Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)
Όλοι οι χοντροί γιωταδες μπήκαν αστυνομία αυτό είναι κατάντια να λέτε για δμς. Όταν τρωγατε ήταν καλά θυμηθήκατε να κάνετε τώρα τρέξιμο και να προσέχετε τι τρώτε.. Βάλτε Βυσματακι να περάσετε τώρα μην σας κόψουν για τις κοιλιές σας τώρα και κλαιγεστε ότι ήταν όνειρο ζωής
- DEA 324
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
Εντάξει φίλε, κατάλαβα, είσαι επιλαχών, από αυτό που γράφεις το κατάλαβα, σχετικά με αυτό που λες όποιος περνάει το όριο στον ΔΜΣ δεν σημαίνει ότι είναι γιωτάς, εγώ προσωπικά το ξεπερνάω για λίγο αλλά δεν είμαι ούτε παχύσαρκος ούτε γιωτάς, μπορώ άνετα να βγάλω το χιλιάρι και όλα τα αθλήματα, δηλαδή μόνο οι κοκκκαλιάρηδες έχουν δικαίωμα να μπουν στα σώματα ασφαλείας ;
Οσοι απο εσας ειστε αποτυχημένοι μη βγάζετε τοση χολη μαζέψτε μορια και μην κοιτατε τι κανουν η τι εκαναν οι αλλοι. Κοιτάξτε την πάρτη σας γιατι παλι θα υπάρξουν ευκαιρίες. Μην ψάχνετε τις αιτιιες στους άλλους εσεις τι κανετε! Αντε καλημερα καλους πίνακες!
- DEA 324
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
Πες τα ρε φίλε, να και ένας σωστός άνθρωπος, κι εγώ πριν κάποια χρόνια δεν κατάφερα να μπω στην αστυφυλάκων αλλά τόση κακία δεν έβγαλα ποτέ για όσους συμμαθητές μου πέρασαν, το αντίθετο, τους ευχήθηκα καλή σταδιοδρομία, κι ας με πείραξε που έμεινε εκτός εγώ, κάθε μέρα μας τα έχουν πρήξει οι επιλαχόντες, κάτι θα σκεφτούν για να μας τα σπάνε, στην αρχή οι τρίτεκνοι, μετά ο ΔΜς, αύριο δεν ξέρω κι εγώ τι θα σκεφτούν πάλι, καλές προπονήσεις σε όλους και καλή μας επιτυχία !
Καλημερα κομαντος! Αντε να δουμε θα κλεισουμε εισιτηρια για Αθηνα σημερα ή απο Δευτερα, καλους πινακες να χουμε!
Καλημέρα άντε θα γεννήσω σε λίγο χαχαχα
Σημερα πιστευω εγω κατα 90% δεν θα αφησουν να παει σ/κ γιατι υπαρχει και η ανακοινωση των πκε και δεν θελουν να χρονοτριβησουν
Κι εγω ετσι πιστευω PAPAXITO, στο αστυνομικο τμημα που εκανα την αιτηση μου ειπαν οτι τα αθληματα θα τα δωσουμε στο Ο. Α. Κ. Α λετε να στεκει; Αν οχι ποια ειναι τα πιθανα μερη;
Καλημερα! Λετε για σημερα επιτελους;
Ορεστη ακουγετε για αθηνα -θεσσαλονκη για να μην υπάρχει συνωστισμός και να τελιωνουν γρηγορα. Μακαρι γιατι εμεις απο μακεδονια θα μας απαλλάξει απο πολλα εξοδα και κουραση, σημερα νομιζω θα ξεκαθαρίσουν ολα. Υπομονη λεω αλλα κι εγω εχω γκανιασει... :p

Καλημέρα παίδες! Εμένα δυστυχώς μου είπανε όλα Αθήνα... Άντε να βγούνε και επίσημα... Ότι σας λέω με κάθε επιφύλαξη!
Καλημερα wolver... ελπιζω να μην ειναι αληθεια για πρωτη φορα η πληροφορια σου! ααχαχαχ θα φαμε λουκι μεγαλο αλλιωσ...
Πραγματικά το ελπίζω και εγώ!!

Αν γινει Αθηνα Θεσσαλονικη το θετικο επισης ειναι οτι θα τελειωσει πιο γρηγορα η διαδικασια γιατι θα εξεταζονται την ιδια στιγμη πολλοι υποψηφιοι, εκτος και αν το μοιρασουν και στην Αθηνα, δηλαδη να εξεταζομαστε την ιδια μερα σε διαφορετικα μερη..
Αν ειναι να κατεβουμε αθηνα δωρο αδωρο για εμασ... οπου και να γινει το ιδιο ειναι... απλα θα γινει πιο γρηγορα και αυτο ειναι το παρηγορο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες