Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)
Οπότε υπολογίστε καμία 100 θέση κάτω χαχαχα και έλεγα με 90 θέση επιλαχών κάτι γίνεται τώρα φιλάκια.
Ρε συ θανο μια απορια... πως γινεται νΘανος2468 έγραψε:Μέχρι οταν. ειχα ρωτήσει ήμουν θεση 52 από οτι βλεπω θα έχω ανέβει κιαλο καληνυχτα χαχα
ξερεις τι θεση εισαι μετα τις ενστασεις εφισον λεει οτι δεν εχουν ανοιξει καμια ενσταση ακόμα;Opel-gtc έγραψε:Ρε συ θανο μια απορια... πως γινεται νΘανος2468 έγραψε:Μέχρι οταν. ειχα ρωτήσει ήμουν θεση 52 από οτι βλεπω θα έχω ανέβει κιαλο καληνυχτα χαχα
Μπορεί να μην είχαν ανοίξει όλες τις ενστάσεις και μέχρι εκείνο το σημείο να είχε πάει 22 θέσεις κάτω. Ή άλλη εκδοχή είναι να του είπαν ότι ναναι.. θα δείξει
Ε έχω γνωστό τ να σας πω ξερω οτι ανέβηκα 22 θέσεις απο 30 πηγα 52 .. Αλλά δεν έχω ξαναμηλησει το θέμα είναι να μην ανεβήκαμε αλλο
Ο ενας βγηκε και ειπε οτι δεν εχουν ανοιξει καμια ενσταση ακομα τωρα βγαινει το αρθρο και λεει θα πεειμενουν μεχρι τελος της εβδομαδας για να ανοιξουν τις ενστασεις οποτε μην πιστευεται τιποτα... ας βγουν οι πινακες οταν βγουν και βλεπουμε και εγω απο επιτυχων μπορει να γινω επιλαχων...
Ναι ρε φιλε καλα κανεις και εχεις γνωστο απλος πως γινεται να ξερει ο γνωστος σου οτι ανεβηκες 22 θεσεις εφοσον δεν εχουν εξεταστει οι ενστασεις ακόμα αυτη ειναι η απορια μουΘανος2468 έγραψε:Ε έχω γνωστό τ να σας πω ξερω οτι ανέβηκα 22 θέσεις απο 30 πηγα 52 .. Αλλά δεν έχω ξαναμηλησει το θέμα είναι να μην ανεβήκαμε αλλο
Εγω παιδια δεν εχω γνωστο... σας ειπα οτι μου ειπαν απο τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα με το τμημα ελεγχου 3 του Ασεπ... μου ειπε δε βγαινουν αποτελεσματα αν δεν εξεταστουν οι ενστασεις!
Όταν μ τ είπαν είχαν περάσει οι πρώτες μέρες τα έχουν δει τωρα γτ δεν τα βγάζουν δεν ξέρω γρ κατι γινετε πιστευω
Πως γινεται να περιμενουν ακομα ενστασεις. εστω οτι καποιοι τις στειλανε τελευταια μερα 17 του μηνα ακομα και στο πιο μακρινο σημειο της Ελλαδας να βρισκοντουσαν αυτοι θα ειχαν φτασει οι φακελοι στον ΑΣΕΠ επισης τη μια μας λενε 143 ενστασεις τωρα 200 απο τη μια βιαζονται απο την αλλη το πανε για μεσα οκτωβρη ποσο για το ***** ειναι πια; τσαμπα αφησαμε τοσο νωρις τις δουλειες μας.
Για μένα ήταν πολύ ανωριμότητα να αφήσετε την δουλειά σας πριν περάσετε εκτός αν μενετε με γονείς τοτε κλαιν υπομονη παιδιά
Ο Θάνος έχει δικιο... Μπορεί όταν μίλησε με τον γνωστό του να του είπε για τις 22 θέσεις και μέχρι εκείνη τ στιγμή να είχαν ανοίξει 100 ενστάσεις πχΚανείς δεν μπορεί να ξέρει...
Λέτε να πέσει κάνα βύσμα και εδώ; Δεν νομίζω τι να πω..
Λέτε να πέσει κάνα βύσμα και εδώ; Δεν νομίζω τι να πω..
Αυτό φοβάμαι μην τα μαγειρεύουν.. Πότε δεν θα έμπαινα να γράψω κάτι ψέμα η την γνώμη μ το 22 που γράφω δεν μ ήρθε από το μυαλό τωρα υπομονη τ να πω παιδιά
Είναι από ΑΣΕΠ οπότε πιστεύω δεν χωράει μαγείρεμα 

Καλα Θανο εσυ τοτε για τις βασεις ειχες εγκυρη πληροφορια οτι οσοι εχουν 2500 κ πανω ειναι μεσα... και τελικα ειδαμε τι εγινε! Δεν ισχυει αυτο που σου ειπαν απο τον Ασεπ!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: mikeangel και 13 επισκέπτες