Ρώτησα έναν ξάδερφο μου που ήταν ειδικός φρουρός και μου είπε ότι είχε κάνει δύο μήνες εκπαίδευση και δύο πρακτική.. τώρα είναι 3 η εκπαίδευση. Μαρεσει που βιαζοντουσαν κιόλας.. επομένως έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας..
Και τι σήμαινε που το είπες εσύ; Πρώτον και δεύτερον προσωπική μου εκτίμηση είναι λες να μην το καταλαβαίνουν; Κοίτα λίγο να διορθώσεις το ύφος σου διότι είσαι πολύ μικρός ακόμα αν κρίνω από το 99...
Να μην κρίνεις από το 99 φίλε και μια χαρά είναι το ύφος μου. Προφανώς δε το καταλαβαίνουν όταν μπαίνουν και ρωτάνε κάθε μέρα αν πρέπει να έχουν γίνει οι διορισμοί έως τις 30 και αν θα μπούμε 7 Οκτώβρη επειδή έτσι λέει το πρόγραμμα του φαγητού.
Λοιπόν αδέρφια μόλις γύρισα από προπόνηση στο γήπεδο της Παλλήνης και είχαν βάλει 4-5 έντυπα ότι 23 24 25 από 08.00 έως 12.00 Το γήπεδο θα είναι κλειστό για τα ΠΚΕ της πυροσβεστικής ωστόσο μαλλον και της αστυνομίας εκεί θα γίνουν την παραπάνω βδομάδα από 30/9
Slade7 έγραψε:Λοιπόν αδέρφια μόλις γύρισα από προπόνηση στο γήπεδο της Παλλήνης και είχαν βάλει 4-5 έντυπα ότι 23 24 25 από 08.00 έως 12.00 Το γήπεδο θα είναι κλειστό για τα ΠΚΕ της πυροσβεστικής ωστόσο μαλλον και της αστυνομίας εκεί θα γίνουν την παραπάνω βδομάδα από 30/9
Εάν δε κάνω λάθος, εκκρεμούν και οι ΠΚΕ των σωφρονιστικών αυτή τη βδομάδα. Με κάθε επιφύλαξη
Slade7 έγραψε:Λοιπόν αδέρφια μόλις γύρισα από προπόνηση στο γήπεδο της Παλλήνης και είχαν βάλει 4-5 έντυπα ότι 23 24 25 από 08.00 έως 12.00 Το γήπεδο θα είναι κλειστό για τα ΠΚΕ της πυροσβεστικής ωστόσο μαλλον και της αστυνομίας εκεί θα γίνουν την παραπάνω βδομάδα από 30/9
Εάν δε κάνω λάθος, εκκρεμούν και οι ΠΚΕ των σωφρονιστικών αυτή τη βδομάδα. Με κάθε επιφύλαξη
Ναι σωστά το σίγουρο μάλλον είναι ότι όλα θα γίνουν Παλλήνη διότι έχουν ετοιμάσει το χώμα και το στρώμα για ύψος άρα μάλλον όλα εκεί
wolver έγραψε:Από κέντρο Αθήνας και Θρακομακεδόνες θα μας τρέχουν Παλλήνη; Πιστεύω ίσως γίνουν ΟΑΚΑ τα δικά μας ή Βριλήσσια όπως και προηγούμενες χρονιές.
Και εγώ ΟΑΚΑ προτιμώ πρώτον το ταρταν στη Παλλήνη είναι κακο το χώμα άθλιο και ο γύρος είναι 350 ( Καλά αυτό μικρή σημασία έχει αλλά για ψυχολογικούς λόγους επειδή θα κάνουμε σχεδόν 3 γύρους Παλλήνη χαχα )
Μακάρι ΟΑΚΑ αν και το χώμα είναι χάλια επίσης στο ΟΑΚΑ θα δείξει!!