Μαυροσκούφης έγραψε:Δεν δώσατε βάση σε αυτό που είπα, ή απλά δεν το διατύπωσα σωστά. Οι ενστάσεις είναι έγκυρες, όταν ο φάκελος απέξω γράφει ημερομηνία η οποία είναι εντός διορίας.
Όταν λοιπόν αυτός ο φάκελος ξεκινάει από την άλλη άκρη της Ελλάδας με το ταχυδρομείο, είναι λογικό πως θα κάνει το λιγότερο 3-4 μέρες να φτάσει στα χέρια του παραλήπτη.
Αυτό το διάστημα διανύουμε τώρα, αναγκαστικά πρέπει να δώσουν χρόνο σε τέτοιες περιπτώσεις.
Το 2011 πάντως οι νέοι πίνακες βγήκαν 1 μήνα μετά! Αλλά τότε είχαν πέσει και πάνω σε απεργία και είχαν αργήσει πάρα πολλές ενστάσεις να φτάσουν θα δούμε...
PAPAXITOS έγραψε:ALEX ετσι οπως τα λες πηγαμε στο πρωτο 10ημερο. Δηλαδη μεσα νοεμβριου θα πανε σχολες οι επιτυχόντες; Λιγο μακρύ το βλεπω,
Εγω δε λέω κάτι φίλε ούτε έχω κάποια πληροφορία ούτε γνωστό ούτε τίποτα. Αυτές οι ημερομηνίες φαίνονται μέσα στη συγκεκριμένη προκύρηξη. Δεν ξέρω καν εάν πχ μπορεί να ξεκινήσει η σχολή χωρίς αυτά τα άτομα και ειναι έξτρα προσωπικο.
Ναι και το ίδιο το workenter λεει οτι θα έχουν βγεί οι πίνακες των διοριστέων μέχρι τις 30. Πως γίνεται να ανακοινωθούν οι πίνακες γύρω στις 23 με 25 και μέχρι τις 30 να έχουν περάσει ΠΚΕ 1860 άτομα;
- 17 Σεπτεμβρίου: Τέλος ενστάσεων - Έως 23 Σεπτεμβρίου: Έκδοση αναμορφωμένων πινάκων - Έως 30 Σεπτεμβρίου: Έκδοση πίνακα διοριστέων - Έως 5 Οκτωβρίου: Έναρξη φοίτησης στις Αστυνομικές Σχολές - 20 Δεκεμβρίου: Ανάληψη υπηρεσίας