Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)
Καλα κι εγω μη νομιζεις απο κρητη ειμαι οποτε το αεροπλανο η το καραβι δε το γλιτωνω οπως και να χει. Ωστοσο εγω ανακοινωσεις παρακολουθω απο το ελας.gr - ανακοινωσεις Σεπτεμβριος 2019 ειναι σωστο ή υπαρχει κατι καλυτερο;
Στη κεντρικη σελιδα θα βγουν ορεστη http://www.astynomia.gr/newsite.php?&lang=
Ωραιος σε ευχαριστω!
Ορεστης25 έγραψε:Κι εγω ετσι πιστευω PAPAXITO, στο αστυνομικο τμημα που εκανα την αιτηση μου ειπαν οτι τα αθληματα θα τα δωσουμε στο Ο. Α. Κ. Α λετε να στεκει; Αν οχι ποια ειναι τα πιθανα μερη;
Πριν 5 6 χρόνια γινόντουσαν στο γήπεδο Χαλανδρίου μετά στη σχολή αξιωματικών Θρακομακεδόνες τα 2 τελευταία χρόνια όμως τα κάνουν στο κολέγιο Αθηνών στο ψυχικό τώρα όμως το βλέπω δύσκολο να γίνει εκεί επειδή έχει ξεκινήσει η σχολική χρονιά ωστόσο άγνωστο το που το ΟΑΚΑ η το Χαλάνδρι πιστεύω εγώ
Για τοποθεσια στα αθληματα χωρις να ξερω κατι τα βοηθητικα του οακα εχουν 2 θετικα για την αστυνομια. Η προσβαση δεν ειναι ελευθερη μπαινεις απο τουρνιγκιε με καρτα και εχει μεγαλους και ανετους χωρους. Τωρα θα δειξει οταν βγει το προγραμμα.
Αναλόγως το γήπεδο τότε θα ξέρουμε και τις πραγματικές αποστάσεις για το 100αρι και το 100αρι.
- Tilemos
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 12
Τα αθλήματα πιστεύω όλα Αθήνα. Θα βγάλουν ανακοίνωση από θέση 1 έως 100 ας πούμε την τάδε ημερομηνία. Από 101 έως 200 την τάδε κλπ. Σιγά μη κάτσουν να βγάλουν από που είναι ο καθένας και να τους χωρίσουν.
Παιδιά ξερεί κανείς τι ακριβώς ισχύει για τα τατουάζ Στην συγκεκριμένη προκύρηξη; Ότι φαίνεται έστω και λίγο κόβεται ο υποψήφιος; Δεν ξεκαθαρίζουν ακριβώς τι εννοούν ''με τη θερινή στολή'' γι αυτό ρωτάω. Θα μπορούσαν να είναι πιο συγκεκριμένοι λέγοντας ας πούμε δεν επιτρέπονται τα τατουάζ Σε λαιμό κεφάλι χέρια ας πούμε. Τωρα αυτό που λένε περί θερινής στολής δεν το καταλαβαίνω γιατι εγώ ας πούμε έχω τατουάζ πάνω από τον αγκώνα αλλά μπορεί να φαίνεται με το κοντομάνικο λίγο αλλά με το χιτώνιο με ανεβασμένα μανίκια όπως στο στρατό να μη φαίνεται καθόλου. Εγώ ας πούμε κόβομαι; Όσο και αν ρώτησα από δω και από κει δεν πήρα συγκεκριμένη απάντηση. Κοιτάξτε αυτό το βίντεο: Έλληνας αστυνομικός με τατουάζ πάνω από τον αγκώνα το οποίο όμως φαίνεται με το κοντομάνικο μπλουζάκι που φοράει:και εγώ ρωτάω τώρα θα κόψουν εμένα που δεν είναι και τόσο εμφανές όσο αυτού του αστυνομικού αλλά το έχω στο ίδιο σημείο;
Tilemos έγραψε:Τα αθλήματα πιστεύω όλα Αθήνα. Θα βγάλουν ανακοίνωση από θέση 1 έως 100 ας πούμε την τάδε ημερομηνία. Από 101 έως 200 την τάδε κλπ. Σιγά μη κάτσουν να βγάλουν από που είναι ο καθένας και να τους χωρίσουν.
και εγω ετσι πιστευω οπως το 2011 ετσι τους χωριζαν, αν βαζανε και θεσσαλονικη θα επρεπε να κανουν και ψυχοτεχνικα εκει και ιατρικα ωστοσο δεν γινεται δεν εχουν επιτροπες πανω αρα 99% δεν θα γινει αυτο
Αυτός που βλέπεις πριν μπει δεν είχε τατουάζ το έκανε ενώ ήταν στο σώμα όταν μπαίνεις πολλά μπορείς να κάνεις, πάντως αυτός θα έχει πρόβλημα από τα πολλά αναβολικά σε λίγο χαχαΚωσταντίνος Λ. έγραψε:Παιδιά ξερεί κανείς τι ακριβώς ισχύει για τα τατουάζ Στην συγκεκριμένη προκύρηξη; Ότι φαίνεται έστω και λίγο κόβεται ο υποψήφιος; Δεν ξεκαθαρίζουν ακριβώς τι εννοούν ''με τη θερινή στολή'' γι αυτό ρωτάω. Θα μπορούσαν να είναι πιο συγκεκριμένοι λέγοντας ας πούμε δεν επιτρέπονται τα τατουάζ Σε λαιμό κεφάλι χέρια ας πούμε. Τωρα αυτό που λένε περί θερινής στολής δεν το καταλαβαίνω γιατι εγώ ας πούμε έχω τατουάζ πάνω από τον αγκώνα αλλά μπορεί να φαίνεται με το κοντομάνικο λίγο αλλά με το χιτώνιο με ανεβασμένα μανίκια όπως στο στρατό να μη φαίνεται καθόλου. Εγώ ας πούμε κόβομαι; Όσο και αν ρώτησα από δω και από κει δεν πήρα συγκεκριμένη απάντηση. Κοιτάξτε αυτό το βίντεο: Έλληνας αστυνομικός με τατουάζ πάνω από τον αγκώνα το οποίο όμως φαίνεται με το κοντομάνικο μπλουζάκι που φοράει:και εγώ ρωτάω τώρα θα κόψουν εμένα που δεν είναι και τόσο εμφανές όσο αυτού του αστυνομικού αλλά το έχω στο ίδιο σημείο;
Λέει σαφέστατα ότι, τα τατουάζ απαγορευονται να είναι εμφανή με την θερινή ενδυμασία... Δλδ κοντομάνικο...
Τώρα εάν βλέπετε αστυνομικούς με τατουάζ, τα έκαναν αφού μπήκαν στην υπηρεσία, όχι πριν...
Τώρα εάν βλέπετε αστυνομικούς με τατουάζ, τα έκαναν αφού μπήκαν στην υπηρεσία, όχι πριν...
Έμαθα σήμερα 25 ξεκινάνε τα αθληματα και 5οκτωμβρη η σχολή... Οι παλιοί εδώ μέσα με. Θυμουντε πιστεύω και για τις προηγούμενες πληροφορίες π έδωσα παλιότερα...
Όποτε σήμερα θα βγουν
Και εγώ σήμερα πιστεύω θα βγουν αργά το βράδυ..

Motorhead έγραψε:Λέει σαφέστατα ότι, τα τατουάζ απαγορευονται να είναι εμφανή με την θερινή ενδυμασία... Δλδ κοντομάνικο...
Η λογικη σε αυτη τη χωρα ειναι πολυ μπροστα. Σου λενε πριν μπεις μην εχεις τατουαζ αλλα μετα κανε οσα γουσταρεις και ας φαινονται. Μα καλα βαζουν τον ορο περι τατουαζ στις προκυρηξεις και μετα δειχνουν αστυνομικους στην τηλεοραση που εχουν τατουαζ; Ποσο καθυστερημενοι παιζει να ειναι δηλαδη; Καλη επιτυχια στα παιδια λοιπον που θα μπουν στην αστυνομια, εμεις που εχουμε τατουαζ θεωρουμαστε αρρωστοι μαλλον και δεν μπορουμε να ασκησουμε το αστυνομικο επαγγελμα. Καλη συνεχεια.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες