Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)
Καλησπέρα παίδες κι από εμένα, πρώτη φορά γράφω εδώ, και θα γράψω κι εγώ για το δικό μου θέμα, κι όποιος μπορεί ας δώσει καμιά συμβουλή, δυσκολεύομαι πολύ στο 1000άρι, σήμερα πήγα για προπόνηση και το έβγαλα σε 4.48, θέλω να πιστεύω ότι εκείνη την μέρα λίγο το άγχος λίγο ο ανταγωνισμός θα τα καταφέρω γιατί θα τρέχουμε όλοι μαζί, και παλιότερα είχα δώσει αθλήματα για αστυνομία και τα είχα βγάλει με δυσκολία, τι λέτε οι πιο έμπειροι εδώ μέσα, θα τα καταφέρω; Καμιά συμβουλή ;
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 101
- Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ
400αρια 800αρια και Σπριντακια Κάνε φίλε. Μερα πάρα μέρα Κάνε τρέξιμο απόστασης.. χιλιόμετρα..5 η 10 .. πρόσεχε τι τρως ειδικά το βράδυ και πίστεψε το θα σου βγει.Panos93 έγραψε:Καλησπέρα παίδες κι από εμένα, πρώτη φορά γράφω εδώ, και θα γράψω κι εγώ για το δικό μου θέμα, κι όποιος μπορεί ας δώσει καμιά συμβουλή, δυσκολεύομαι πολύ στο 1000άρι, σήμερα πήγα για προπόνηση και το έβγαλα σε 4.48, θέλω να πιστεύω ότι εκείνη την μέρα λίγο το άγχος λίγο ο ανταγωνισμός θα τα καταφέρω γιατί θα τρέχουμε όλοι μαζί, και παλιότερα είχα δώσει αθλήματα για αστυνομία και τα είχα βγάλει με δυσκολία, τι λέτε οι πιο έμπειροι εδώ μέσα, θα τα καταφέρω; Καμιά συμβουλή ;
"ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ" 575
Ρε παιδιά που θα μπορούσα εδώ στην Αθήνα να προπονήσω την ρίψη σφαίρας; Λογικά είναι πολύ εύκολο αλλά για να είμαι σίγουρος θα ήθελα να το δοκιμάσω μια φορά πριν τα ΠΚΕ.
Μέρα παρά μέρα έτσι ; Η κάθε μέρα; Φοβάμαι μην πάθω και καμιά θλάση, γιατί τα αισθάνομαι λίγο κουρασμένα τα πόδια μου από τις προπονήσεις
Δεν είναι τίποτα φίλε η ρίψη σφαίρας, πίστεψέ με, έχω ξαναδώσει αθλήματα, δεν χρειάζεσαι προπόνηση, πετάς με όλη σου τη δύναμη και βάζεις και λίγη καμπύλη και τα καταφέρνεις, στο χιλιάρι να είσαι εντάξει και την ρίψη σφαίρας μην την σκεφτεσαι καν, τώρα αν θες οπωσδήποτε να δοκιμάσεις δεν ξέρω να σε βοηθήσω για το που θα πας, αλλά είναι ότι πιο γελοίο στα αθλήματα και το έχεις άνετα
- Chris12
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 59
Πανο φιλε, προσπαθησε σιγα σιγα μην το ζορισεις πολυ το ποδι και παθεις καμια θλαση , ξεκινα στο γηπεδο με ενα τρεξιματακι στο χιλιαρι στην αρχη λιγο γρηγορα , οπου βλεπεις οτι λαχανιαζεις παραπανω και κουραζεσαι κοψε να παρεις ανασες και μετα σταθερο ελαφρυ τζοκινγκ να βλεπεις παντα τον χρονο και στο τελος πριν τερματησεις εκει δωστα ολα.
Παιδιά αν δεν κάνω λάθος ΠΕΙ δν χρειαζεται σωστά;
https://www.xronos.gr/reportaz/pyretodeis-proetoimasies-stin-sholi-astyfylakon-komotinis
Καλημερα παλικαρια. Δωστε καμια ιδεα ρε αλανια πως θα περασει αυτο το σ/κ χωρις να σκασουμε?
Εγώ πλέον είναι στα @@μ πριν βγουν τα μορια είχα σκάσει από ανχος οσο φτάνει η ώρα μ έχει φύγει
Καλημερα και Καλο ΣΚ! Αρα μηπως ειπαν την αληθεια στον player7 οτι οντως δν ανοιξαν καμια; Γιατι να τα αργουν τοσο; Για σαββατοκυριακο απιθανο το βλεπω. Υπομονη
Ρε παίδες γιατί αγχώνεστε; Ξέρουμε ότι είμαστε μέσα από τα μόρια , τώρα πότε θα βγεί το πρόγραμμα εε νταξει ηρεμία. Όποτε και να βγει τις ίδιες μέρες θα αφήσουν κενό μέχρι να ξεκινήσουν τα πκε. Ηρεμία και απολαύστε τις τελευταίες χαλαρές μέρες , γτ μας περιμένει η ζούγκλα της Αθήνας. Την καλημέρα μου

Ηρεμία αλάνια.. από Δευτέρα όπως φαίνεται πάει το θέμα
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 101
- Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ
Κάποιος είπε πως θα περάσει το σκ χωρίς να σκάσουμε απ το άγχος. ΤΡΕΞΤΕ μάγκες μου τρέξτε.. καφεδάκι μεσημέρι ύπνο ξεκούραση και κανα σάκο να φύγουν τα νεύρα!!!
Μέσα είμαστε όλοι μας από εδώ το μόνο σίγουρο. Είτε 50 επιλαχών είτε όχι.
Ηρεμία πάνω από όλα !!!
Μέσα είμαστε όλοι μας από εδώ το μόνο σίγουρο. Είτε 50 επιλαχών είτε όχι.
Ηρεμία πάνω από όλα !!!
"ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ" 575
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 47
Έχω που έχω το άγχος με την θλάση, έχω κ το άγχος με τις 145 ενστάσεις μην με στείλουν στο πάτο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες