Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Αλεξανδρος Κ.
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 101
Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ

Δημοσίευση από Αλεξανδρος Κ. »

Ρε μάγκες κάθεστε και μαλωνετε ελεος δηλαδή. Η κομοτηνη δεν είναι έτοιμη για εμάς ακόμα για 1000 άτομα. ΑΥΤΟ γίνεται και το πρόσχημα είναι οι ενστάσεις. Απλα τα πράγματα. Μακαρι ν μπαίναμε αύριο Γτ Ούτε δουλειά έχουμε τώρα Ούτε καμία όρεξη ν δουλέψουμε για 10 μέρες αλλού. Να πάει στο καλό ηρεμήστε όλοι Κάντε προπονησουλα και όλα καλά.

Και μη ξαναδείτε εδώ για τριτεκνους πολύτεκνους Ούτε για ονόματα κ αερολογίες. Πανε αυτά.. Με τους υπόλοιπους θα τα πούμε και στη Σχολή μέσα.

"ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ" 575
Άβαταρ μέλους
Chris12
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Chris12 »

Καλα αυτο με το αν ειχες υψηλο απολητυριο και Ειδικες Δυναμεις ησουν μεσα δεν ισχυει και υψηλο απολητυριο εχω και ειδικες , και ενα διπλωμα αυτοκινητου και ειμαι 2.600 επιλαχων. Το θεμα ειναι να ειχε καποιος απο ολαα.
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Κύριοι καλησπέρα και από εμένα. Λοιπον καταρχήν μέχρι και την Παρασκευή επειδή έτυχε να πάω ο ίδιος από τον ΑΣΕΠ 100% δεν είχαν εξετάσει τις ενστάσεις. Για την ακρίβεια δεν είχαν ξεκινήσει καν. Τωρα μια άλλη πληροφορία αύριο νωρίς το πρωί αναχωρούν από Αττική για Διδυμότειχο και Κομμοτηνη 30 μηχανές+κάποιες που θα σταλούν από ΓΑΔΘ για την εκπαίδευση σας. Αντιλαμβανομαι την ανυπομονησία σας αλλά καλό θα είναι να επικεντρωθείτε στα αθλήματα. Ειναι κρίμα να φτάσετε στην πηγή και να μην πιείτε νερό.
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Player7 »

Επιβεβαιωνομαι απο το Σωτηρη για την πληροφορια που πηρα απο το τμημα ελεγχου... δεν ειχαν κοιταξει καμια ενσταση! Τωρα πως ο αλλος ξερει οτι επεσε 22 θεσεις ενας θεος ξερει!

PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 106

Δημοσίευση από PAPAXITOS »

Σωτηρης έγραψε:Κύριοι καλησπέρα και από εμένα. Λοιπον καταρχήν μέχρι και την Παρασκευή επειδή έτυχε να πάω ο ίδιος από τον ΑΣΕΠ 100% δεν είχαν εξετάσει τις ενστάσεις. Για την ακρίβεια δεν είχαν ξεκινήσει καν. Τωρα μια άλλη πληροφορία αύριο νωρίς το πρωί αναχωρούν από Αττική για Διδυμότειχο και Κομμοτηνη 30 μηχανές+κάποιες που θα σταλούν από ΓΑΔΘ για την εκπαίδευση σας. Αντιλαμβανομαι την ανυπομονησία σας αλλά καλό θα είναι να επικεντρωθείτε στα αθλήματα. Ειναι κρίμα να φτάσετε στην πηγή και να μην πιείτε νερό.
σε ευχαριστούμε πολυ Σωτηρη και τα γραφόμενα σου εχουν ιδιαίτερη σημασία!

Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 232

Δημοσίευση από Slade7 »

alex99 έγραψε:
Slade7 έγραψε:Όποιος πιστεύει ότι ο ασεπ είναι αξιοκρατικος δημόσιος φορέας έχει μαύρα μεσάνυχτα στις ενστάσεις μπλέκεται και το υπουργείο για να μαθαίνετε πριν πετάτε την κοτσάνα σας κάτι πιτσιρικάδες εδώ μέσα, και όσο για τα μόρια μαζεύτηκαν πολλά πολυ εύκολα φετος ανοίξτε τον πίνακα που βγήκε 6 Σεπτέμβριου κάντε ctrl + F και γράψτε 1999 και δείτε πόσοι από αυτούς είναι επιτυχών και με πόσα μόρια όλοι σχεδόν πάνω από 2800 όλοι αυτοί λοιπόν πρόλαβαν σε 1.5 χρόνο να μαζέψουν τόσα μόρια που αλλοι κάνανε 4 5 χρόνια και όλος τυχαίος όλοι αυτοί έχουν 18.8 19 και 19.5 απολυτήρια! Με τέτοια απολυτήρια γιατί δεν δώσανε πανελλήνιες; Ξέρανε ότι θα βγει προκήρυξη και δεν θέλανε να χαλάσουν το βαθμό τους; Σε εποχές που κάθε χρόνο παίρνει 250 αστυφύλακες και έχει να βγάλει προκήρυξη 6 7 8 χρόνια;Βολεύτηκαν τα παιδιά από τα 20 στο δημόσιο ούτε πανελλήνιες ούτε σχολή Αστυφυλάκων 2 χρόνια ούτε τίποτα αλλά βέβαια όποιος σας τα λέει αυτά λέτε για εξωγήινους και ότι βλέπει φαντάσματα; Αυτά λοιπόν για να δουλεύει λίγο το μυαλό σας.

Δηλαδή ρε φίλε όλοι του 99 με 18,5 + απολυτήριο είναι βύσματα και ειναι πλαστά τα χαρτιά τους αυτο λες; Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι ότι η προκήρυξη δεν έχει καμιά τρελή απαίτηση έτσι; Προσωπικά, έχω υψηλό απολυτήριο, ξένες γλώσσες από τα 15 μου και τα διπλώματα από τότε που ενηλικιώθηκα. Επίσης έχω και πτυχίο ΑΕΙ. Και αυτό το τελευταίο το λέω για να καταλάβεις ότι κάποιος ίσως να μπήκε σε μια σχολή που στη πορεία να μη του άρεσε ή να μη κατάφερε να βρει κάτι σχετικό με αυτό που σπούδασε. Τέλος πάντων, αν συνυπολογίσεις και τριτεκνίες κλπ φτάνουν εύκολα τα μόρια στο θεό. Δεν χρειαζόταν κάποια φοβερή προετοιμασία, ζητούσαν πράγματα που όλοι λίγο πολύ έχουμε.

Επίσης, να δεχτώ ότι υπάρχουν άτομα με πλαστά χαρτιά ή που τους εχουν δώσει μόρια χωρίς να τα έχουν και είναι ψηλά στους πίνακες. Αυτό που κολλάει με τον ασεπ; Ο ασεπ τώρα ανέλαβε και υποτίθεται εξετάζει τις ενστάσεις που γίνονται, δεν έφτιαξε τους πίνακες.

Σε σένα βαριέμαι να απαντάω διότι είσαι πιτσιρικάς όπως έχω ξαναπεί και το ύφος σου εριστικό ωστόσο πάρε μια τελευταία απάντηση για να ξυπνήσεις και να μεγαλώσεις.

Προφανώς δεν είπα ότι όλοι έχουν πλαστά εγώ έδωσα παράδειγμα για να καταλαβαίνεται τι γίνεται εσύ παράδειγμα γιατί δεν έδωσες πανελλήνιες ; και τι απολυτήριο έχεις για να δούμε...

Υ. Γ κανένας ΑΣΕΠ δεν έχει αναλάβει μην γελιέστε το ΑΣΕΠ απλά φαίνεται ότι είναι μπροστά λοιπόν μην μου ξανά απευθύνεις το λόγο διότι βαριέμαι να τσακωνομαι αυτοί που αξίζουν τους ξέρω και μιλάμε προσωπικά σε αυτούς θα δίνω πληροφορίες και ότι άλλο χρειαστεί.

Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Σωτηρης »

PAPAXITOS έγραψε:
Σωτηρης έγραψε:Κύριοι καλησπέρα και από εμένα. Λοιπον καταρχήν μέχρι και την Παρασκευή επειδή έτυχε να πάω ο ίδιος από τον ΑΣΕΠ 100% δεν είχαν εξετάσει τις ενστάσεις. Για την ακρίβεια δεν είχαν ξεκινήσει καν. Τωρα μια άλλη πληροφορία αύριο νωρίς το πρωί αναχωρούν από Αττική για Διδυμότειχο και Κομμοτηνη 30 μηχανές+κάποιες που θα σταλούν από ΓΑΔΘ για την εκπαίδευση σας. Αντιλαμβανομαι την ανυπομονησία σας αλλά καλό θα είναι να επικεντρωθείτε στα αθλήματα. Ειναι κρίμα να φτάσετε στην πηγή και να μην πιείτε νερό.
σε ευχαριστούμε πολυ Σωτηρη και τα γραφόμενα σου εχουν ιδιαίτερη σημασία!

Γεια σου ρε PAPAXITO φιλαράκι! Λίγο έμεινε! Προπονησουλες και πρόσεχε πολύ τον εαυτό σου.. Έχετε μπει στην τελική ευθεία...
Π. Φ. 340

Δημοσίευση από Π. Φ. 340 »

Μαγκες καλησπέρα και απο μενα! Ειναι κάνεις που παει οπουδήποτε Θεσσαλονίκη για προπονήσεις;
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 152

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Παιδιά σέβομαι τα λόγια του Σωτήρη είναι αλάνι εμενα ετσι μ είπαν ετσι λεω και το μοιράστηκα μαζι σας και εγώ που είμαι 30επιλαχων λέτε να θελω να ειμαι 52 η 60 ; Υπομονή να έχουμε και βλέπουμε
Δεα350

Δημοσίευση από Δεα350 »

Καλησπέρα, συγνώμη που γράφω στο νήμα των επιτυχόντων όντας άτομο που έχω κάνει ένσταση περιμένοντας να δικαιωθώ. με αυτά που διαβάζω δε ξέρω τι να πιστέψω έκανα την ένσταση μου πληρώνοντας 100 ευρώ , χρήματα που δε μου περισσεύουν, την ένσταση την έκανα την πρώτη Τρίτη των ενστάσεων στον ΑΣΕΠ μου είπαν ότι ακόμη δεν ανοίξει τις ενστάσεις. οποτε περιμένω γιατί τα μορια μου δεν είναι πλάστα είναι οκ. θελω να ελπίζω ότι θα τα καταφέρω γιατί μου αρέσει η δουλειά αυτή.
Άβαταρ μέλους
Makis13
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Makis13 »

Δεα350 έγραψε:Καλησπέρα, συγνώμη που γράφω στο νήμα των επιτυχόντων όντας άτομο που έχω κάνει ένσταση περιμένοντας να δικαιωθώ. Με αυτά που διαβάζω δε ξέρω τι να πιστέψω έκανα την ένσταση μου πληρώνοντας 100 ευρώ, χρήματα που δε μου περισσεύουν, την ένσταση την έκανα την πρώτη Τρίτη των ενστάσεων στον ΑΣΕΠ μου είπαν ότι ακόμη δεν ανοίξει τις ενστάσεις. Οποτε περιμένω γιατί τα μορια μου δεν είναι πλάστα είναι οκ. Θελω να ελπίζω ότι θα τα καταφέρω γιατί μου αρέσει η δουλειά αυτή.

Τι δεν σου μετρησαν; Καλη σου επιτυχια!

Δεα350

Δημοσίευση από Δεα350 »

Δε μου μέτρησαν των ειδικών δυνάμεων μέτρησαν μόνο του δοκιμου
Opel-gtc
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Opel-gtc »

Π. Φ.340 έγραψε:Μαγκες καλησπέρα και απο μενα! Ειναι κάνεις που παει οπουδήποτε Θεσσαλονίκη για προπονήσεις;
Εμεις ειμαστε δυο ατομα την τεταρτη θα παμε στο γηπεδο τον αμπελοκηπων πρωι αν σε βολευει ελα... στειλε μου πρωσοπικο μυνημα να συνεννοηθουμε

Ο.Π.Κ.Ε.-91

Δημοσίευση από Ο.Π.Κ.Ε.-91 »

Καλησπερα παιδες. πρωτη φορα στο νημα, ευχομαι καλη επιτυχια σε ολους. προσηλωση στο στοχο...
E'MK
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από E'MK »

Αλάνια μου να σας κάνω μια άκυρη ερώτηση...Aν κάνεις μεταπτυχιακό κ μπεις στην αστυνομία, δικαιούσαι καμία φοιτητική άδεια;To λέω γιατί οι αιτήσεις για μεταπτυχιακά γίνονται αυτή την περίοδο... Ξέρω, χλωμό έως και απίθανο να χορηγούνται άδειες. Κ μην μου πει κανείς έξυπνος τι να το κάνω το μεταπτυχιακό αν μπω στην αστυνομία.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Kakarot και 8 επισκέπτες