 τωρα το εχω κατεβασει 4:01 εκανα μια φορα την μερα τρεξιμο και μια φορα την μερα 600-400-100 να σκασει το πνευμονι μου αλλα εχασα και 9 κιλα γτ εκανα διατροφη και με βοηθησαν ολα αυτα ελπιζω να σε βοηθησουν και εσενα με καποιο τροπο αν θες να τα ακολουθησεις

Άβαταρ μέλους
Panos93
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Panos93 »

Χαλαρούς γυρους εννοώ τζόκινγκ, αλλά με την ώρα αυξάνω τον ρυθμό, κάνω γύρω στους 10 με 15 γύρους με προοδευτική αύξηση της ταχύτηττας
Diasdea
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Diasdea »

Παιδιά εγώ το τρέξιμο το βγάζω σε 3.30 και όλα τα άλλα... αλλα νιώθω τα πόδια μ κουρασμένα.. Χθες έκανα το μήκος και δεν είχα δύναμη να πηδηξω
Άβαταρ μέλους
Spik
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από Spik »

Diasdea έγραψε:Παιδιά εγώ το τρέξιμο το βγάζω σε 3.30 και όλα τα άλλα... Αλλα νιώθω τα πόδια μ κουρασμένα. Χθες έκανα το μήκος και δεν είχα δύναμη να πηδηξω

Φίλε ξεκούραση επιγόντως, κι εγώ το ίδιο έπαθα και μετά έκατσα 5 μέρες και όταν ξανάτρεξα έβγαλα το χιλιάρι σε 15 δευτερόλεπτα λιγότερο. Άμα νιώθεις κουρασμένος, ειδικά την επόμενη μέρα μετά από ύπνο, τότε σημαίνει οτι τρέχεις πιο πολύ απ'ο, τι πρέπει.

Ε.Κ.Α.Μ 1
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από Ε.Κ.Α.Μ 1 »

Εγώ θα σου έλεγα να ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα του τύπου:10 λεπτά τρέξιμο σε ρυθμούς τζοκινγκ για ζέσταναν , καλές διατάσεις (πολύ καλές) , και μετά να κάνεις τα 100 σπριντ τα 100 πολύ χαλαρό τζοκινγκ (σχεδόν να σέρνεται για να πάρεις ανάσες) . Όλο αυτό συνεχόμενα για καμιά 4-5 γύρους. Διάλειμμα και διατάσεις. Λίγο νερό . Ξανά το ίδιο. Καλές διατάσεις και σπίτι. Κάντο δύο τρεις φορές (μέρες) αυτό και θα έχεις βελτίωση στις ανάσες σου. Το θέμα στο τρέξιμο δεν είναι μόνο οι ανάσες αλλά και τα πόδια. Κάποιοι που δεν έχουν τρέξει για πολύ καιρό στο χιλιαρι μετά τον 1ο γύρο ίσως αρχίζουν τα πόδια να βαρενουν και να "μουδιάζουν" . Μπορεί αυτές τις μέρες που θα κάνεις αυτήν την διαλλειματικη προπόνηση τα πόδια σου να τα νιώσεις πιασμένα αλλά είναι φυσιολογικό γτ γυμνάστηκαν. Καλές διατάσεις. Προλαμβάνουν τυχόν τραυματισμούς. Καλή συνέχεια
Opel-gtc
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Opel-gtc »

Opel-gtc έγραψε:
Panos93 έγραψε:Καλημέρα κομάντος, έχω ξανα γράψει για το θέμα μου, πήγα και σήμερα το πρωι για τεστ στο στάδιο, και πάλι να δεν μπόρεσα να το βγάλω το ριμάδι στα 4.20, πάλι έκανα 30¨ Παραπάνω, δεδομένου ότι η αντοχή δεν πιστεύω ότι φτιάχνεται σε μικρό χρονικό διάστημα, πιστεύετε ότι μπορώ να τα καταφέρω εκείνη τη μέρα ; Δεν είμαι ούτε γιωτάς ούτε καμιά καραμπινάτη περίπτωση από εκείνους που βλέπεις στα ΠΤΚ να τα παρατάνε στα 700 μέτρα, αλλά ζορίζομαι αρκετά, με δυσκολία το βγάζω στα 4.40-50 καθε φορά, τι λέτε ρε μάγκες, γίνονται θαύματα ; Υ. Γ δεν έχω καμιά όρεξη να ακούσω ούτε προσβολές ούτε ειρωνείες τύπου ¨ χοντρέ, γιωτά¨ και τέτοια από κανέναν, δεν πρόσβαλα κανέναν και δεν θέλω να με προσβάλουν, Ήμουν Ι1 στον στρατό δόκιμος, μόνο όσοι θέλουν να με βοηθήσουν πραγματικά θέλω να μου απαντήσουν και κανένας άλλος

Φιλε κκαλημερα εγω προσοπικα πταν ξεκινισα το 1000 το εβγαζα 4:25 τωρα το εχω κατεβασει 4:01 εκανα μια φορα την μερα τρεξιμο και μια φορα την μερα 600-400-100 να σκασει το πνευμονι μου αλλα εχασα και 9 κιλα γτ εκανα διατροφη και με βοηθησαν ολα αυτα ελπιζω να σε βοηθησουν και εσενα με καποιο τροπο αν θες να τα ακολουθησεις

Και ειμαι και καπνιστης

Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 92

Δημοσίευση από Dea pz »

Από την στιγμή π τ βγάζετε δεν θέλει πολύ ζόρισμα..1-2 φορές την εβδοαμδα να μην ξεχνάνε τ πόδια κ συντήρηση.. όσο γ το παιδί μ το 1000 .. τ αρνητικό είναι ότι θεωρητικά δεν έχεις χρόνο... καθημερινή προσποίηση... πολύ καλό ζέσταμα κ ζόρισε τον εαυτό σ.. αλλιβα δεν βγαίνει.. σίγουρα κουραζόμαστε όλοι... αλλά εκεί θέλει πείσμα κ με μην σταματήσεις... πάρε ένα ρολόι πάνε σ γήπεδο 400 κάθε γύρος η εκεί π εισια υπολόγισε το.. κ χρονομέτρησε ν κανεια ο γύρο 1:40-1:45 και τον τελευταίο μισό δώσε ψυχή κ σώμα.. κ βάλε πείσμα.. κ ξέρεις γιοτ να βάλεις πείσμα ; Γιατί φίλε εισια ένας από τους 1500 ανάμεσα σε 18.000 κ χιλιάδες.. γ αυτό κ μόνο μην τ παρατάς...
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 232

Δημοσίευση από Slade7 »

Αγορίνα μου κάνεις δεν θα σου πει τέτοιο πράγμα πες μου λίγα πράγματα γενικά τι επαφή είχες με τον αθλητισμό γενικά; αν βελτιώσεις την τεχνική μπορείς να ρίξεις τους χρόνους και στο μικρό χρονικό διάστημα που μας μένει πες μου σε πιο γήπεδο πας για προπόνηση ;

Ε.Κ.Α.Μ 1
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Diasdea έγραψε:Παιδιά εγώ το τρέξιμο το βγάζω σε 3.30 και όλα τα άλλα... αλλα νιώθω τα πόδια μ κουρασμένα.. Χθες έκανα το μήκος και δεν είχα δύναμη να πηδηξω

Είναι φυσιολογικό γτ πιέσες πολύ τον εαυτό σου. Είσαι τέλειος από θέμα χρόνου.200 μέτρα μπροστά από πολλούς. Παράλληλα με καλό ύπνο και διατροφή πρέπει να κάνεις προπονήσεις αποθεραπείας. Χαλαρό 10λεπτο τρέξιμο και πολύ καλές διατάσεις και τα πόδια σου θα επανέλθουν. Δεν είναι κάτι το ανησυχητικό αυτό που νιώθεις.

Υποψήφιος

Δημοσίευση από Υποψήφιος »

Προσοχη:δμς

Diasdea
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από Diasdea »

Ευχαριστώ φίλε σπικ ναι πηγαίνω 4 φορές την εβδομάδα εδώ και 2 μήνες κοντά... Λογικά είναι να κλαταρω.. Παίρνω τώρα φουλ αμινοξέα και θα σταματήσω 1 βδομάδα να ξεκουραστω
Giorgos93

Δημοσίευση από Giorgos93 »

Παιδια ποσα βηματα φορα παιρνετε στο μηκος; και τι τεχνικη ακολουθειτε;
Diasdea
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από Diasdea »

Να μην σταματήσω τελείως λες για καμιά βδομάδα; απλώς τρέξιμο χαλαρό δλδ χωρίς το. Μηκος
Ε.Κ.Α.Μ 1
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Ναι δεν χρειάζεται κάθε μέρα να πας. Πήγαινε και μέρα παρά μέρα. Χαλαρό τρέξιμο 10λεπτο και πολύ καλές διατάσεις , κάντο δύο φορές , λίγες δρομικες μετά πάλι διατάσεις καιτέλος. Έτσι θα κάνεις αποθεραπεία
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες