το καλύτερο ειναι να ρωτήσεις σε κάποιο Α. Τ να σου απαντήσουν ισως να εχουν βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση και πολυ απλα ειναι η αρμόδια αρχη εφοσον απο εκει θα την ζητήσεις την άδεια εφόσον εισαι στην αστυνομια!E'MK έγραψε:Αλάνια μου να σας κάνω μια άκυρη ερώτηση...Aν κάνεις μεταπτυχιακό κ μπεις στην αστυνομία, δικαιούσαι καμία φοιτητική άδεια;To λέω γιατί οι αιτήσεις για μεταπτυχιακά γίνονται αυτή την περίοδο... Ξέρω, χλωμό έως και απίθανο να χορηγούνται άδειες. Κ μην μου πει κανείς έξυπνος τι να το κάνω το μεταπτυχιακό αν μπω στην αστυνομία.
Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 90
Ξέρει κανείς ενα γήπεδο ποδοσφαίρου (όχι στοιβου) πόσους γύρους είναι το 1km; Εξαρταται το γηπεδο βασικά; Γιατί με τις εφαρμογές στο κινητο δεν βγάζω ακρη.
"Θαρσείν Χρή" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 101
- Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ
Το κινητό χάνει βήματα και μέτρα το προσπάθησα και σε μένα τα ίδια έκανε. συνηθως 2.5 γύρους είναι!Sailor123 έγραψε:Ξέρει κανείς ενα γήπεδο ποδοσφαίρου (όχι στοιβου) πόσους γύρους είναι το 1km; Εξαρταται το γηπεδο βασικά; Γιατί με τις εφαρμογές στο κινητο δεν βγάζω ακρη.
"ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ" 575
-
- Ανθυπασπιστής
Αλεξανδρος Κ. έγραψε:Το κινητό χάνει βήματα και μέτρα το προσπάθησα και σε μένα τα ίδια έκανε. συνηθως 2.5 γύρους είναι!Sailor123 έγραψε:Ξέρει κανείς ενα γήπεδο ποδοσφαίρου (όχι στοιβου) πόσους γύρους είναι το 1km; Εξαρταται το γηπεδο βασικά; Γιατί με τις εφαρμογές στο κινητο δεν βγάζω ακρη.
Ρε φίλε μου δυο μιση γύρους μου φαίνεται λίγο. Εμένα μου βγάζει ότι το γήπεδο ποδοσφαίρου είναι 3,5 γύρους περιπου το 1Km. Ξέρω ότι του στοιβου είναι δύο γύρους και κάτι. Του ποδοσφαιρου είναι σίγουρα περισσότερους. Αλλά νομίζω ότι εξαρταται και από το γήπεδο ποδοσφαίρου.
Το γήπεδο στίβου είναι 2,5 γύρους.. όποτε του ποδοσφαίρου σίγουρα περισσότερο.. υπολόγισε μισό γύρο ακόμα Σύνολο 3 .. έτσι πιστεύω
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 101
- Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ
Sailor123 έγραψε:Αλεξανδρος Κ. έγραψε:Το κινητό χάνει βήματα και μέτρα το προσπάθησα και σε μένα τα ίδια έκανε. συνηθως 2.5 γύρους είναι!Sailor123 έγραψε:Ξέρει κανείς ενα γήπεδο ποδοσφαίρου (όχι στοιβου) πόσους γύρους είναι το 1km; Εξαρταται το γηπεδο βασικά; Γιατί με τις εφαρμογές στο κινητο δεν βγάζω ακρη.
Ρε φίλε μου δυο μιση γύρους μου φαίνεται λίγο. Εμένα μου βγάζει ότι το γήπεδο ποδοσφαίρου είναι 3,5 γύρους περιπου το 1Km. Ξέρω ότι του στοιβου είναι δύο γύρους και κάτι. Του ποδοσφαιρου είναι σίγουρα περισσότερους. Αλλά νομίζω ότι εξαρταται και από το γήπεδο ποδοσφαίρου.
Νόμιζα έλεγες με στίβο μαζί
δεν ξέρω τότε!
"ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ" 575
1 γύρος σε γήπεδο ποδοσφαίρου είναι 400μ ,2.5 γύροι είναι το 1 χλμ
-
- Ανθυπασπιστής
Pavlaras έγραψε:1 γύρος σε γήπεδο ποδοσφαίρου είναι 400μ ,2.5 γύροι είναι το 1 χλμ
Νομίζω 400 μέτρα είναι ένας γύρος σε στοιβο. Σε γήπεδο ποδοσφαίρου είναι λιγοτερο αν δεν κάνω λαθος, απλά δε ξέρω πόσο.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 14
Για μη διεθνείς ποδοσφαιρικούς αγώνες(δηλαδή μόνο για ερασιτεχνικούς αγώνες)η πλάγια γραμμή μπορεί να έχει μήκος 90 έως 120 μέτρα και η γραμμή τέρματος από 45 έως 90 μέτρα, με την προϋπόθεση ότι ο αγωνιστικός χώρος δεν θα γίνει τετράγωνο.
Άρα υποθετικά αν η κάθε πλευρά του γηπέδου που πηγαίνεις είναι 15μ μεγαλύτερη από την ελάχιστη, τότε ο κάθε γύρους είναι 330μ και οι 3 γύροι είναι 99% του χιλιομέτρου. :)
Άρα υποθετικά αν η κάθε πλευρά του γηπέδου που πηγαίνεις είναι 15μ μεγαλύτερη από την ελάχιστη, τότε ο κάθε γύρους είναι 330μ και οι 3 γύροι είναι 99% του χιλιομέτρου. :)
Κατέβασε πχ το Endomondo από play store και κάνε ένα γύρο και σταμάτησε το για να δεις πόσο είναι. Συνήθως σε τέτοια απόσταση δεν υπάρχει απόκλιση. Σε μεγαλύτερες αποστάσεις υπάρχει. Έχω κάνει αρκετές δοκιμές και με κινητό και με αθλητικό ρολόι.
Think less..Live more...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 14
Το καλύτερο βέβαια είναι να μετρήσεις τις δύο πλευρές του γηπέδου, πόσα παπούτσια είναι.. Μετά (με μέτρο) να δεις πόσο είναι το κάθε παπούτσι.
Πολλαπλασιάζεις μεταξύ τους και όλο χ2
Ούτε 10' δεν θα σε πάρει, και θα έχεις ακριβές αποτέλεσμα.
Πολλαπλασιάζεις μεταξύ τους και όλο χ2
Ούτε 10' δεν θα σε πάρει, και θα έχεις ακριβές αποτέλεσμα.
Μάγκες υπάρχει καμία εξέλιξη; Μας έχουν αγχώσει με αυτήν την ανούσια καθυστέρηση για έναν ΑΣΕΠ που κωλοβαραει. Αντε να τελειώσει..
-
- Ανθυπασπιστής
Πάντως να έχετε το νου σας στους στοιβους (αν τρέχετε σε στοιβους) γιατί αρκετοί δεν είναι των 400m. Έψαχνα στο internet και πολλά γήπεδα είχαν στοιβους των 350-390 μέτρα. Υπήρχαν βέβαια και στάδια με 400 και 400+ μέτρα αλλά δεν ήταν όλα έτσι.
Μαυροσκούφης έγραψε:Για μη διεθνείς ποδοσφαιρικούς αγώνες(δηλαδή μόνο για ερασιτεχνικούς αγώνες)η πλάγια γραμμή μπορεί να έχει μήκος 90 έως 120 μέτρα και η γραμμή τέρματος από 45 έως 90 μέτρα, με την προϋπόθεση ότι ο αγωνιστικός χώρος δεν θα γίνει τετράγωνο.
Μαρεσεις !! Χαχα
Καλημέρα αδέρφια ξυπνάω σήμερα μπαίνω στο site της αστυνομίας και βλέπω νέα ανακοίνωση λέω βγήκαν οι πίνακες με χαρά κοιτάω λίγο καλύτερα μετσ είναι τα παιδιά Ελλήνων εξωτερικού που έγιναν δεκτοί για τις σχολές αστυνομίας 2019 χαχαχα
Sailor123 έγραψε:Πάντως να έχετε το νου σας στους στοιβους (αν τρέχετε σε στοιβους) γιατί αρκετοί δεν είναι των 400m. Έψαχνα στο internet και πολλά γήπεδα είχαν στοιβους των 350-390 μέτρα. Υπήρχαν βέβαια και στάδια με 400 και 400+ μέτρα αλλά δεν ήταν όλα έτσι.
Ακριβώς αυτό! Το νουσου σας μην βγείτε προ εκπλήξεων
Παράδειγμα το ΟΑΚΑ Και το γήπεδο Χαλανδρίου είναι κανονικά 402 ο εσωτερικός και κάθε διάδρομος +2 μέτρα το γήπεδο Παλλήνης το γήπεδο Κηφισίας είναι 350 ο εσωτερικός ωστόσο ψαξτε πόσο είναι εκεί που πάτε και κάνετε προπόνηση γενικά λίγα γήπεδα έχουμε με ακριβώς 402 μέτρα ο εσωτερικός
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες